FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CNA a blocat site-ul Flashscore! Urmările deciziei cu privire la folosirea denumirii „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”

Site-ul de rezultate live „Flashscore” a fost pus în încurcătură de atenționarea DNA cu privirea la denumirea care ar trebui folosită în cazul divizionarei secunde „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”.
Site-ul de rezultate live „Flashscore” a fost pus în încurcătură de atenționarea DNA cu privirea la denumirea care ar trebui folosită în cazul divizionarei secunde „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”.

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 19:27 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 21:15

Site-ul de rezultate live „Flashscore” a fost pus în încurcătură de atenționarea CNA cu privirea la denumirea care ar trebui folosită în cazul divizionarei secunde „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”.

CNA a atenționat postul TV Digi Sport 1 pentru folosirea termenilor „Steaua”, „Steaua București” și „Stelei” în timpul partidei Mostiștea Ulmu - CSA Steaua 0-2 din 5 mai 2021, partidă contând pentru barajul de promovare în Liga 2. 

Consiliul Național al Audiovizualului a solicitat televiziunii să prezinte pe post numele echipei Armatei în conformitate cu ce apare pe site-ul FRF: Clubul Sportiv al Armatei Steaua. 

Site-ul Flashscore a fost pus în dificultate. Oamenii din spatele portalului susțin că încă nu au găsit modalitatea prin care să se conformeze deciziei CNA. Din lipsă de spațiu, folosirea numelui complet este imposibilă. 

Comunicatul emis de Flashscore

„Dragi utilizatori FlashScore, 

În urma unei decizii Consiliului Național al Audiovizualului de săptămâna trecută, denumirea folosită pentru a ne referi la echipa de fotbal din Liga 2 care face parte din Clubul Sportiv al Armatei trebuie să fie cea care apare pe site-ul Federației Române de Fotbal - “Clubul Sportiv al Armatei Steaua”. 

Din motive tehnice, nu putem afișa complet această denumire. Am ascultat întotdeauna părerile voastre și împreună am reușit să realizăm una din cele mai folosite platforme de informații sportive din lume. 

Vă asigurăm că nu suntem părtinitori în nici un fel și acuratețea este unul din lucrurile pe care le apreciem cel mai mult. Momentan căutăm o soluție echitabilă. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul emis de Flashscore.

CNA a blocat site-ul Flashscore! Urmările deciziei cu privire la folosirea denumirii „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”
Denumirea din acest moment pe site-ul Flahscore

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Ilie Stan povestește scenele care l-au șocat în Liga 2: „M-am simțit ca un infractor! Aveau fotografia mea”

FOTO Cristi Pustai, dezgustat după victoria cu 7-0 de la Brăila: „Am vorbit și cu Florentin Petre, nu știu cum rezistă! Mai bine 14 echipe în campionat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
s...
s...  •  22 Octombrie 2021, 00:43

Inainte era "Steaua Bucuresti", acum le-a adaugat prefixul "CSA" la "Steaua Bucuresti". Tot e ceva :))

190874602502980
Macaron Von Backen  •  20 Octombrie 2021, 08:57

Cum ar arata toate articolele si tot ce vezi la TV daca e sa te iei dupa decizia aberanta a CNA'ului . Nici o legatura cu realitatea la fel cum e peste tot in tara asta. -CS Gaz Metan Mediaş -SC Dinamo 1948 SA -ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe -SC FC Voluntari SA -SC Fotbal Club FCSB SA -ACS Campionii Fotbal Club Argeş -Fotbal Club Rapid 1923 SA -FC CFR 1907 Cluj SA

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  19 Octombrie 2021, 23:32
Postat de drewdice pe 19 Octombrie 2021, 20:41

pai puneti cum este normal,clubul sportiv al armatei. 100% clubul sportiv al armatei incape,ce urmeaza dupa este oricum o minciuna.

Dupa,urmeaza fosta denumire a echipei Fc Fcsb!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează