FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI - DINAMO

VIDEO Veste de ultim moment » De ce se deplasează Răzvan Burleanu la meciul Poli Iași - Dinamo

Cornel Șfaițer, Președintele Consiliului Director de la Poli Iași, a prefațat meciul cu Dinamo, din ultima rundă a play-off-ului ligii secunde.  / FOTO: Raed Krishan
Cornel Șfaițer, Președintele Consiliului Director de la Poli Iași, a prefațat meciul cu Dinamo, din ultima rundă a play-off-ului ligii secunde. / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 19:02 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 20:35

Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director de la Poli Iași, a prefațat meciul cu Dinamo, din ultima rundă a play-off-ului ligii secunde. 

  • Poli Iași - Dinamo, Oțelul - Unirea Dej și CSA Steaua - Gloria Buzău, meciurile ultimei runde din play-off, sunt programate duminică, de la ora 13:00, liveTEXT pe GSP.ro.

Iașiul este pregătit pentru sărbătoarea promovării. Trofeul de câștigătoare a ligii secunde va fi acordat duminică, la meciul cu Dinamo, chiar de Răzvan Burleanu, președintele FRF. 

Două echipe din SuperLigă, departajate la al șaptelea criteriu!
PLAY-OUT
Două echipe din SuperLigă, departajate la al șaptelea criteriu!

VIDEO. Cornel Șfaițer, înainte de Poli Iași - Dinamo

„Toată suflarea fotbalistică se va uita la Galați și la Iași duminică. N-am ascuns simpatia față de Dinamo, dar am tratat jocurile cu maximă seriozitate. Cei care mă cunosc știu asta. 

Dinamo e o echipă tânără, am văzut câțiva interesanți. Asta îmi doresc și eu la Politehnica, să crească de la an la an. Avem și noi câțiva tineri buni, sper să îi vedem la joc.

Vom vedea cine promovează. Va fi o zi de sărbătoare la Iași. Îmi doresc să vadă un spectacol frumos pe teren, dar și în tribune”, a spus Cornel Șfaițer pentru GSP.ro. 

Poli Iași, planuri pentru Liga 1

Cornel Șfaițer este deja cu gândul la sezonul următor. 

„Ne-am făcut în mare parte temele pentru noul sezon. Leo Grozavu își dorește să rămână, își dorește jucători, întăriri. O luăm pas cu pas. 

Încă am câteva semne de întrebare, chiar și la zona de buget. Cunoaștem salariile din Liga 1. Știm că avem și concurență. Iașiul e un oraș minunat, în plină dezvoltare. Putem atrage fotbaliști, important e să vedem pe ce buget ne putem baza. 

Important e să începem, vom avea nevoie de întăriri în toate compartimentele. Am avut un lot bun, ne-am propus promovarea, ne-am întărit și în iarnă. Zic că am făcut bine față”, a explicat Șfaițer. 

Calcule pentru promovarea în Liga 1:

  • Poli Iași a promovat deja matematic de pe primul loc al ligii secunde.
  • Pentru a obține locul de Liga 1, dinamoviștii au nevoie să obțină mai multe puncte în ultima etapă, cu Poli Iași, decât reușește Oțelul cu Unirea Dej.
  • La egalitate de puncte, Oțelul are avantajul punctajului din sezonul regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Două echipe din SuperLigă, departajate la al șaptelea criteriu!

VIDEO Hagi, mesaj răspicat la conferință: „Am cei mai buni jucători în fiecare compartiment! Dați voi nume, faceți ierarhii, dar eu știu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  21 Mai 2023, 09:28
Postat de creeperno807 pe 20 Mai 2023, 22:34

Vrea sa vada fotbal sampanie!

ce sampanie ma? tu gandesti cand postezi asa aberatii?

StefanC
StefanC  •  21 Mai 2023, 08:29

Burleanu nu stie nimic despre fotbal, nu a jucat niciodata sportul asa. Apoi daca ar fi un bun business person, FRF ar fi prosperat. Spunand asta nici Mircea Sandu nu prea a facut nimic ca Presedinte FRF. Numai pentru el si amicii lui. Asta este Romanika.

creeperno807
creeperno807  •  20 Mai 2023, 22:34

Vrea sa vada fotbal sampanie!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează