FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Atac la șefii Stelei: „E o rușine ce se întâmplă acum! Suporterii de la Sud nu vor mai rămâne. Cred că a fost doar o răzbunare pe Becali”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 08:09 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 10:40

CSA Steaua a început cu un egal, 1-1 cu Metaloglobus, sezonul din Liga 2, la finalul căruia nu va putea promova în Liga 2.

Conform Legii Sportului, Steaua nu are drept de promovare pentru că e un club de drept public, fiind susținut de Ministerul Apărării Naționale. 

După ce fanii și-au manifestat nemulțumirea, și Helmut Duckadam a criticat conducerea clubului pentru situația creată.

Ce nu s-a văzut la TV în primul meci al Stelei din acest sezon » Un ultras a sărit să-l bată pe Herea + Imaginile serii cu „Lăcătuș”
CSA STEAUA - Metaloglobus 1-1
Ce nu s-a văzut la TV în primul meci al Stelei din acest sezon » Un ultras a sărit să-l bată pe Herea + Imaginile serii cu „Lăcătuș”

Helmut Duckadam se ia de CSA Steaua

Am fost ferm convins că vor face toate demersurile pentru a obține această licență de promovare. E o rușine ce se întâmplă la Steaua! Se pare că a fost o răzbunare pe domnul Becali. 

Câțiva generali cu care domnul Becali a avut niște contre mai puternice au prins un om pe care l-au folosit, pe domnul Talpan, care s-a zbătut cu procesele. Ați mai auzit ceva de el? Nu. Probabil i-au și promis că va ajunge comandantul clubului acei oameni. Nu i-au oferit nici lui nimic. 

Nu cred că suporterii vor rămâne. Eu cred că majoritatea suporterilor de la Sud nu vor mai fi alături de această echipă care nu are niciun obiectiv. Pe mine nu mă reprezintă pentru că este o echipă nou-înființată”, a spus Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, potrivit digisport.ro.

Sunt la fel de decepționat ca toți suporterii Stelei. Am așteptat un răspuns. Din păcate, vorbesc mai mult în numele lor. Mă gândeam să renunț să mai discut despre clubul Steaua. Nu e normal ca jucătorii să simtă că joacă meciuri amicale. Ce să le spună antrenorul? Eu aștept să iasă cineva de la club și să spună care sunt problemele și de ce nu s-a găsit o soluție

- Gabi Balint

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Conform Legii Sportului, Steaua nu are drept de promovare pentru că e un club de drept public, care aparține Ministerului Apărării. 

Răzvan Burleanu, șeful FRF, spunea în mai că CSA Steaua are două variante: schimbarea Legii Sportului sau transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comerciale sportive pe acțiuni. 

Până în acest moment, Clubul Armatei nu a obținut dreptul de a promova la finele campionatului următor de Liga 2.

VIDEO Daniel Oprița după egalul cu Metaloglobus: „Trebuia să fie 2-0 în primul sfert de oră. Sunt supărat, dar am jucat fotbal”

Citește și: 

A început răscoala în Ghencea! Ultrașii de la „Sud” s-au mutat sub oficială și dau tonul revoltei împotriva conducerii

Toate reacțiille după Steaua - Metaloglobus 1-1 » Daniel Oprița, nervos: „Superficiali! Le-am spus că nu joacă numele!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  10 August 2022, 14:18

Ce sa faca sefii clubului? Ce sa le spuna? Ca o lege nu o schimba ei si ca nici nu prea pot interveni in politic fiind militari? Ca transformarea clubului este practic imposibila? Ca daca maine li se acorda acest drept , MApN nu poate sustine onorabil echipa in prima liga? Trebuie sa fi academician sa poti constata toate astea? Nu. Dar se pare ca unii refuza sa gandeasca. Din nefericire toate demersurile lui Talpan au dus Steaua intr-o pozitie dificila. Pe de alta parte, poate nici Becali nu o lua razna asa rau daca nu era eliminat din problema. Acum Becali f greu mai poate fi asociat cu numele Steaua, iar clubul militar se gaseste intr-o pozitie imposibila.

hristo33
hristo33  •  10 August 2022, 11:34

stie slugaDam.

golf_club
golf_club  •  10 August 2022, 11:25

"CSA Steaua a început cu un egal, 1-1 cu Metaloglobus, sezonul din Liga 2, la finalul căruia nu va putea promova în Liga 2." Unde sa promoveze?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează