Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 14:32

Dorin Semeghin, jucător la Rapid CFR Suceava, a fost operat de urgenţă joi, după ce medici au constatat că avea o cantitate uriaşă de lichid în stomac.

În debutul meciului, fundaşul de 35 de ani s-a ciocnit cu propriul portar, dar a jucat pînă la finalul meciului, contribuind la victoria echipei sale, chiar dacă simţea dureri în zona stomacului.

După meci, Semeghin s-a dus la control, iar medicii au constat că acesta şi-a perforat intestinul şi are o acumulare de lichid în stomac.

"A fost o operaţie foarte complicată. Familia a fost anunţată că totul va dura 40 de minute, numai că medicilor le-a trebuit trei ore şi jumatăte pentru a incheia intervenţia chirurgicală. Sperăm ca recuperarea lui Dorin să decurgă normal!

Nu ştim cînd va reveni pe teren şi e mult prea devreme să facem previziuni", a spus antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu, pentru Monitorul de Suceava.

Fundaşul se simte mai bine acum şi este în continuare sub observaţie medicală, pentru ca medicii să poată vedea cum evoluează starea de sănătate.

Am primit o lovitură foarte puternică în stomac şi mi s-a format un hematom pe interior.

Medicilor care m-au consultat nu le-a venit să creadă că am mai rămas încă 70 de minute pe teren după o asemenea lovitură, aş fi putut să cad de pe picioare în orice moment.

Deocamdată sunt internat în spital, unde mi se administrează antibiotic şi sunt sub observaţie. Urmează să repet ecografia miercuri. Dacă hematomul se va fi absorbit, voi fi lăsat acasă. Dacă nu, va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală. În cea mai fericită situaţie, voi fi nevoit să absentez minim o lună de pe teren”, a declarat Dorin Semeghin.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”