FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRAȘOV

Ilie Stan povestește scenele care l-au șocat în Liga 2: „M-am simțit ca un infractor! Aveau fotografia mea”

Ilie Stan
Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 18:22 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 18:44

Ilie Stan, antrenor care a împlinit astăzi 54 de ani, a vorbit despre momentul când nu a fost lăsat să participe la antrenamentele celor de la FC Brașov Steagul Renaște, la intrarea în baza de pregătire a „stegarilor”, fiind blocat de bodyguarzi.

Tehnicianul s-a declarat dezamăgit de atitudinea conducerii și de modul în care aceasta a ales să se despartă de el.

„Sunt foarte dezamăgit de atitudinea celor din conducerea clubului. Eu am fost solicitat să fac un proiect, pe trei ani. A existat o discuție clară. Am început și târziu, mi-a fost foarte-foarte greu pentru a pregăti echipa. Dar m-a deranjat demiterea și cum a fost anunțată aceasta. 

Se formase un lot interesant, atmosfera era foarte bună. Dar nu s-a ținut cont de contract. Era un proiect pe 3 ani, inițial, după care au zis că vor un contract pe un an. 

Am ajuns la stadion și mi s-a spus că nu am ce căuta acolo. M-am simțit ca un infractor! Cei de la pază aveau o listă cu niște nume și aveau și fotografia mea. Deci, infractor eram! Ca să mă recunoască”, a spus Ilie Stan potrivit Digisport

Ilie Stan, despărțire cu scandal de FC Brașov

0-2 cu Astra Giurgiu a fost ultimul meci pe banca Brașovului pentru Ilie Stan, acum două săptămâni. După acea partidă, președintele „stegarilor”, Ioan Mărginean, anunța demiterea antrenorului.

„I-am reziliat contractul lui Ilie Stan. E nevoie de un șoc la echipă. Vine o perioadă foarte grea”, spunea Mărginean la acea vreme.

Ziua următoare, Ilie Stan s-a prezentat la antrenament, dar nu a fost lăsat să pătrundă în bază de bodyguarzi! A fost scandal, după cum se poate vedea și din video, mai ales că acesta nu a venit singur la ședința de pregătire, dorind să arate că nu i se permite să se alăture formației.

VIDEO Ilie Stan, interzis la antrenamentul celor de la FC Brașov Steagul Renaște

Citește alte știri despre fotbalul românesc:

Revine Florin Răducioiu la Dinamo? Ce spune fostul atacant: „Nu vreau banii clubului”

Gică Hagi consideră că a fost viciere de rezultat la Pitești: „Ofsaid clar la primul gol”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
zizu
zizu  •  17 Octombrie 2021, 19:33

Ține ți minte ce periat era ăsta de gsp și fcsb? Iliesta....mare antrenor...bla,bla...:))...:)) marele antrenor eșuat! Ca și fiu su promovat la echipa fcsb!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează