FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNĂREA - MIOVENI 1-5

Pustai, despre cauzele eșecului rușinos din play-off: „E greu de gestionat situația noastră”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 18:44 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 19:52

Mioveni a surclasat-o azi în deplasare pe Dunărea, scor 5-1, în runda cu numărul 3 a play-off-ului din Liga 2. Cristi Pustai (53 de ani), antrenorul călărășenilor, susține că problemele financiare ale clubului se simt în rândul jucătorilor.

Toate detaliile despre Dunărea Călărași - CS Mioveni 1-5, AICI!

  • Primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1

Cristi Pustai, după Dunărea Călărași - CS Mioveni 1-5: „Nu vom ceda”

„Am luat foarte ușor golurile 3 și 4. E o problemă. Astăzi am pierdut indiscutabil. Conta acest meci, pentru că eram la jumătatea turului. Dar mai sunt jocuri. Ne interesează punctele, golaverajul nostru e deja stricat. Trebuie să corectăm anumite erori.

Am încercat tot felul de variante de fundași centrali, însă nu au funcționat. E o bucurie că am ajuns în play-off, e meritul jucătorilor. Le-am spus în vestiar însă că trebuie să avem bucuria de a juca în continuare. 

E greu de gestionat și această situație financiară a noastră, se simte puțin, însă vom lupta până la capăt, Dunărea nu a cedat. Ne vom lupta pentru obiectivul de promovare până la capăt”, a declarat Pustai la Telekom Sport.

CS Mioveni se află pe locul 3 după partida câștigată pe stadionul „Ion Comșa”, iar Dunărea Călărași ocupă cealaltă poziție care asigură calificarea la baraj. În etapa următoare, CS Mioveni va primi vizita lui ASU Poli Timișoara, iar Dunărea Călărași se va deplasa la Miercurea Ciuc, pentru duelul cu Csikszereda.

Citește mai multe știri din Liga 2:

A semnat! Veste de ultima oră la Rapid: „Voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a nu-i dezamăgi”

No pressure, Lobby jr! Copilul lui Lobonț e gata să debuteze pentru Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  14 Aprilie 2021, 21:13

Pustai e de U Cluj. Si aici sa fie lasat si sprijinit sa-si aplice filosofia de joc de la echipele de juniori pana la echipa mare. Sa i se dea timp si sunt convins ca un astfel de om s-ar potrivi perfect cu U si cu sepcile rosii. Pacat ca nu s-au aliniat planetele pana acum in acest sens

Vezi toate comentariile (1)
Comentează