FOTBAL  »  LIGA 2  »  NEGOCIERI

Constantin Budescu, tot mai aproape să semneze » Cu ce echipă negociază azi: „Nu accept să se împotrivească nimeni! Va veni pe răspunderea mea”

Constantin Budescu/ foto Imago Images
Constantin Budescu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 16:42 / Actualizat joi, 19 mai 2022 17:02

Constantin Budescu (33 de ani) este aproape să semneze cu Petrolul, echipă proaspăt promovată în Liga 1, după ce a terminat pe primul loc în play-off-ul Ligii a doua.

Potrivit gazetaph.ro, mijlocașul este la Ploiești, unde susține ultimele negocieri cu președintele Petrolului, Costel Lazăr.

Budescu este în prezent legitimat la FC Voluntari, dar contractul său cu ilfovenii expiră la finalul sezonului. Internaționalul român a semnat cu echipa lui Ciobotariu în iarnă, după ce în prima parte a stagiunii a jucat la FCSB.

Interes uriaș pentru U Cluj - Dinamo! Câți fani sunt așteptați la prima manșă a barajului
U CLUJ - DINAMO
Interes uriaș pentru U Cluj - Dinamo! Câți fani sunt așteptați la prima manșă a barajului

Costel Lazăr: „Budescu va fi primul transfer al Petrolului”

Budescu va fi primul transfer al Petrolului! Joi vor fi negocieri și sper că vom semna un contract. Iar în calea acestui transfer nu accept să se împotrivească nimeni!

Deși este accidentat, eu îi cunosc potențialul lui Budescu, va veni pe răspunderea mea, fără impresari și recomandări, va fi hotărârea exclusiv a mea, staff-ul tehnic având rolul de a-l antrena pe fotbalist, atunci când va veni vremea, asumându-ne, și el, și eu, orice riscuri, pentru a deveni iar al Petrolului!”, a declarat Costel Lazăr, potrivit sursei menționate.

Dacă se vor concretiza negocierile, Budescu ar reveni la Petrolul după 11 ani. Internaționalul român este un produs al academiei clubului din Ploiești.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Ce s-a întâmplat în momentul intonării imnului României înainte de finala Cupei Elitelor U19 dintre Csikszereda și Sepsi OSK

Toni Petrea a luat decizia în privința viitorului său: „A rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  19 Mai 2022, 21:29

GRASU ASTA, TREBUIA sa vina la FCP, cand e cand erau la greu, cand trageau baietii ;la promovare, nu acum cand e "masa plina cu bunatati" ... Acolo se vedea caracterul lui de ploiestean, iubitor.,. cand venea cu salar de B, si la greu.. Acum nu-i corect sa vina cu impresii de vedeta, cu salar mare si sa scoata din primul 11, pe unu care a dus greul in B .... NU MERITA GRASU asta asa ceva!! A refuzat FCP , ca sa vina la Voluntari pt salaru ala de 12000E ... acum nu-i mai trebe salar bun??? NU AR TREBUI contractat acEST MERCENAR, care pacaleste fotbalul; Lupii au altii fotbalisti mult mai buni pe postul lui, de ex chiar Valuski care joaca ff bine.

freddy
freddy  •  19 Mai 2022, 18:32

O sa fie Petrolul campioana la goluri date din spatele porții și din parcare.

valentindragobete
valentindragobete  •  19 Mai 2022, 17:49
Postat de marcelclujnapoca pe 19 Mai 2022, 17:13

Budescu umple tribunele Petrolului si aduce sponsorii! Merita investitia !!!

Cică d-ăia e aglomerație pe DN1, vin sponsorii la coadă la Ploiesti să-l vadă pe Budescu !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close