FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

Copiii Sportului rămîn blocaţi! Avocatul clubului a obţinut o nouă amînare la termenul de azi

Articol de - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 17:50

În jur de 90 de copii născuţi între 1998 şi 2000 încearcă, de la finalul campionatului trecut, să se despartă de Sportul Studenţesc: azi a avut loc un nou termen la AMFB, însă, în ciuda protestelor părinţilor, avocatul clubului a reuşit să obţină o nouă amînare.

Aproximativ 60 de părinţi ai puştilor de la Sportul Studenţesc, unii însoţiţi chiar de copii, au venit la ceea ce credeau că va fi termenul final în judecata cu clubul de care încă aparţin. Aceştia sînt nemulţumiţi de condiţiile oferite de Sportul. "Plătim singuri totul, nu ni se asigură nimic, e şi normal că nu mai putem rămîne", afirmă taţii băieţilor.

Deşi memoriile au fost acceptate încă din luna iunie, judecata a fost tărăgănată mai bine de o lună, după ce clubul Sportul a menţionat că nu a primit actele de la AMFB. Astfel, recursul a fost făcut abia la mijlocul lunii iulie.

Şiman a lipsit
Deşi a fost prezent la discuţiile cu părinţii în ultimele trei săptămîni, Vasile Şiman, patronul Sportului, a lipsit la termenul de azi, fiind reprezentat de avocatul Bogdan Lucan.

Cei trei membri din completul care urma să judece cazul, Dorinel Dumitru, Costel Băntescu şi Daniel Simţion i-au asigurat pe părinţi că azi va fi ultimul termen, iar decizia va rămîne în pronunţare. Nu s-a întîmplat, însă, aşa.

Avocatul l-a recuzat pe preşedintele Dorinel Dumitru, lucru neluat în calcul de complet. Astfel, judecata a fost amînată cu încă o săptămînă, urmînd ca un nou termen să aibă loc vinerea viitoare, pe 16 august.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kriss2502
kriss2502  •  08 August 2013, 23:03

Acum platiti???!!! Parca se spunea ca la Sportul NU se plateste nimic!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close