FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORONAVIRUS

Ciprian Marica, nemulțumit: „Dacă voit sau nu se anunță asta?!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 16:56

Ciprian Marica (34 de ani), patronul divizionarei secunde Farul Constanța, e sceptic în privința reluării Ligii secunde.

Ciprian Marica crede că cerințele autorităților pentru reluarea antrenamentelor sunt foarte greu de respectat. Fostul internațional român se teme de apariția unor cazuri de coronavirus la echipele din Liga 2 și de problemele financiare pe care le-ar genera o astfel de situație. 

Mesajul lui Ciprian Marica

„Avem nevoie sa ne antrenam! Baietii au facut-o in privat, dar nu este suficient pentru un sportiv de performanta. Avem voie in cantonament, dar nu stim când o sa putem juca un meci oficial. Ne antrenam câte 3-4, vestiarul închis, 3 teste la 14 zile și multe alte reguli de respectat, în baza restrictiilor impuse de contextul actual. Dar credeți ca poate cineva sa respecte regulile asa cum sunt ele puse pe hârtie de specialisti nevoiti sa gandeasca la nivel larg si nu specific, pe fiecare situatie data? Și daca da, cu ce costuri? Mie mi se pare ca sunt niste reguli impuse greu de sustinut chiar si de echipe din Liga 1, dar pentru cele din Liga 2.

In plus, dacă ne antrenam ca fraierii timp de o luna și in prima etapa voit sau nu se anunța un caz de Covid 19 la una dintre echipe, ce facem? Banii cheltuiți, timp pierdut, munca in zadar și plecam acasa? Este o situatie fara precedent, o situatie care nu stiu unde ne va duce si ce implicatii are dincolo de riscurile financiare care vin “la pachet”, cu “de toate”. Voi ce idei aveti pentru o asemenea situatie? Pana dupa-amiaza cand asteptam informatii oficiale, m-ar interesa sa stiu cum vedeti voi adaptarea la o asemenea situatie?”, a scris Ciprian Marica pe facebook. 

VIDEO / Liga 3 nu se mai reia! Cine promovează în Liga 2 + Ce se întâmplă cu Steaua

Farul, la 6 puncte de locul 2

Înainte de întreruperea ligii secunde din cauza pandemiei de coronavirus, Farul Constanța ocupa locul 10, cu 33 de puncte. Distanța față de locurile promovabile este una recuperabilă, de 6 puncte. Ciprian Marica nu și-a ascuns intențiile de a ataca unul dintre primele 3 locuri.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

EXCLUSIV Eugen Trică, antrenorul care a dus-o pe FC U Craiova în Liga 2 fără eșec: „Pe «Oblemenco» din septembrie!”

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, se ia de Alexa și de Petrolul: „Logica s-a întors cu spatele! Domnilor, variantele astea presupun FURT”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
tesla_de_la_kolozsvari
tesla_de_la_kolozsvari  •  13 Mai 2020, 23:14

Pai asta va face CFR! Dupa o etapa, scot guvidul la inaintare sa se suspende campionatul. Au planul pus la punct.

enigmaticul
enigmaticul  •  13 Mai 2020, 19:48

Oare n-ar fi bine să-ți vezi tu de fufele tale, și să nu ne mai dai indicații? Ce zici? După ce te-ai făcut de tot..... mai ieși și în presă.

gimiskutze
gimiskutze  •  13 Mai 2020, 19:27

lmao!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează