FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA - STEAUA 0-0

FOTO Steaua, încă un pas greșit în Liga 2! Roș-albaștrii au o singură victorie în 6 etape » Clasamentul ACUM

Concordia Chiajna - Steaua / foto: Cristi Preda (GSP) +7   FOTO
Concordia Chiajna - Steaua / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat joi, 14 septembrie 2023 22:27 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 00:45

CSA Steaua rămâne cu o singură victorie în noul sezon de Liga 2. Roș-albaștrii au remizat cu Concordia Chiajna, la capătul unui meci în care au irosit cele mai mari ocazii. În zadar, fiindcă n-au reușit să „perforeze” poarta fostului dinamovist Oncescu.

Cel puțin deocamdată, Steaua e o „umbră” a echipei care domina eșalonul secund în precedentele două sezoane. „Militarii” lui Daniel Oprița au patru egaluri în primele șase etape din noul sezon și ocupă abia locul al nouălea

Doar galeria Stelei și-a respectat blazonul la Chiajna. Peste 850 de suporteri din Peluza Sud și-au încurajat favoriții joi seara, într-un meci anost, în care cea mai mare ocazie a Stelei a venit abia în minutul 58.

Spaniolul Rober Sierra a scăpat singur cu Denis Oncescu, însă goalkeeper-ul împrumutat de Dinamo la Concordia a respins miraculos în corner. 

Imens scandal! Clubul își acuză propriii jucători că AU PARIAT pe înfrângerea echipei: „Am făcut plângere la FRF, așteptăm ancheta!” + reacția unuia dintre acuzați: „El a pus la cale totul!”
PARIURI
Imens scandal! Clubul își acuză propriii jucători că AU PARIAT pe înfrângerea echipei: „Am făcut plângere la FRF, așteptăm ancheta!” + reacția unuia dintre acuzați: „El a pus la cale totul!”

Steaua e departe, iar în Ghencea bate vânt de incertitudine

A fost o ultimă zvâcnire a steliștilor, care au plecat de la Chiajna cu un singur punct și multe semne de întrebare la care Oprița va trebui să răspundă în următoarele zile. Fără drept de promovare, Steaua e în afara locurilor de play-off, iar pe „militari” îi așteaptă vremuri complicate.

VIDEO Daniel Oprița, supărat pe arbitru după meci: toate declarațiile antrenorului

„Nu vreau să vorbesc despre acel penalty, dar cred că trebuia să fie. Nu ai cum să nu dai, eram aproape și s-a văzut că l-a împins. E al patrulea galben pe care îl primesc. 

Se joacă prea ușor, ei nu vor să discute (n.r. arbitrii), dar e o problemă când ei te sfidează și sunt aroganți. Îmi cer scuze dacă am greșit, dar azi nu cred că am făcut nimic. E și presiune, vreau să câștig. Pentru suporteri vrem să câștigăm, suntem Steaua”, a spus Oprița. 

A fost un meci de luptă, un meci cu două echipe care aveau nevoie de puncte. În prima repriză s-a văzut că am încercat, dar atât s-a putut. S-a văzut că și Chiajna e o echipă bună, cu jucători valoroși. Nu știu dacă e echitabil rezultatul.

- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

VIDEO Erik Lincar după Chiajna - CSA Steaua: „A fost un joc modest din partea ambelor echipe”

Clasamentul la zi din Liga 2 

FINAL » Concordia Chiajna - Steaua București 0-0

  • Final de meci! Steaua obține doar un egal cu Concordia Chiajna, scor 0-0. 
  • Peluza Sud a mai pregătit un banner și pentru repriza secundă. Ținta? Factorii decidenți de la Clubul Sportiv al Armatei: „Conducători incompetenți sau complici / Rezolvați promovarea ori plecați de aici!”
  • min.72: Accidentat, Rareș Enceanu nu mai poate continua partida și e înlocuit de Oprița. 
Concordia Chiajna - Steaua / foto: Cristi Preda (GSP)
Concordia Chiajna - Steaua / foto: Cristi Preda (GSP)
Concordia Chiajna - Steaua / foto: Cristi Preda (GSP)
Concordia Chiajna - Steaua / foto: Cristi Preda (GSP)
Daniel Oprița a criticat arbitrajul din partida de la Chiajna / foto: Cristi Preda (GSP)
+3 FOTO
  • min.58:  Mare ocazie a Stelei, după câteva erori ale fundașilor Chiajnei. Sierra primește un balon în adâncime, „înțeapă” mingea de la marginea careului, dar Denis Oncescu are o paradă senzațională și respinge în corner. 
  • min.54: Laurențiu Corbu, fundașul Chiajnei, e accidentat și are nevoie de îngrijiri medicale. 
  • min.46: A început repriza secundă!
  • Pauză la Chiajna! Scor alb după 45 de minute, 0-0.
  • Suporterii din Peluza Sud protestează și la adresa Jandarmeriei Române, care militează pentru o înăsprire a Legii 4: „Trei ani pentru o torță sau o fumigenă / În timp ce achitați violatori fără nicio problemă”.
Steaua, încă un pas greșit în Liga 2! Roș-albaștrii au o singură victorie în 6 etape » Clasamentul ACUM
Mesajul de protest al celor din Peluza Sud Steaua
  • min.37: Șut periculos al lui Ispas de la peste 20 de metri, balonul se duce puțin pe lângă stâlpul din stânga al porții lui Frânculescu. 
  • min.35: Buziuc șutează anemic dintr-un unghi complicat, mingea e prinsă în doi timpi de fostul dinamovist Oncescu. 
  • min.33. Suporterii steliști continuă vechile lor războaie. Sunt înjurați, pe rând, Marcel Ciolacu, PSD, Federația Română de Fotbal și Gigi Becali.
  • min.31: Oaspeții sunt nemulțumiți de arbitraj. Pe margine, staff-ul roș-albaștrilor protestează vehement după o decizie luată de Moroiță. Camerele TV l-au surprins pe Daniel Oprița închinându-se. 
  • min.18: Gabi Tamaș, autorul unui fault dur, primește cartonaș galben din partea „centralului” Andrei Moroiță. 
  • Mai jos, imagini cu atmosferă spectaculoasă creată de suporterii Stelei
  • min.5: Steliștii au prima ocazie importantă a partidei, Wallace reia cu capul puțin peste poartă, după o fază fixă la care defensiva Chiajnei a fost visătoare. 
  • min.1: Fluier de start în confruntarea de la Chiajna.
  • 1.000 de suporteri sunt prezenți la stadion, conform reporterului GSP aflat la Chiajna.
  • Adi Popa, fostul jucător al Stelei, nu e în lotul Chiajnei la partida din aceasă seară. 
  • Suporterii Stelei încep să umple peluza destinată oaspeților și-și fac simțită prezența la nivel vocal. Înainte de meci, au scandat lozinci anti-PSD și anti-Gigi Becali. 
Steaua, încă un pas greșit în Liga 2! Roș-albaștrii au o singură victorie în 6 etape » Clasamentul ACUM
Peluza Sud Steaua și-a anunțat o prezență numeroasă la acest meci. Cu 30 de minute înainte de meci, ultrașii încep să umple sectorul

Concordia Chiajna - Steaua București, echipele de start:

Concordia Chiajna: Oncescu - Achim, Ispas, Tamaș, Corbu - Pires, Lazăr - Tucaliuc, Hlistei, Burcea - Ad. Bălan
Rezerve: Ciontoș, Stănică, Pîrvulescu, Dumbravă, Ghimfus, Dulca, Moise, Coocș, Pop
Antrenor: Erik Lincar

Steaua București: Frânculescu - Maftei, Vîrtej, Walace, Ilie - Mancuso - Drăghici, Sierra Gimenez, Enceanu, Buziuc - Chipirliu
Rezerve: Pop, Bărbulescu, Boiciuc, Raicu, Dobrescu, Avram, Topuzov, Chunchukov
Antrenor: Daniel Oprița

Stadion: Concordia (Chiajna)
Arbitru: Andrei Moroiță, A1: Ionuț Bobe, A2: Cosmin Vatamanu 

Citește și: 

Jucătorul care a reziliat contractul cu Dinamo și-a găsit echipă: „Avem avantajul că suntem nou-promovați, nu ne știe lumea, deci putem face surprize”

Lupescu a găsit o soluție revoluționară pentru redresarea fotbalului românesc: „Poate ar trebui să facem acest lucru. Așa am fi în formă maximă în preliminarii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
freddy
freddy  •  15 Septembrie 2023, 15:11
Postat de boierasul pe 15 Septembrie 2023, 09:24

Ai promis să nu mai răspunzi, dar ai făcut ca "idolul" tău din Pipera)) Și ala se lasă de fotbal în fiecare an când termina pe locul doi sau trei)))) spui fecesebisti și ***))

Ok. O sa te convingi singur

Catalynn_7
Catalynn_7  •  15 Septembrie 2023, 13:41
Postat de freddy pe 15 Septembrie 2023, 07:21

Trebuia sa citesti atent. Am recunoscut ca sunt prost si ca voi doi sunteti destepti fiind atat de vocali si de toxici. Am recunoscut ca voi ati invins si ca eu am pierdut pentru ca nu ma pot pune cu doi troli care repeta la infinit aceleasi lucruri de pe zeci de conturi... Si am promis ca nu va mai raspund. O sa ma tin de cuvant. Insa nu am plecat de pe gsp pentru ca nu mai raspund la doi troli. Acum ti am raspuns doar ca sa clarific. Bine? Deci eu sunt prost si tu esti destept. Si adrian e destept. M a facut praf. Terci. Cum sa te pui cu postacul anului 2023?? Ce sanse ai si de ce ai face asta? OK. Am stabilt. Eu prost, voi destepti. Asa ramane. Happy? Sanatate.

Acum pe bune, ai totuși o vârsta la care se presupune ca ești un om respectabil, chiar nu îți e rușine sa minți cu nerușinare!? Auzi la el: nu am citit atent! Așa ceva bă!? Nesimțitule!

Catalynn_7
Catalynn_7  •  15 Septembrie 2023, 13:24
Postat de oase92 pe 15 Septembrie 2023, 12:39

Umilința supremă/ ciroza umedă ar fi ca CSA să obțină dreptul de promovare dar, să termine în afara playoff-ului sezonul regulat.

Tu care ești mai puțin înzestrat nu știi ca singurul mod in care Steaua ar putea promova este sa se facă asocierea vieții. DACA se face, FRF ar trebui sa țină cont ca s-a făcut solicitarea in timpul regulamentar si sa elibereze licența pt L1. Doar ca asta se aplica exclusiv Stelei, celelalte 7 echipe tot nu pot obține licența, deci nu trebuie sa câștigam L2 ci doar sa fim deasupra a 11 dintre cele 12 care pot promova. De asta Steaua nici nu se omoară cu firea, cum am spus, la ora asta perspectivele promovării fiind daca nu zero oricum extrem de mici, nu cele 3 puncte sunt importante ci … rezultatul! Io-s corect, când văd un blat nu ma ascund după deget doar pt ca e Steaua, aseară a fost un noncombat grețos!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează