FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI - CSA STEAUA 2-1

Steliștii reacționează prompt, după acuzațiile venite dinspre Poli Timișoara: „Masa era ruptă de dinainte!” + ce reclamă oamenii din jurul CSA Steaua

Imagine surprinsă în vestiarul stadionului „Dan Păltinișanu” / Sursă foto: Facebook ASU Poli +6   FOTO
Imagine surprinsă în vestiarul stadionului „Dan Păltinișanu” / Sursă foto: Facebook ASU Poli

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 20:45 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 20:49

AS47, asociație ce susține secția de fotbal a CSA Steaua București, a reacționat astăzi, după ce oficialii lui Poli Timișoara i-au acuzat pe roș-albaștrii că au vandalizat vestiarul de pe „Bega”.

Puși la zid pe rețelele de socializare pentru mizeria lăsată în urmă în vestiarul stadionului „Dan Păltinișanu”, steliștii se apără. Prin intermediul unui comunicat, reprezentanții AS47 și-au asumat că vor plăti stricăciunile produse de băieții lui Oprița, însă au sesizat alte nereguli observate în incinta stadionului din Banat. 

Bătuți la Timișoara, steliștii au făcut prăpăd în vestiar: „Știam că militarii își fac patul”
POLI TIMIȘOARA - CSA STEAUA 2-1
Bătuți la Timișoara, steliștii au făcut prăpăd în vestiar: „Știam că militarii își fac patul”

Nici fotbaliștii Stelei n-au scăpat de observațiile acide ale celor din AS47: „Nu ne pică bine nici rezultatul, dar nici atitudinea jucătorilor”.

Steliștii reacționează prompt, după acuzele venite dinspre Poli Timișoara: „Nu ne pică bine nici rezultatul, dar nici atitudinea jucătorilor Stelei”

„Am văzut și noi, ca toți ceilalți interesați, imaginile distribuite de clubul de fotbal Politehnica Timișoara, după meciul din etapa a XV-a din Liga a II-a dintre bănățeni și Steaua București. Ca suporteri steliști, nu ne pică bine nici rezultatul, dar nici atitudinea jucătorilor Stelei atât din timpul meciului, cât și de după meci! 

(...) Am fi vrut ca jucătorii noștri să își arate nervii și energia pe teren, dar au făcut-o, rușinos, doar în vestiar! Rușinos este și comportamentul echipei gazdă, care, pentru puțină faimă trecătoare, a publicat acele imagini, imagini ce ar putea fi regăsite la mai toate cluburile, indiferent de competiția unde evoluează. Noi știam că sunteți #unclubdiferit, dar se pare că ne-am înșelat…

Prin urmare, ca întotdeauna, suporterii sunt primii care reacționează și care apără real și activ imaginea clubului Steaua București, astfel, dorim să îi informam pe conducătorii clubului Politehnica Timișoara că așteptăm devizul de plată pentru masa de masaj distrusă (sau nu de noi) pentru a achita suma aferentă. Suma va fi achitată împreună cu jucătorii Stelei, astfel: 50% AS47 și 50% jucătorii”, se arată în comunicatul fanilor.

+2 FOTO

Feedback pentru cei de la Politehnica Timișoara, Consiliul Judeţean Timiş (detalii care nu vin doar de la jucătorii noștri): 

– mobilierul abia stă în picioare, unul era chiar să cadă peste unul dintre jucători. Ar fi păcat să se întâmple o tragedie. 
– în vestiar nu există nici un coș de gunoi 
– la baie nu exista hartie și nici nu curge apa – doar doua dușuri sunt funcționale și acestea sunt pline de rugină. 
– masa era ruptă de dinainte

- Comunicat AS47

Masa de masaj aşa era! Nu am rupt-o noi!

Florin Răsdan, mijlocaș CSA Steaua

Bătuți la Timișoara, steliștii au făcut prăpăd în vestiar

Elevii lui Daniel Oprița au lăsat în urma lor mizerie, pungi, sticle și o bancă jupuită.

„CSA Steaua București, mulțumim pentru vizită și pentru «ordinea» lăsată în vestiar. Noi știam că militarii își fac patul, dar se pare că ne-am înșelat...”, a postat, într-o notă profund ironică, Timișoara, pe pagina oficială de Facebook, alături de imagini din vestiarul Stelei.

Vezi și alte știri de actualitate: 

Oprița n-a iertat pe nimeni după eșecul de la Timișoara: „Poate sunt mulțumiți pentru că nu putem promova! Călințaru a dormit, schimbările n-au adus nimic”

EXCLUSIV Petrolul visează la Liga 1: „2022 e anul revenirii!” » Totul despre marcă, buget și obiective + detalii despre interesul FCSB-ului pentru vedeta „lupilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
2815242098504533
Vulpe Cosmin  •  30 Noiembrie 2021, 09:25
Postat de iulian_ene pe 29 Noiembrie 2021, 22:06

Toata para puerila a alora de la Poli se bazeaza pe ce impact vizual da masa aia jupuita. Care e din materiale vai mama lor, burete le cel mai ieftin si tapiterie d aia friabila in ultimul hal. E foarte plauzibil ca era deja jupuita, masa aia e genul de lucratura "de buget" de tine 2 ture, dupa care se strica. N-am nicio simpatie ptr bugetofagii de la CSA.

Daca era asa cum spui tu,de ce nu au pus cei de la as47 poze inainte de meci,ca asa au gasit vestiarul?,atat puteti,nu va putem cere mai mult.

iulian_ene
iulian_ene  •  29 Noiembrie 2021, 22:06

Toata para puerila a alora de la Poli se bazeaza pe ce impact vizual da masa aia jupuita. Care e din materiale vai mama lor, burete le cel mai ieftin si tapiterie d aia friabila in ultimul hal. E foarte plauzibil ca era deja jupuita, masa aia e genul de lucratura "de buget" de tine 2 ture, dupa care se strica. N-am nicio simpatie ptr bugetofagii de la CSA.

chronic_6_0
chronic_6_0  •  29 Noiembrie 2021, 21:22

Acesti "stelisti" platiti de la stat nu fac decat sa respecte blazonul dat in justitie....wiskey in autocar, mizerie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează