FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

VIDEO S-au remarcat puștii Stelei » CSA a făcut spectacol la amicalul cu Agricola Borcea

Florea a reușit două goluri pentru Steaua
Florea a reușit două goluri pentru Steaua

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 20:45 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 21:51

Steaua a disputat, sâmbătă, primul meci de pregătire din 2024, pe terenul 4 din Ghencea, în compania celor de la Agricola Borcea, locul 3 în Seria a 3-a din Liga 3, pe care i-a învins cu 5-0 (1-0)

Daniel Oprița a început în formula: Frânculescu - Maftei, Avram, Vârtej, Ceceri, Brumă - Mancuso, Bărbulescu, Matei - Ioniță, Minguelez. 

A mizat astfel pe cei doi nou-sosiți, argentinianul Ceceri (27 ani) și spaniolul Paulino Miguelez (24 ani), care au mărit numărul de jucători străini din lotul roș-albaștrilor.

Florea două goluri, Raicu 3 assist-uri

După ce la pauză conduceau cu 1-0 (Barbulescu, 45), în partea a doua, gazdele au folosit mai mulți juători din propria academie, Dumitru, Shehait, Raicu și Florea. 

Iar Steaua s-a desprins destul de repede, punctând prin Florea (57, 73), Dumitru (71) și Chunchukov (77), cel care, cu două minute înainte de gol, a ratat și un penalty.

Pentru Răzvan Florea (17 ani) a fost prima apariție la echipa mare de la jocurile amicale din vară, dinaintea startului de sezon. 

Pe hârtie, el face parte din lotul de seniori, însă nu a fost folosit niciodată de Daniel Oprița, astfel că a jucat numai la tineret, unde are 11 goluri.

Gabriel Dumitru a bifat și el primul joc la seniori

Alin Raicu, 18 ani, a bifat deja 11 partide în acest campionat, marcând de trei ori. Și ieri s-a remarcat, cu trei pase decisive pentru colegii săi. Iar printre marcatori s-a numărat și Gabriel Dumitru (19 ani), fundaș dreapta la echipa de tineret, care a bifat și el primul joc la seniori.

După 15 etape, CSA Steaua, la al treilea sezon fără drept de promovare, se află pe locul 7 în Liga a 2-a, la un punct distanță de ultimul loc de play-off, ocupat deocamdată de Viitorul Târgu Jiu.

VIDEO CSA Steaua, la primul antrenament din 2024

Citește și alte știri din Liga 2: 

Gabriel Torje a decis! Unde va evolua fostul jucător al lui Dinamo în 2024

Clubul e la un pas de implozie! Antrenorul s-a răstit la președinte și riscă să fie schimbat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Malko
Malko  •  23 Ianuarie 2024, 21:55
Postat de Malko pe 20 Ianuarie 2024, 22:15

Să câștigi din banii statului, și cetățeanului care contribuie sume de mi de euro și să bați Agticola, e o performanță demnă de Talpan.

Pe cine a vândut CSA în acești ani de existență pe banii statului??? Ce tineri, ce jucători care se zbat în mizerie de ceva ani fără un scop și viitor făcut de niște generali de carton.

SuporterITC
SuporterITC  •  21 Ianuarie 2024, 01:02
Postat de Malko pe 20 Ianuarie 2024, 22:15

Să câștigi din banii statului, și cetățeanului care contribuie sume de mi de euro și să bați Agticola, e o performanță demnă de Talpan.

Stirea era despre niste tineri jucatori. Nu sunteti satui de atata hate ? Sa ti dau un scenariu. In campionatul viitor acesti tineri vor fi titulari. Exista sansa ca ei sa creasca si atraga privirile echipelor din prima divizie. Si atunci or sa fie momiti cu bani de un becali, care va plati indemnizatia de formare. Apoi cu putin noroc o sa i vanda cu 3-5 mil bucata, iar voi si presa o sa l ridicati in slavi ca ce afaceri bune face.

Malko
Malko  •  20 Ianuarie 2024, 22:15

Să câștigi din banii statului, și cetățeanului care contribuie sume de mi de euro și să bați Agticola, e o performanță demnă de Talpan.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează