FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Oprița, supărat pe șefii Stelei: „Hai să vă spun de ce m-au dezamăgit”

CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul „militarilor”, nu e sigur că va continua în Ghencea. +13   FOTO
CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul „militarilor”, nu e sigur că va continua în Ghencea.

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2021 19:55 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 21:51

CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul „militarilor”, nu e sigur că va continua în Ghencea.

Barajul pentru promovarea în Liga 2 l-a consumat teribil pe Daniel Oprița. Antrenorul susține că a avut reacții necontrolate chiar și în preajma familiei și a dat de înțeles, după barajul cu Afumați, că nu va semna prelungirea contractului în orice condiții.

Daniel Oprița, deranjat de șefii CSA Steaua: „M-au dezamăgit”

„Am văzut că au ieșit mai multe discuții după interviul pe care l-am dat la final. Poate nu am făcut bine că am vorbit la finalul meciului cu Afumați despre contract, recunosc. 

Eu vreau să continui, chiar dacă nu vom avea drept de promovare din primul an. Orice om vrea să meargă mai departe. Am făcut un lot de jucători alături de care am obținut o performanță normală. N-a fost ușor nici pentru mine, a fost un risc când am acceptat să vin.

Am fost dezamăgit în ultima lună, pentru că eu am inițiat discuțiile cu conducerea. Nu lași pe cineva pe care-l vrei până în ultima zi. Am discutat cu mai mulți oameni, domnul comandant, președintele Comisiei, nu e o singură persoană acolo care decide.

Eu zic că lucrurile se vor rezolva până la urmă. În primul rând, aș avea nevoie de 2-3 juniori și între 3 și 5 fotbaliști cu experiență”, a declarat Oprița în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

CSA Steaua pe muchie de cuțit: 1 iulie, termenul limită

Gazeta Sporturilor a luat legătura cu reprezentați FRF și LPF care au detaliat situația în care se află CSA Steaua și au explicat ce trebuie să facă „militarii” pentru a putea promova în Liga 1.

Conform regulamentelor FRF aflate acum în vigoare, un club de fotbal nu poate promova în Liga 1 dacă societatea care administrează clubul e de drept public, iar, în momentul de față, Steaua e sub umbrela Ministerului Apărării Naționale.

„Termenul limită pentru ca Steaua să depună toată documentația și să arate că s-a transformat din club de drept public în club privat, pentru a pentru juca în sezonul 2022-2023 în Liga 1, este 1 iulie 2021, atunci când începe anul competițional!”, au spus sursele GSP.

Fanii Stelei au intrat în premieră pe noul stadion din Ghencea

CSA Steaua a promovat în Liga 2. Imagini cu bucuria roș-albaștrilor

+9 FOTO

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Florin Talpan, mesaj acid după ce Steaua a promovat în Liga 2 » Nou atac la Ogăraru: „Unii câștigă mii de euro pe munca altora”

CSA Steaua în Liga 2 » Balint trage un semnal de alarmă: „Atenție, să nu vină alt Becali!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
dodo001
dodo001  •  02 Iunie 2021, 11:57

Nu au de ce sa fie supărați pe Oprița, datorita lui au promovat și s-a făcut un grup bun de jucători. Oprița merita respectat și chiar trecute cu vederea ieșirile antrenorului care de multe ori sunt normale, dar chiar dacă nu ar fi, tor e bine sa lași mânia deoparte.

mario78a
mario78a  •  02 Iunie 2021, 10:16
Postat de striker pe 02 Iunie 2021, 09:08

Nu,sunt cluburi private locale,sponsorizate de primarii.

Bun si bugetul primariilor de unde provive????

tataika
tataika  •  02 Iunie 2021, 09:20
Postat de striker pe 02 Iunie 2021, 09:08

Nu,sunt cluburi private locale,sponsorizate de primarii.

Adica au bagat un fraier in fata, dar e tot aia...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează