FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - U CLUJ 1-0

Nae Constantin, mulțumit după un nou succes al Petrolului în Liga 2: „Meciul s-a decis cum mă așteptam” + reacția lui Erik Lincar

Nae Constantin
Nae Constantin

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 20:18 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 21:11

Etapa #16 din Liga 2 s-a încheiat azi cu meciul dintre Petrolul și U Cluj, câștigat de ploieșteni, scor 1-0. La finalul partidei, cei doi antrenori au făcut analizat jocului.

Nae Constantin, antrenorul prahovenilor, a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, după ce Petrolul a ajuns la 14 victorii în 16 etape în Liga 2 și este principala favorită la promovare.

„Ce pot să zic? Un meci echilibrat, eram sigur că așa se va desfășura. S-a decis exact cum mă așteptam, după o fază fixă. Mă bucur că am câștigat și aștept să mergem să sărbătorim. Lucrăm în fiecare săptămână fazele fixe. Nici nu am visat să fim unde suntem. 

Am venit într-o perioadă destul de grea pentru Petrolul, nu mă așteptam să fim așa sus. În continuare spun că nu e nimic jucat, în play-off vor fi meciuri care pe care. Mai e mult de jucat. Mai sunt 39 de puncte în joc. Dacă nu câștigi 2-3 meciuri, ești deja pe locul 2-3. Ne dorim să aducem jucători peste ce avem. 

A fost un an de vis. Mi s-au întâmplat lucruri la care nu mă gândeam. Trăiesc clipa alături de toată suflarea petrolistă. Îmi doresc din tot sufletul ca la sfârșit să promovăm”, a declarat Nae Constantin potrivit digisport.

Erik Lincar: „Fotbalul așteaptă greșeala”

Tehnicianul clujenilor, Erik Lincar, a recunoscut superioritatea petroliștilor la fazele fixe, însă este optimist că echipa sa va reuși să-și îmbunătățească prestațiile anul viitor.

„Petrolul e specialistă la fazele fixe. În prima repriză, ne-am apărat foarte bine. Până la acea fază, am interpretat foarte bine jocul din punct de vedere tactic, dar, din păcate, după ce am primit gol, era clar că trebuia să riscăm, ne-am deschis și și-au mai creat ocazii de a marca.

Sper să mai fie dueluri cu Petrolul, e o echipă care se va întări cu siguranță în iarnă. Cred că lupta pentru locul doi rămâne deschisă. Petrolul și-a creat un avantaj destul de mare și cred va fi greu ca cineva să o mai prindă. Va trebui să ne întărim și să privim cu încredere anul următor”, a spus Lincar pentru sursa citată.

Totuși, într-o săptămână în care în Liga 1 au fost făcute praf mai multe meciuri de către arbitri, Lincar a ținut să laude prestația „centralului” Adrian Cojocaru.

Eu tot timpul am încercat să fiu corect și pot să spun că în această seară arbitrajul a fost bun. În Liga 1 au fost multe probleme. Trebuie să avem încredere în arbitri, sunt ca niște judecători și trebuie să fie mai responsabili pentru că de multe ori greșesc și nu-și asumă.

- Erik Lincar

VIDEO Totul despre Petrolul! Costel Lazăr: „Avem un club apolitic!”. Ce implicare mai are Veolia

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Cucerit de Toni Petrea: „Unora nu le va pica bine, dar vă zic că-mi place! FCSB joacă mai ofensiv, mai în viteză”

Cine profită de excluderea lui Steliano Filip din lotul lui Dinamo

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
traian_v
traian_v  •  08 Decembrie 2021, 16:01

Incompetentul de Lincar deja vorbeste de "anul viitor". Sper sa nu il apuci la "U"!!!

ionica007
ionica007  •  08 Decembrie 2021, 05:47
Postat de ultras1907 pe 08 Decembrie 2021, 04:46

liga 2 forever mU :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultras1907
ultras1907  •  08 Decembrie 2021, 04:46

liga 2 forever mU :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează