LIGA 1  ·  FCSB

VIDEO Ionel Ganea, despre o venire la FCSB: „Becali s-a dat mare și m-a dat afară. Și-a primit pedeapsa de la Dumnezeu”

Miercuri, 12 Iunie

Ionel Ganea a fost astăzi la GSP Live și a vorbit despre relația pe care o are cu Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB a ordonat ca antrenorul să fie dat afară de la FC Voluntari în 2016.


„Eu la Steaua nu mă văd să antrenez vreodată în viața mea. Antrenorul principal (n.r. Gigi Becali) nu pleacă de acolo, stați liniștiți! În viață dacă faci rău, primești tot rău. E o pedeapsă divină pe care o tot primește.

Iertarea există, dar dacă nu încerci să te împaci cu cineva nu poate exista iertarea. Și cei mai mari dușmani ai lumii s-au împăcat.

S-a dat el mare că m-a dat afară de la Voluntari. Nu e problemă.

Dar când încerci să faci rău cuiva ți se întoarce la fel. Nu știu dacă m-aș împăca cu el dacă și-ar cere scuze. El a investit foarte mulți bani în transferuri, dar constanța lui se menține acolo, pe locul 2”, a declarat Ionel Ganea la GSP Live.

Citește și:

FCSB // Ce a răspuns Bogdan Andone când a fost întrebat de implicarea lui Gigi Becali: „Vom vedea cum decurg lucrurile”

Comentarii (4)

Marcello Kazan  •  12 Iunie 2019, 20:41

Oameni buni, hai sa va pun o-ntrebare simpla... Ce rau a facut Ionel Ganea fotbalului romanesc si Ce rau continua sa faca de aproape 30 aceasta SA-TA-NA a fotbalului romanesc ???... Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai BUNI fotbalisti de atac din toata istoria fotbalului romanesc... Ah, ca e cam nebun, e adevarat dar IN MOD CERT Ionel Ganea merita respect pentru felul in care isi facea meseria pe teren atunci cind era chemat la Nationala... pe cind SATANA ANTRENOR de la fcsb e doar o SATANA CARE DISTRUGE TOT CE ATINGE IN FOTBALUL ROMANESC.

Alexandru Chis  •  12 Iunie 2019, 14:08

Nu-l mai pomeni tu pe Cel-de-Sus pentru ca tu nu ai niciun Dumnezeu! Uita-te in oglinda cu privirea aia a ta de vechil platit de marii plantatori de Mari-Juana!

fara_pista  •  12 Iunie 2019, 13:27

Păi, treaba stă așa: la Steaua nu te vede nimeni să antrenezi vreodată în viața ta. Încearcă pe la alții. Numai să nu le bagi mâna-n gât...

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Bolivia - Peru

Eurosport
06:30 Fotbal, Copa America

Brazilia - Venezuela

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

CE: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

Spania - Belgia

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Italia - Polonia

TVR 1
Program TV complet

U21