FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - CS AFUMAȚI

VIDEO + FOTO Ultrașii din Peluza Sud, show la CSA Steaua - CS Afumați! Recital ca pe vremuri în Ghencea

Fanii steliști au venit într-un număr impresionat la partida dintre CSA Steaua și CS Afumați, turul barajului pentru promovarea în Liga 2. +16   FOTO
Fanii steliști au venit într-un număr impresionat la partida dintre CSA Steaua și CS Afumați, turul barajului pentru promovarea în Liga 2.

Articol de , - Publicat sambata, 22 mai 2021 17:04 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 17:28

Fanii steliști au venit într-un număr impresionat la partida dintre CSA Steaua și CS Afumați, turul barajului pentru promovarea în Liga 2. 

Peste 1.000 de fani steliști au pornit grupat spre terenul cu numărul 5 al Complexului din Ghencea, pentru a-i încuraja pe elevii lui Daniel Oprița. Echipați în negru și dotați cu steaguri, torțe și fumigene, aceștia anunță un adevărat recital în timpul disputei cu Afumați. 

Din informațiile Gazetei, la meci vor asista mai multe facțiuni venite din afara României, special pentru acest eveniment. Inclusiv fani ai celor de la ȚSKA Sofia, gruparea înfrățită cu Steaua, și-au făcut apariția în Ghencea. 

CSA Steaua - CS Afumați, doar 200 de spectatori pe stadion

Oficial, doar 200 de spectatori au voie pe terenul cu numărul 5 al Complexului din Ghencea. Ceilalți fani vor încuraja echipa din jurul arenei, așa cum s-a întâmplat la mai multe meciuri din această lună. De exemplu, rapidiștii au avut parte de un sprijin deosebit la meciul cu FC U Craiova 1948, în care au sărbătorit promovarea în Liga 1.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Oțelul - Dacia Unirea 1-1 » Petre Grigoraș și Florentin Petre, egal în primul meci din barajul de promovare

Unirea Slobozia - Comuna Recea 3-0 » Știm ultima retrogradată din Liga 2! „Remontada” cu scandal la primul meci cu spectatori al anului din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
talpaiadului
talpaiadului  •  23 Mai 2021, 17:07

Bravo lor, bravo lor, bravo suporterilor! Oamenii s-au adunat, si-au sustinut echipa, nici sa vrei nu poti gasi nimic rau in asta. Cel mai mult ma bucur pentru tobosarul ala care cu ocazia acestei manifestaii probabil a ars primele calorii din viata lui... :)

manutd.steaua
manutd.steaua  •  23 Mai 2021, 16:35

Ultrasii care sunt la a doua echipa pe care o sustin! In vreo 10-15 ani se razgandesc iar.Ultrasii care pentru patron arunca la gunoi istoria echipei.

mioritadinberceni
mioritadinberceni  •  23 Mai 2021, 12:37

Steaua înseamnă CSA!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează