FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONFLICT

VIDEO Un nou caz Șumudică în fotbalul românesc » Bodyguarzii nu îl lasă pe Ilie Stan la antrenament!

Antrenorul Ilie Stan (53 de ani) nu a fost lăsat de bodyguarzi să pătrundă la antrenamentul celor de la FC Brașov Steagul Renaște. Tehnicianului i s-a transmis că nu mai are nicio funcție la echipă.
Antrenorul Ilie Stan (53 de ani) nu a fost lăsat de bodyguarzi să pătrundă la antrenamentul celor de la FC Brașov Steagul Renaște. Tehnicianului i s-a transmis că nu mai are nicio funcție la echipă.

Articol de - Publicat marti, 05 octombrie 2021 16:57 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 16:57

Scandal sub Tâmpa! Antrenorul Ilie Stan (53 de ani) nu a fost lăsat astăzi de bodyguarzi să pătrundă la antrenamentul celor de la FC Brașov Steagul Renaște, locul 15 în Liga 2. Tehnicianului i s-a transmis că nu mai are nicio funcție la echipă. 

UPDATE 17:00 / Ilie Stan nu vrea să plece de la FC Brașov 

Ilie Stan refuză să își dea demisia de la FC Brașov. În acest caz, există posibiltiatea ca runda viitoare, echipa să fie condusă de Romeo Surdu, în prezent „secund”. În afara lui Vergil Andronache, conducerea clubului de sub Tâmpa s-a mai gândit și la Adrian Falup, Corneliu Papură sau Neluțu Sabău. 

UPDATE 13:15 / Vergil Andronache, înlocuitorul lui Ilie Stan la FC Brașov

Vergil Andronache ar putea reveni în postura de antrenor principal după o pauză de doi ani. Este favorită să îl înlocuiască pe Ilie Stan la FC Brașov, conform informațiilor GSP.ro.

Ilie Stan, despărțire cu scandal de FC Brașov

FC Brașov a bifat o nouă înfrângere, în liga secundă, 0-2 cu Astra, iar rezultatul a adâncit criza cu care se confruntă gruparea de sub Tâmpa. Formația ardeleană este abia pe locul 15, două victorii, trei remize și patru eșecuri, golaveraj 8-15. Situația nu convine nici suporterilor, nici oficialităților locale care susțin clubul. 

Săgețile sunt îndreptate către antrenorul Ilie Stan, considerat vinovat de faptul că echipa nu se regăsește. Tocmai de aceea a fost anunțat că a fost dat afară, ieri dimineață.

„I-am reziliat contractul lui Ilie Stan. E nevoie de un șoc la echipă. Vine o perioadă foarte grea", a declarat Ioan Mărginean, în cadrul unei conferințe de presă susținută luni. Numai că antrenorul nu renunță atât de ușor.

VIDEO Ilie Stan, interzis la antrenamentul celor de la FC Brașov Steagul Renaște

Brașovenii au dorit să scape de mai multe săptămâni de tehnicianul de 53 de ani, doar că Stan nu a avut de gând să-și dea demisia, informează oameni din club pentru GSP.ro. Un motiv a fost și este, susțin cei apropiați clubului, salariul de 5.000 de euro pe lună, plus faptul că antrenorul mai are contract până în vara 2022 și nu are de gând să renunțe la o remunerație foarte bună pentru nivelul ligii secunde. 

Tocmai de aceea azi s-a prezentat la antrenament, dar nu a fost lăsat să pătrundă în bază de bodyguarzi! A fost iureș, după cum se poate vedea și din video, mai ales că Ilie Stan nu a venit singur la ședința de pregătire, dorind să arate că nu i se permite să se alăture formației.

Înaintea confruntării cu Astra, ultima clasată în Liga 2 și din cauza depunctării cu 14 puncte dictată de FRF, Ilie Stan solicita susținere și răbdare, ceea ce nu mai există pentru el. 

„La echipa pe care o avem trebuie răbdare și susținere. Pe jucători trebuie să îi motivăm și zic eu că la jocul cu Astra vom reuşi, pentru că atitudine avem. Dar nu este de ajuns atitudinea, trebuie să vină şi puţină șmecherie fotbalistică la fiecare dintre ei. Aici mă refer la o pasă, la o execuţie, mai multe, și zic eu că putem lua cele trei puncte. Degeaba ai atitudine, trebuie să ai şi puțină cultură fotbalistică, în sensul că trebuie să iei decizia cea mai rapidă şi mai eficientă.", a spus Ilie Stan, conform monitorulexpres.ro.

Ilie Stan, în postura lui Marius Șumudică la CFR Cluj

Este al doilea caz de acest gen în actuala ediție, când un antrenor nu este lăsat să pătrundă la ședința de pregătire, fiind dat afară de conducere. În prealabil, s-a întâmplat cu Marius Șumudică la finalul lunii august, la CFR Cluj. Evenimentul a avut loc după eliminarea campioanei din Europa League. 

Un nou caz Șumudică în fotbalul românesc » Bodyguarzii nu îl lasă pe Ilie Stan la antrenament!
Marius Șumudică, interzis la antrenamentul celor de la CFR Cluj

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

O echipă importantă din Liga 2 s-a despărțit de antrenorul principal: „Cel mai mic sacrificiu”

După suporterii din Peluza Sud Craiova, nici galeria celor de la CSA Steaua nu se va prezenta la meciurile echipei la care accesul se face exclusiv pe bază de vaccinare: „Ne vedem nevoiți să strângem rândurile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
trink
trink  •  06 Octombrie 2021, 02:03

inainte de a se numi stalin orasul brasov ce nume acea istetilor?!

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Octombrie 2021, 22:36
Postat de c23665 pe 05 Octombrie 2021, 13:00

N-au avut rezultate și au fost dați afară. Care e problema?! De ce fac circ?!?

Bai omule, circul il face conducerea clubului care nu le plateste antrenorilor clauzele contractuale in momentul in care renunta la ei. Acele clauze actioneaza in ambele sensuri: daca antrenorul e bun si are rezultate nu poate pleca la alt club fara sa plateasca, iar daca antrenorul nu are rezultate clubul trebuie sa-l plateasca pe antrenor daca-l da afara inainte de expirarea contractului. Antrenorul este platit pentru munca lui, nu pentru rezultate si performante. Pentru rezultate si performante exista anumite prime si bonusuri, e altceva.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  05 Octombrie 2021, 19:59
Postat de c23665 pe 05 Octombrie 2021, 12:44

Este vina cluburilor din Ardeal că angajează antrenori din sud, școliți la turci sau la arabi. Cei scoliti în Vest (Lucescu, Dan Petrescu, Gâlcă...) cinstesc meseria lor!

D-le, de ce faceti , mereu, diferente intre Ardeal si ceilati din tara? Sunteti, cumva, vandut strainilor pentru a discredita Romania? Vedeti-va lungul nasului *** numai faceti diferente inutile si nesemnificative intre diferiti antrenori. Numai un om lisit complet de dragoste de tara procedeaza ca dvs. Ati scos vreun studiu pe aceasta tema sau va ia gura pe dinainte?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close