FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD - LUCEAFĂRUL ORADEA 0-3

Ionuț Popa, mari probleme de sănătate: „Nu știe nimeni ce am! Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap”

Ionuț Popa
Ionuț Popa

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2019 13:42

UTA a pierdut meciul cu Luceafărul Oradea, 0-3, și trece prin momente dificile, provocate de starea de sănătate a antrenorului Ionuț Popa

Problemele inițiale ale antrenorului, ce sugerau, conform celor din club și presei locale, o semipareză facială s-au acutizat, fără a exista un diagnostic clar. De miercuri acesta nu s-a mai prezentat la antrenamente, iar echipa a fost condusă de Cristian Păcurar.

„Mister va face o spectroscopie la Timișoara. A fost la 5-6 doctori, la Timișoara, Arad, Iași, Budapesta, și nimeni nu a dat de cap problemei. Prezența dânsului ar fi însemnat mult pentru echipă, iar faptul că nu a fost la teren s-a reflectat în modul cel mai negativ asupra vestiarului. Băieții au avut un șoc când el nu a apărut în vestiar. Am crezut că este un șoc motivațional, dar nu a fost așa”, a punctat secundul.

„Nu știe nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulți doctori. Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres. Nu mă simt bine. O să fac o spectroscopie. Asta se face la cap pentru a determina dacă este totul în regulă. O să vedem apoi ce și cum”, a comentat Popa pentru Fanatik.

Rezultate Liga 2

rezulatele 

Marți, de la 19:30, se va juca meciul Petrolul - Energeticianul

Clasament Liga 2

liga2 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează