FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCHIMBARE

Continuă haosul la un club din Liga a 2-a! Antrenorul care își anunțase plecarea a fost reconfirmat + bilete mai scumpe pentru meciul cu rivala din oraș

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 14:59

Haosul continuă la ACS Poli şi înaintea primului duel din campionat cu ASU Politehnica. Schimbat din funcţie sâmbătă, antrenorul Ştefan Nanu a fost „reconfirmat” de conducere până în iarnă, când ar urma o reevaluare. 

Ştefan Nanu susţinea după eşecul, scor 0-3 cu Energeticianul, că decizia de a nu mai fi antrenorul primei echipe îi aparţine, se părea însă că el va rămâne în organigrama clubului, de pregătirea echipei urmând să se ocupe în regim de interimat Adrian Săvoiu şi Călin Frunză.

Până la urmă Nanu a rămas pe funcţia iniţială, cel puţin până îi iarnă. „În urma unei analize interne, conducerea clubului nostru a decis reconfirmarea, până-n iarnă, a lui Ștefan Nanu în postul de antrenor principal. În perioada de întrerupere competițională, va urma o reevaluare completă a activității lui Nanu, a lotului de jucători și a staff-ului tehnico-administrativ”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a lui ACS Poli.

Bilete mai scumpe

Tot clubul aflat în insolvenţă a luat o decizie „nepopulară” pentru duelul din weekend cu „Băieţii în ghete”, programat pe „Electrica”, scumpind biletele. Ulterior, au revenit asupra deciziei, iar prețurile tichetelor au revenit la 15 lei. 

Pentru a doua oară în acest sezon, ACS Poli renunțase la preţurile obişnuite pentru un duel considerat mai important. Dacă de obicei şi pe „Dan Păltinişanu” şi pe „Electrica” tichetele costau 10, respectiv 15 lei, în funcţie de locaţie (tribuna II, respectiv I), la meciul cu ASU Politehnica biletele fuseseră inițial scumpite.

Clubul organizator a anunţat o intrare generală în valoare de 25 de lei. Decizie care nu e nici pe placul multora dintre propriii fani. La meciul cu UTA de pe „Marele oval” un tichet a costat 20 de lei iar tribunele au fost goale, doar vreo trei sute de fani făcându-şi prezenţa. Ulterior, clubul a anunțat că biletele vor costa doar 15 lei. 

Partida ACS Poli – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, pe arena „Electrica”, de la ora 11, în runda 13 a Ligii a II-a.

Citește și:  A fost demis de Hermannstadt, dar și-a găsit imediat echipă » Azi a fost prezentat oficial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează