FOTBAL  »  LIGA 2  »  STATUT

EXCLUSIV „Am început demersurile!” » Vestea momentului în Liga 2: „Schimbăm statutul și atacăm promovarea!”

În ultima etapă din 2023, Corvinul s-a impus în Ghencea / Sursă foto: Facebook@ Steaua București +12   FOTO
În ultima etapă din 2023, Corvinul s-a impus în Ghencea / Sursă foto: Facebook@ Steaua București

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 15:01 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 16:45

În amplul interviu publicat de Gazeta Sporturilor săptămâna aceasta, președintele Corvinului, Dan Colesniuc, a anunțat că hunedorenii au început deja să lucreze în culise la schimbarea statutului clubului. Obiectivul declarat e promovarea în Liga 1 la finalul sezonului 2024-2025.

Chiar și fără să dețină drept de promovare în actualul sezon, Corvinul se descurcă de minune în liga secundă. Formația antrenată de Florin Maxim, abia promovată din Liga 3, e surpriza campionatului și ocupă locul secund la finalul anului, un singur punct sub liderul Șelimbăr.

În prezent, Corvinul se numără printre echipele de drept public împiedicate de lege să activeze în primul eșalon. În aceeași situație ingrată mai sunt Steaua, Reșița, Șelimbăr, Slatina, Alexandria, Tunari și Dumbrăvița. Contextul se va schimba la Hunedoara începând cu următoarea ediție, a anunțat președintele alb-albaștrilor.

Imagini incredibile! David Popovici și ceilalți performeri de la CS Dinamo, trecuți în planul doi » Cum a apărut Gabi Oprea, fostul șef al MAI, la „Gala Sportului Dinamovist”
GALA DINAMO
Imagini incredibile! David Popovici și ceilalți performeri de la CS Dinamo, trecuți în planul doi » Cum a apărut Gabi Oprea, fostul șef al MAI, la „Gala Sportului Dinamovist”

Corvinul își pregătește revenirea în „A”: „Au început demersurile! Sezonul următor vom ataca promovarea!”

S-a dat deja drumul demersurilor pentru schimbarea statului și transformarea într-o societate pe acțiuni, care să ne permită visul de a reuși să ne întoarcem în prima ligă.

Noi, în două-trei luni, sperăm să fie gata toate actele, doar că nu se poate schimba regulamentul în timpul campionatului și trebuie să așteptăm.

Dar așa cum am făcut atunci când am ratat prima dată promovarea în Liga 2, așa o să stăm cuminți și acum, la locul nostru. Ne vedem de treabă și sezonul următor vom ataca promovarea în Liga 1”, a afirmat Dan Colesniuc, fost fotbalist la Corvinul în anii '80, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Hunedorenii au renăscut din propria-i cenușă / Sursă foto: Facebook@ Corvinul
Hunedorenii au renăscut din propria-i cenușă / Sursă foto: Facebook@ Corvinul
Hunedorenii au renăscut din propria-i cenușă / Sursă foto: Facebook@ Corvinul
Hunedorenii au renăscut din propria-i cenușă / Sursă foto: Facebook@ Corvinul
Hunedorenii au renăscut din propria-i cenușă / Sursă foto: Facebook@ Corvinul
+8 FOTO

Spuneam la început că obiectivul nostru ar fi play-off-ul. Cei cu care discutam îmi spuneau că sunt ambiții cam mari. Am făcut un cantonament foarte serios, ne-am văzut de treabă, iar rezultatul s-a văzut. Am ajuns pe locul doi. Și nu doar că suntem pe locul 2, dar, după părerea multora, suntem o echipă solidă! Nu e ceva de moment, avem o echipă care chiar are ceva potențial. 

- Dan Colesniuc, președinte Corvinul Hunedoara

Hunedoara va beneficia în anii următori și de un stadion nou, construit cu bani de la Guvern. Proiectul demolării vechii arene a intrat în linie dreaptă.

VIDEO Regulile lui Florin Maxim la Corvinul Hunedoara: „Noi nu bem alcool!”

Citește și alte știri despre Corvinul Hunedoara:

SPECIAL GSP Corvinul 2.0, renașterea unui mit » Cum a reapărut Hunedoara pe harta fotbalului românesc: „Se pot face lucruri frumoase și cu bani puțini”. Urmează stadion nou + marele vis

EXCLUSIV Gata, se face! Stadion de 64 de milioane de euro pentru o echipă de mare tradiție a României: „Mai avem încă puțin”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  16 Decembrie 2023, 21:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flick2020
flick2020  •  16 Decembrie 2023, 18:17
Postat de flick2020 pe 16 Decembrie 2023, 18:00

***. Din poza parea ca anomalia talpanista a reusit sa imbarlige vreun amarastea de investitor.

Mda...vad ca orice trimitere la postacul Catalyn e aspru pedepsita. O avea ceva prieteni pe aici ?

Str82HeIL
Str82HeIL  •  16 Decembrie 2023, 18:11
Postat de manx pe 16 Decembrie 2023, 17:24

Iar ai aparut mai Mogociune? Corvinul a ajuns în situatia asta din cauza lui Craciunescu si a lui Teasca. I-au retrogradat prelungind un meci cu vreo 10 minute si un arbitraj execrabil. Craciunescu-l întreba pe Teasca, el fiind în tribuna observator federal, daca mai prelungeste meciul. Arbitru international cu finala europeana la activ. Un anti-dinamovist, Corvinu' fiind considerata satelitul lui Dinamo. L-a alergat lumea prin oras si cred ca a fost vreo sase luni "indisponibil" Nu ca as fi deacord cu asemenea practici. In acest fel au fost distruse multe echipe în România. Vezi cooperativa...atunci, în aceasta perioada a fost distrus fotbalul românesc. Meciuri aranjate, fara competitie adevarata. De unde fotbal. Acum cei aflati la conducere în acea vreme vor academii si ataca pe cei care sunt acum la conducerea fotbalului românesc. Numele Dragomir îti spune ceva?

Stai linistit asta cu "clonele" e Randoom ... tipul care inca se uneste pentru titlul cu nr 1 pentru clona nr 1 din Romania.. echipa din Berceni. Nu ii mai spun numele ca toata lumea stie ca e vorba de sc fc fcsb sa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează