FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Craiova vrea titlul la juniori, primul după 19 ani! Cu ce atacă oltenii Dinamo

Articol de - Publicat luni, 09 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 09 iunie 2014 11:00

Oltenii au un meci considerat istoric de cei din Bănie, sîmbătă, 14 iunie, la Berceni, finala juniorilor B republicani, contra formaţiei similare a lui Dinamo Bucureşti.

CSU Craiova va încerca să cîştige titlul, fie în timpul regulamentar, fie apoi, dacă se va ajunge, în caz de egalitate, la penalty-uri.

Ca pe vremea lui Trică şi Frăsineanu
Bogdan Pâncu (foto), directorul administrativ CSJ Ştiinţa, care se ocupă şi de juniorii oltenilor, a motivat pentru gsp.ro de ce finala de sîmbătă este atît de importantă pentru echipa din Bănie: "Am obţinut un lucru imens. Se leagă şi cu promovarea echipei mari, deci e fabulos.

Ultima dată Craiova a cîştigat un trofeu la juniori în 1995, dar la juniorii A. Era generaţia 1976, cu Vancea, Trică, Frăsineanu. Am jucat o altă finală în 2002, pierdută în faţa Rapidului, generaţia lui Dănănae. Nu va fi presiune, chiar dacă Dinamo e considerată favorită. Dar, categoric, vrem
să cîştigăm".

Atu-urile tinerilor olteni
Va fi o confruntare între Andrei Ivan, care deja este titular la prima echipă a lui CSU, şi viitorii "cîini" din Liga 1, Patrick Petre, Andrei Tîrcoveanu şi Simone Dobre. "Andrei Ivan este  liderul echipei, vîrful generaţiei 97. O speranţă pentru viitor. Mai sînt mulţi alţi fotbalişti ce pot face diferenţa: Armăşelu, Alin Dudea, Căpăţînă, Buzărnescu, Darius Costea, îmi cer scuze faţă de cei pe care nu i-am enumerat", a mai zis Pâncu.

"Sîntem pregătiţi şi pentru penalty-uri, pentru orice. Nu ne facem probleme că vor fi jocuri de interese, sîntem convinşi că finala va fi una disputată exclusiv pe teren. Vrem să aducem trofeul la Craiova"
Bogdan Pâncu, director CSJ Ştiinţa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dan.motru
dan.motru  •  09 Iunie 2014, 21:29

Ai dreptate ipsilante,noi suporterii UNIVERSITATII ne-am saturat sa fim defavorizati in continuare si sa toleram batjocura lor si este imperativ sa luam atitudine daca decizia va fii injusta cu meritul sportiv al nostru in contextul in care Valcea sau Tg.Mures incala grav acest articol 54.Suntem multi suporteri care vor contesta mafia FRF daca ne defavorizeaza.Vom putea miza si pe suporterii multi ai UNIVERSITATII din Bucuresti ca sa le demonstram ca noi nu suntem Valcea sau Tg.Mures fara suporteri care se bazeaza doar pe relatii la mafiotii.

menu
menu  •  09 Iunie 2014, 17:22

ha,ha,ha, ce gluma buna,Buzarnescu poate sa faca diferenta,la care te referi domnul pancu la buzarnescu cel batran (silviu) care face diferenta la tine in buzunar sau la buzarnescu dan care nu are treaba cu fenomenul?

forza.stiinta
forza.stiinta  •  09 Iunie 2014, 15:26
Postat de gambinozamfiruzzi pe 09 Iunie 2014, 15:10

ASTIA NU PREZINTA NIMIC PT.MINE. CE CRAIOVA? CARE CRAIOVA? ASTIA REPREZINTA FACATURA POLITICA CS CLONA 2013. NUMAI FCU ! ATAT !

dar tu ce reprezinti? pielea pu''lii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează