FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 1-4

CS MIOVENI - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 1-4// Viorel Moldovan nu renunță la promovarea Chindiei: „Vom recupera poziția, chiar dacă pe hârtie e mai ușor”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2019 13:58

Chindia Târgoviște s-a impus pe terenul celor de la CS Mioveni, 4-1, și continuă lupta pentru promovare, fiind pe locul 2, la trei puncte de liderul Sportul Snagov.

Dacă în tur s-au încurcat pe teren propriu cu Mioveni, 0-2, de această dată dâmbovițenii n-au mai avut probleme. „E foarte comprimat clasamentul acolo, în faţă. Sunt cinci echipe şi niciuna nu s-a încurcat. O să recuperăm şi sper să revenim pe poziţia care ne dă posibilitatea să promovăm direct. Până la promovare mai e destul de muncă. Pe hârtie e mai ușor decât pe teren!", a declarat Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei.

De partea cealaltă, Daniel Oprița, tehnicianul celor de la CS Mioveni, a punctat: „Am încredere că o scoatem la capăt şi apoi apar şi rezultatele bune. Eu sunt împăcat cu ideea că fac treabă bună şi, dacă munceşti, se vor vedea rezultatele. Există presiune... Important este să jucăm noi ce trebuie! Vrem rezultate cât mai bune şi în acest sezon”.

Rezultate Liga 2 etapa 25

rezulatele 

Marți, de la 19:30, se va juca meciul Petrolul - Energeticianul

Clasament Liga 2

liga2

Citșete și: 

Ionuț Popa, mari probleme de sănătate: „Nu știe nimeni ce am! Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează