FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA Steaua, victorie la scor de neprezentare în amicalul de azi

CSA Steaua - Retezatul Hațeg 3-0 / Sursă foto: Facebook @AS 47
CSA Steaua - Retezatul Hațeg 3-0 / Sursă foto: Facebook @AS 47

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 16:56 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 17:49

CSA Steaua s-a impus fără probleme, scor 3-0, în meciul amical disputat joi împotriva liderului din Liga 4 Hunedoara, Retezatul Hațeg.

Roș-albaștrii au dominat autoritar partida disputată pe Terenul 5 din Complexul Ghencea. Emilian Pacionel și-a trecut primul numele pe lista marcatorilor, în minutul 33, din penalty.

Iulian Miu, mesaj pentru suporterii CSA Steaua: „Eu îi aștept, să vedem dacă vin”
csa steaua
Iulian Miu, mesaj pentru suporterii CSA Steaua: „Eu îi aștept, să vedem dacă vin”

În repriza secundă, Daniel Oprița a testat mai mulți fotbaliști tineri, însă tot CSA Steaua s-a aflat la conducerea jocului. Mihai Manole, fotbalist născut în 2001, a înscris în minutul 60, pentru ca Iustin Răducan (născut în 2005) să închidă tabela în minutul 90. 

Iustin este fiul lui Narcis Răducan, fostul jucător de la Steaua, Rapid și FCM Bacău. Evoluează pe postul de atacant la Sport Team, fiind golgeter în Liga Elitelor U17. Tânărul vârf l-a impresionat pe Oprița, care îl va lua în pregătirea de iarnă a „roș-albaștrilor”.

Echipa folosită de Daniel Oprița: Horia Iancu - Călințaru, Bactăr, Morariu, Zaharia - Oroian, Băjenaru - A. Popa, Donose, E. Pacionel - C. Gherghiceanu

„Cel mai mare brand din sportul românesc”

A fost un meci de gală pentru Retezatul Hațeg, echipa care e lider în Liga 4 Hunedoara. „Vom juca împotriva celui mai mare brand din sportul românesc și, implicit și din fotbalul românesc. Mergem la București pentru un meci amical împotriva echipei CSA Steaua, echipă care se află în liga secundă în acest moment”, spuneau oficialii clubului, înaintea partidei.

VIDEO Robert Niță, ironic în disputa CSA Steaua - FCSB: „Mă bucur că am jucat la FC Nimeni, măcar nu am stat în tribună”

Citește și alte știri de actualitate: 

Nae Constantin, mulțumit după un nou succes al Petrolului în Liga 2: „Meciul s-a decis cum mă așteptam” + reacția lui Erik Lincar

RETRO GSP Poli Timișoara, centenar tumultuos » „Înainte de '89, trebuia să fii ori cu Dinamo, ori cu Steaua. Poli a refuzat prostituția sportivă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
105662257060988
Eugen Qy  •  10 Decembrie 2021, 02:36

Abia 3-0 si asta abia pe final de meci ! Liga a 4a !!! Asta e ! Daca au fost ALUNGATI fotbalistii care dadeau si 8-10 gpluri pe meci in disputele cu cele din Liga a 4a !!! Sa speram ca juniorii crescuti de STEAUA , vor fi intr-adevar VALOROSI ! Sa speram ...!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează