FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Copos is back! » Rapidiștii boicotează meciul de azi după ce au primit un anunț fabulos: "Hackerii sînt de vină" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 12:08

Rapid avea programat azi un meci amical la Chiajna cu FC Domnești. Jucătorii au decis să boicoteze acest meci din cauza mai multor nemulțumiri.

Aceștia acuză că nu le-au fost plătite restanțele, deși li s-a promis înainte de vacanță. Jucătorii ar fi neplătiți de două luni și jumătate, iar clubul ar mai avea și alte datorii la ei, anunță Dolce.

Valerii Moraru le-a spus că banii vor intra cel tîrziu marți, însă acest lucru nu s-a întîmplat, așa că jucătorii refuză să joace meciul cu Domnești.

Cîțiva fotbaliști au discutat cu Valerii Moraru timp de două ore, iar la finalul acestei discuții jucătorii au acceptat să intre în cantonament la Pro Rapid, dar nu și să joace amicalul. De asemenea, mîine se vor prezenta la terenul de antrenament, însă nu se vor pregăti. 

Explicația găsită de Moraru pentru neplată este în genul celor pe care le invoca George Copos. "Trebuia să ni se facă o plată de la unul dintre lanţurile de supermarketuri, dar nişte hackeri chinezi au spart contul respectiv şi ne-au amînat", le-ar fi spus finanțatorul jucătorilor, conform Digi. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
ucluj2011
ucluj2011  •  25 Ianuarie 2016, 15:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Ianuarie 2016, 23:04

astia sunt rasu curcilor si ei vb de steaua ! se desfiinteaza sigur

khal_37
khal_37  •  21 Ianuarie 2016, 18:51
Postat de fangigi pe 21 Ianuarie 2016, 16:44

Cum e un articol despre Rapid, pac apar toti sustnatorii fc Pitesti sa ne manance de dos! Ei vad paiul din ochiul altora, dar mai bine vedeau ***

Va raspundem cu aceeasi moneda falimentarilor!! Sunteti la un pas de desfiintare!!!!! :)))))))))

Vezi toate comentariile (57)
Comentează