FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

S-a eliberat de Dinamo și arată cu degetul spre foștii colegi: „Ce s-a întâmplat la baraj a fost grav!”

Cosmin Matei (30 de ani) a plecat de la Dinamo în această vară și a semnat un contract valabil două sezoane cu Sepsi. La o lună de la barajul pierdut cu U Cluj, 1-3 la general
Cosmin Matei (30 de ani) a plecat de la Dinamo în această vară și a semnat un contract valabil două sezoane cu Sepsi. La o lună de la barajul pierdut cu U Cluj, 1-3 la general

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 22:20 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 22:23

Cosmin Matei (30 de ani) a plecat de la Dinamo în această vară și a semnat un contract valabil două sezoane cu Sepsi. La o lună de la barajul pierdut cu U Cluj, 1-3 la general, mijlocașul ofensiv vorbește despre cel mai negru episod din istoria „câinilor”.

Matei recunoaște că a traversat o perioadă grea în Ștefan cel Mare și, dacă despre el crede că a dat tot ce a avut mai bun, spune că nu toți colegii săi s-au ridicat la nivelul partidelor cu U Cluj. 

Rednic îl face praf pe Zăvăleanu: „Ia un procent din tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă?!”
Dinamo
Rednic îl face praf pe Zăvăleanu: „Ia un procent din tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă?!”

Cosmin Matei, despre retrogradarea lui Dinamo: „A fost grav să te scoată o echipă din Liga 2”

„A fost o perioada dificilă pentru mine, pentru că a fost un eșec mare. A fost un sezon greu, dar eu am încercat să dau tot ce am avut mai bun și consider că am făcut tot ce am putut.

Nu toată lumea s-a ridicat la nivelul meciului. Nu au înţeles importanţa meciului sau gravitatea. A fost grav, să te scoată o echipa din Liga 2, care a terminat pe locul 3. Să te scoată la baraj U Cluj, în condițiile în care nu i-ai bătut nici în retur... 

Cei care sunt în continuare la Dinamo au de suferit pentru că n-au condiții așa cum ar trebui să fie. Cei care am plecat și ne-am găsit echipe suntem OK, dar cei care au rămas duc în continuare greul. Ţin legătură cu majoritatea de acolo. Am văzut câteva detalii despre situația actuală, sper ca totul să se rezolve și un om potent financiar să salveze echipa”, a declarat Matei pentru Antena Sport.

2 goluria reușit Matei la Dinamo sezonul trecut (21 de meciuri)

2 anieste valabil contractul dintre Sepsi și Matei

Cred că ar fi un moment trist pentru toți dinamoviștii dacă această echipă ar muri. Probleme financiare au fost, dar jucătorii nu le-au simțit pentru că salariile până în penultima luna au fost plătite la zi. S-a dat vina tot timpul de pe unul pe celălalt. 

Ba antrenorul, ba jucătorul, ba conducerea. Doar jucătorii au greșit, pentru că noi am fost pe teren la meciul de baraj. Acolo trebuia să se facă diferența și să se vadă care este echipa de prima liga. Dar nu a fost și s-a ajuns în situația asta

Cosmin Matei, mijlocaș Sepsi

Constantin Anghelache: „Indiferent cât va juca, Dinamo tot la faliment va ajunge”

Sepsi, victorie zdrobitoare în fața vicecampioanei Bulgariei » „Dublă” pentru Cosmin Matei
Sepsi
Sepsi, victorie zdrobitoare în fața vicecampioanei Bulgariei » „Dublă” pentru Cosmin Matei
Căpitanul lui Dinamo a semnat în Liga 1! Contract pe doi ani
Dinamo
Căpitanul lui Dinamo a semnat în Liga 1! Contract pe doi ani

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
alenb
alenb  •  29 Iunie 2022, 23:06
Postat de calinescu_ pe 29 Iunie 2022, 08:46

DINAMO a jucat extrem de slab in acea dubla , dar vad ca nimeni nu a remarcat arbitrajul anti dinamo in acel meci, cand arbitrul RADU PETRESCU (i-a retrogadat la comanda pe dinamovisti ) a favorizat pe clujeni ,care la randul lor sunt o echipa extrem de slaba ...!!!

Nu mi s-a parut arbitraj anti dinamo, au fost parca ceva cerseli de penaltyuri, nimic klar, arbitrajul a fost ok.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  29 Iunie 2022, 10:48

Si uite asa, o sa ramana in istorie ca acesti pseudo jucatori cu acesti pseudo conducatori (Muresan si Zavaleanu) au bagat DINAMO in B. Restul este can-can.

1947forever
1947forever  •  29 Iunie 2022, 09:28

mai vine si doctorul din cand in cand :)))) unde a antrenat asta ma sa stie ce inseamna conditii la un club profesionist? :)))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează