FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIȘOARA - CSA STEAUA 2-1

Oprița n-a iertat pe nimeni după eșecul de la Timișoara: „Poate sunt mulțumiți pentru că nu putem promova! Călințaru a dormit, schimbările n-au adus nimic”

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua // foto: captură DigiSport
Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 16:44 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 17:03

Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul de la CSA Steaua, s-a declarat dezamăgit de elevii săi la finalul meciului cu Politehnica Timișoara, 1-2, pierdut de „militari” deși au condus cu 1-0 până în minutul 81.

În avantaj grație golului înscris de Rareș Enceanu în prima parte, CSA Steaua s-a văzut învinsă de două reușite venite în ultimele 15 minute de joc. Daniel Oprița, antrenorul roș-albaștrilor, bănuiește că în spatele relaxării din final a jucătorilor s-ar putea afla „liniștea” faptului că echipa nu are drept de promovare în Liga 1 în acest sezon.

Daniel Oprița, după Poli Timișoara - CSA Steaua 2-1: „Am pierdut jocul prin schimbări”

„Fără personalitate, nu pot spune nimic de dorință, dar a fost frică de rezultat. Nu înțeleg de ce, poate sunt mulțumiți că n-avem drept de promovare. E bine, liniște, dar pentru mine nu este! Nu putem fi liniștiți, le-am spus înainte că am fi avut o vacanță liniștită dacă am fi câștigat astăzi și cu Buzău. N-am vrut să facem asta, sau n-am putut, acum vom vedea ce o să se întâmple.

A fost o greșeală la golul 1. Călințaru a scăpat adversarul din marcaj, a dormit. A fost și o greșeală a lui Ilie, nu știu de ce a vrut să paseze scurt. Pot să-mi reproșez schimbările, dar și Oroian și Buhăescu alergaseră destul de mult și am zis să vin cu prospețime, că avem jucători cu experiență. Schimbările n-au adus nimic în plus și nu înțeleg de ce. Sunt jucători cu experiență, trebuia să facă mai mult. 

Practic, am pierdut jocul când am făcut schimbările. Ne-au lipsit și jucători, dar când ai avantaj în minutul 80 și nu poți obține măcar un punct...

Le-am și zis să evităm fazele fixe, dar chiar așa am luat gol, l-au pierdut din marcaj pe Mera. Trebuie să câștigăm cu Buzău, să rămânem pe loc de play-off. Astăzi era meci de câștigat, nu trebuia să pierdem. Au construit numai din greșelile noastre și din faze fixe. Vedem, tragem linie după ultima etapă, e nevoie de mai bine”, a declarat Oprița la DigiSport.

Steaua a ajuns astfel la două eșecuri consecutive. „Militarii” pierduseră și etapa trecută, chiar în Ghencea, 0-1 cu U Cluj.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Prima companie care sponsorizează atât FCSB, cât și CSA Steaua!

A câștigat, dar a fost dat afară din Liga 2 » Fostul antrenor de la CS Universitatea Craiova i-a luat locul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  29 Noiembrie 2021, 11:32

Sunt multumiti pentru ca joaca la aceasta *** si sunt bugetari! Au si vor avea bani de la buget,restul nici nu mai conteaza! Felicitari Talpan pentru aceasta *** si Csa pentru ca a dat Steaua in 1997!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1113544842482101
Virgil Popa  •  29 Noiembrie 2021, 08:37

Tot ceea ce este legat de acest surogat de echipă, numită absurd Steaua(?!), este hilar ! Atâtea lamentații inutile, pentru nimic, pentru ceva ce, de fapt, nu contează! Analize docte, căinări, explicații, supoziții... Și totul, pentru ce ?! Oare cât va mai dura această "dramoletă" ieftină ? Cui folosește teatrul acesta ieftin și absurd ? CSA Steaua (?!) este un mutant, un "***" fotbalistic... Echipa Steaua București, singura adevărată, există încă din anul 1947, în primul eșalon valoric fotbalistic românesc ! La ce bun aiureala asta? FCSB = Steaua !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

368023036732853
Iuga Mircea  •  29 Noiembrie 2021, 07:55

Ce să promovați,că voi ,de ciudă că ați pierdut la Timișoara ,ați lăsat ,mizeria și noroiu vostru în vestiar,nu degeaba vă zic toată țara ”mitici de București”.Prin asta dovediți că nu știți să pierdeți,să vă fie ”RUȘINE”.Era așa de greu să vă strîngeți mizeriile din vestiar,data viitoare o să vă schimbați afară!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează