FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA - FC ARGEȘ 1-1

CONCORDIA - FC ARGEȘ 1-1 // Nicolae Dică a luat foc după meci: „Nu suntem la șah să nu ne atingem!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 17:39

Nicolae Dică (39 de ani), antrenorul lui FC Argeș, a „tunat” la finalul remizei cu Concordia Chiajna, scor 1-1, din cadrul etapei a opta a Ligii 2. 

După ce a pierdut cu Rapid în etapa precedentă, scor 0-2, Dică s-a arătat profund deranjat de prestația arbitrilor meciului de la Chiajna și consideră că aceștia au influențat rezultatul partidei. 

„Din păcate, arbitrii au avut o zi proastă, adversarii au primit un 11 metri care nu a fost, am primit un gol dintr-un ofsaid de un metru. Când intram în careu, ajungeam în duel cu adversarul, cădeau şi imediat era fault. La un moment dat, i-am şi spus: «Cred că nu suntem la şah să nu ne atingem».

Nu vorbesc de arbitraj în general, dar astăzi nu am mai putut să mai rezist, pentru că de când am început campionatul, de 8 etape, am avut 4 penalty-uyri pe care nu le-am primit, am primit acum două etape gol cu mâna, ceea ce arbitrii din nou nu au văzut. Acum a venit momentul să vorbesc. Dacă nimeni din club nu iese, ies eu ca antrenor şi vorbesc. Pentru că noi muncim în fiecare zi, jucătorii muncesc în fiecare zi şi la meciuri încercăm să dăm totul, atât cât putem la fiecare meci. 

Păcat că a intervenit arbitrul în multe faze de joc şi a stricat, pentru că a fost un joc spectaculos, cu multe faze de poartă, echipa mea pe faza ofensivă a reuşit să aibă o posesie bună, să reuşim să ne creăm ocazii. Pe faza defensivă am avut unele probleme pentru că ştiam că cei de la Chiajna au jucători de viteză şi aici mă refer la un Batin, Grădinaru, Ivanovic. Le-am dat spaţii şi şi-au creat 2-3 ocazii”, a spus Nicolae Dică, la TV Telekom Sport. 

În etapa următoare, FC Argeș joacă pe teren propriu, cu liderul Turris Turnu Măgurele, sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 12:00.

VEZI ȘI:

FOTO Scandal URIAȘ la U Cluj - Petrolul » Flavius Stoican a vrut să scoată echipa de pe teren! + Iureș la vestiare: „De ce m-ai eliminat, mă, băiatule?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  21 Septembrie 2019, 18:23

Zica ca vrea sa-i traga una peste posterior la arbitru. :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează