FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI

CS Mioveni, tot mai departe de play-off: „Parcă suntem blestemați”

FOTO: Facebook @csmioveni
FOTO: Facebook @csmioveni

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 23:27 / Actualizat marti, 02 martie 2021 01:09

CS Mioveni a remizat cu ACS Comuna Recea, scor 1-1,  așa că trupa antrenată de Alexandru Pelici (47 de ani) a ratat șansa de a urca pe loc de play-off în Liga 2. 

„Parcă suntem blestemați la meciurile de acasă. Am avut 7-8 ocazii clare și am terminat la egalitate cu o echipă adversă care a trecut de două ori centrul terenului. Dacă în ierarhia meciurilor din deplasare suntem pe un loc fruntaș, în clasamentul jocurilor de acasă ne situăm pe ultimele locuri” , au declarat responsabilii echipei din Mioveni. 

CS Mioveni speră în continuare la play-off

„Trebuie să luăm tot în ultimele partide, dificile, cu adversari precum FC U Craiova sau Petrolul, și tot depindem și de alte rezultate. Realist vorbind avem șanse mici pentru a prinde play-off-ul dar ne vom lupta până la capăt”, au anunțat argeșenii.

Clasament Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Antrenor nou la un club din Liga 2 » Obiectivul inedit pe care și l-a asumat

VIDEO FC U Craiova 1948 a făcut marele anunț! În ce condiții se întoarce pe „Ion Oblemenco”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close