FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA ÎN LIGA 2

VIDEO+FOTO CSA STEAUA. Fiesta în Ghencea: peste 1.500 de fani la sărbătoarea promovării » Imagini incendiare! Suporterii au intrat în stadion: „Vă rugăm, părăsiți arena!”

CSA Steaua a promovat în Liga 2! Fanii roș-albaștri s-au strâns în Ghencea, pentru a sărbători momentul. +13   FOTO
CSA Steaua a promovat în Liga 2! Fanii roș-albaștri s-au strâns în Ghencea, pentru a sărbători momentul.

Articol de , - Publicat duminica, 30 mai 2021 22:06 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 22:28

CSA Steaua a promovat în Liga 2! Mai bine de 1.500 de suporteri s-au strâns în Ghencea, pentru a sărbători momentul alături de jucători.

UPDATE 21:45 / Stadionul, eliberat la cererea lui Ogăraru

George Ogăraru, managerul formației, i-a rugat pe fani să părăsească terenul. Ultrașii s-au conformat. Petrecerea a mai continuat, câteva minute, în fața stadionului. Grupurile de suporteri au plecat în cele din urmă. 

UPDATE 21:25. VIDEO Acustică specială pe noul stadion din Ghencea: cum se aud cântecele fanilor

De la stația de amplificare a stadionului s-a auzit, repetat, mesajul: „Vă rugăm să părăsiți stadionul”. Între timp, se încearcă aprinderea nocturnei. Arena începe să se lumineze. Membrii echipei au rămas pe gazon, fanii au luat loc în tribune și cântă. 

UPDATE 21:15. VIDEO Petrecerea s-a mutat în noul stadion

Fanii au pătruns în noul stadion. Trofeul obținut pentru promovarea în liga secundă le va fi prezentat acolo. Pentru moment, nocturna este stinsă. Suporterii sunt pe gazon. 

UPDATE ora 21:00. VIDEO Autocarul echipei a ajuns în Ghencea

Autocarul cu jucătorii și cu oamenii din staff a ajuns la stadion. Antrenorul Daniel Oprița a fost primul care a coborât și s-a alăturat corului fanilor din Peluza Sud. 

CSA Steaua sărbătorește promovarea în Liga 2

Fanii steliști nu au avut acces la meciul promovării, victoria 2-1 de la Afumați, din cauza unei decizii a Jandarmeriei Ilfov. George Ogăraru, managerul de la CSA Steaua, a sunat adunarea în Ghencea, iar suporterii au răspuns afirmativ. 

+9 FOTO

„E sărbătoare, diseară, în Ghencea!”

La ora 20:45, aproximativ 1.500 de fani steliști se strânseseră în fața noului stadion din Ghencea. Autocarul echipei încă nu și-a făcut prezența, dar asta nu i-a împiedicat să se desfășoare. 

Au aprins zeci de torțe și au scandat refrenul promovării, cântec devenit viral în ultimele săptămâni: „E sărbătoare, diseară, în Ghencea!”. De data asta, versurile chiar sunt veridice, petrecerea de promovarea fiind una impresionantă. 

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

UPDATE Vește-ȘOC în direct la TV: „CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 timp de doi ani!”

Daniel Oprița și-a anunțat „intrarea în revizie”: „Am îndeplinit ce voiam. Mai departe nu mai contează”

Playtech: Fiica lui Pep Guardiola, apariție INCENDIARĂ la Ibiza! 'Slipul este CAM MIC'! Imagini de senzaţie cu Maria


Comentarii (78)
lupu68
lupu68  •  31 Mai 2021, 14:31
Postat de cristid. pe 31 Mai 2021, 12:26

Ca-n America de Sud! :X Geniala acustica stadionului, ti se face pielea de gaina. Asta este Steaua! Asta este Ghencea!

Banuiesc ca esti unul dintre deosebit de inteligentii "fani" din tata in fiu care au boicotat Steaua (62 - ne vrem clubul inapoi! Nimeni la meci!, Afara din Ghencea! Becali- pleaca vinde, mori! si alte "manifeste" geniale), nu-i asa? Si acum te impaunezi drept mare stelist caruia ii place acustica stadionului. Du-te, bre, la Ateneu, ca acolo e acustica perfecta! Si nu mai spune ca esti stelist, ca mi se ridica parul in cap. Ce fel de stelist esti tu? Stelist de piei de closca?!? Stelist facut la apelul de seara strigat de Talpan? Vai de capul vostru, daca avea echipa pe langa ea asemenea "stelisti", nimeni din Europa nu ar mai fi stiut cine e Steaua! Decat sa fiu un "stelist" clonat si cu parul vopsit ca tine, mai bine n-as mai fi deloc!

lupu68
lupu68  •  31 Mai 2021, 13:50
Postat de cristid. pe 31 Mai 2021, 12:26

Ca-n America de Sud! :X Geniala acustica stadionului, ti se face pielea de gaina. Asta este Steaua! Asta este Ghencea!

Banuiesc ca esti unul din prostovanii care au boicotat Steaua (62 - ne vrem clubul inapoi! Nimeni la meci!, Afara din Ghencea! Becali- pleaca vinde, mori! si alte *** din astea geniale), nu-i asa? Si acum te impaunezi drept mare stelist caruia ii place acustica stadionului. Du-te, bre, la Ateneu, ca acolo e acustica perfecta! Si nu mai spune ca esti stelist, ca mi se ridica parul in cap. Ce fel de stelist esti tu? Stelist de piei de closca?!? Stelist facut la apelul de seara strigat de Talpan? Vai de capul vostru, daca avea echipa pe langa ea asemenea "stelisti", nimeni din Europa nu ar mai fi stiut cine e Steaua! Decat sa fiu "stelist" clonat si cu parul vopsit ca tine, mai bine n-as mai fi deloc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lupu68
lupu68  •  31 Mai 2021, 12:56
Postat de mendeleev pe 31 Mai 2021, 11:39

Cand am inceput sa tin cu Steaua acum peste 40 de ani, nu stiam ce inseamna cuvantul palmares. Mi-a placut in primul rand numele. Apoi, dupa vreo 2 ani stadionul si atmosfera de acolo. Modul in care suporterii si echipa deveneau o singura entitate care isi punea jos adversarul in primele 15 minute genera o senzatie de extaz pe care nu o pot uita. Astazi nu sunt sigur daca FCSB sau Steaua sunt urmasele acelei Steaua cu care "m-am nascut". Stiu sigur ca am sa tin cu acea Steaua care se va contopi din nou cu suporterii ei.

In afara de exuberanta specifica unei promovari si a inaugurarii unui nou stadion (care in opinia mea ar putea genera niste evolutii de maximum +/- 7 sau 8%, nu stiu cum s-ar putea da complet peste cap sondajele anterioare, realizate in mod profesionist. Asadar FCSB 40,9%, CSA 4,8 %. Diferenta este (sau era, ca sa fim corecti) destul de vizibila, de un grad de marime. Astepti altceva, o altfel de "contopire", dupa alte criterii? Ca sa glumim putin, poate clonele detin inteligenta artificiala, se pot contopi intre ele sau ne pot cotropi si pe noi, astia care suntem originali si, culmea!, mai si vedem ce se intampla.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează