FOTBAL  »  LIGA 2  »  CĂLĂRAȘI

VIDEO + FOTO Cristi Pustai și-a spus ofurile în viscol: „Nu acuz, că nu am dovezi, dar văd că e o practică”

Cristi Pustai (53 de ani), antrenorul celor de la Dunărea Călărași, a oferit un interviu atipic, în viscol, la finalul remizei cu Turris Turnu Măgurele, scor 1-1. +8   FOTO
Cristi Pustai (53 de ani), antrenorul celor de la Dunărea Călărași, a oferit un interviu atipic, în viscol, la finalul remizei cu Turris Turnu Măgurele, scor 1-1.

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 09:02 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 12:00

Cristi Pustai (53 de ani), antrenorul celor de la Dunărea Călărași, a oferit un interviu atipic, în viscol, la finalul remizei cu Turris Turnu Măgurele, scor 1-1.

  • CONTEXT: Ripensia Timișoara și U Cluj protestează și cer schimbarea urgentă a regulamentelor, după ce au pierdut la „masa verde” restanțele cu Mioveni și Farul, deși adversarele sunt cele aflate în imposibilitatea de a juca în acest moment. Detalii AICI!

Partida dintre Dunărea Călărași și Turris s-a disputat pe o ninsoare sâcâitoare. Viscolul din Bărăgan s-a întețit după meci, dar asta nu l-a împiedicat pe Cristi Pustai să ofere un interviu în stilul său caracteristic, calculat, dar cu înțepături bine îndreptate.

+4 FOTO

Cristi Pustai, deranjat de regulament

„Am fost echipa fair-play a acestui campionat, unul cu reguli ciudate. Și la Timișoara, dar și astăzi, puteam să căutăm să ne folosim de această regulă a Covid-19. Dar mai bine spunem «Doamne, mulțam că n-a fost cazul». 

Mă surprinde regulamentul. M-a surprins prima dată. Văd că deja e o practică acum. Hai să nu acuz, că nu am dovezi, dar bănuiesc că se folosesc de acest lucru. Haideți, atât am comentat la înjumătățirea punctelor, o să zică oamenii ăștia că sunt împotriva lor”, a spus Pustai. 

Pe loc promovabil, fără niciun ban

Situația financiară e o chestiune internă. În general nu o comentez, nu îmi place să spun, dar e foarte greu. Pot să vă spun că jucătorii aceștia, cei pe care i-ați văzut în teren, încă nu au primit niciun salariu și aproape au terminat anul. Că sperăm că va fi bine, că se va rezolva, eu nu cred că arătăm ca o echipă neplătită. Avem un grup bun, o familie bună, ne înțelegem bine.
- Cristi Pustai, antrenor Dunărea Călărași

VIDEO. Cristi Pustai, interviu în viscolul de la Călărași

Clasament Liga 2:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Se întoarce „Dulăul”! Viorel Hizo, revenire spectaculoasă în fotbalul românesc

Protest comun în Liga 2! Ambele echipe vor pierde la „masa verde”, deși adversarii au cazuri de COVID-19: „Clasamentul trebuie stabilit pe teren!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vidoq
vidoq  •  02 Decembrie 2020, 17:35

Te asteptam la FCU!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează