FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Investiție de peste 40 de milioane la CSA Steaua! Ce proiect au „militarii”

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 20:29 / Actualizat luni, 25 martie 2024 21:13

Clubul Sportiv Steaua, unul dintre cele mai importante din țară, pregătește o investiție impresionantă în parcul sportiv din Ghencea.

Oficialii Ministerului Apărării Naționale pregătesc construirea unei Săli Polivalente, care ar urma să fie gata în 2027.

Ion Țiriac scoate peste o sută de milioane de euro din buzunar! „Nu sunt chiar atât de tâmpit” + „E gata în doi ani”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ion Țiriac scoate peste o sută de milioane de euro din buzunar! „Nu sunt chiar atât de tâmpit” + „E gata în doi ani”

CSA Steaua va avea o Sală Polivalentă

MApN a pregătit studiul de prefezabilitate, iar în următoarele luni, proiectul ar urma să ajungă la Compania Națională de Investiții, care ar urma să lanseze licitația pentru studiul de fezabilitate.

Sala Polivalentă din Ghencea ar urma să fie construită în spatele actualei arenei de fotbal. Va deservi în primul rând echipele de handbal și baschet ale CSA, dar va putea fi folosită și de echipele naționale.

Complexul are ca termen de finalizare anul 2027. Va avea 5.000 de locuri și va putea fi folosit și pentru alte competiții internaționale, dar și evenimente. Prețul ar urma să fie între 40 și 50 de milioane de euro, potrivit Fanatik.

Alte proiecte în plan pentru CSA Steaua

CSA ar urma să mai construiască și un stadion pentru atletism, dar și un patinoar și un bazin de înot în aer liber. Însă aceste proiecte mai au de așteptat, pentru că „militarii” se axează pe moment pe Sala Polivalentă.

CSA Steaua suferă la fotbal

Echipa de fotbal a CSA Steaua are parte de un sezon complicat în Liga 2. „Militarii”, care nu au drept de promovare, au ratat calificarea în play-off. Au terminat sezonul regulat pe locul 8, fiind pentru prima dată de la promovare când ratează calificarea în primele 6.

Citește și:

Ce urmează pentru Simona Halep după turneul de la Miami: „Mi-aș dori să particip, dar șansele sunt minime” + S-a consultat cu Darren Cahill în privința noului antrenor
MIAMI OPEN
Ce urmează pentru Simona Halep după turneul de la Miami: „Mi-aș dori să particip, dar șansele sunt minime” + S-a consultat cu Darren Cahill în privința noului antrenor
Andy Roddick se implică în disputa Halep - Wozniacki! A amintit de ce spunea Simona când Maria Sharapova a primit wild-card-uri » A primit replica imediat
SCANDAL
Andy Roddick se implică în disputa Halep - Wozniacki! A amintit de ce spunea Simona când Maria Sharapova a primit wild-card-uri » A primit replica imediat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
GardaIosefina
GardaIosefina  •  28 Martie 2024, 09:22
Postat de Catalynn.17 pe 26 Martie 2024, 09:40

Supi!? Io zic sa nu te mai îngrijorezi cu fleacuri din astea ca faci riduri. Nu vrei ca la vară sa fii cel mai ridat curcubeu din parada, nu!? :-)))

Catalyna, șezi cumințică. Acuși vine revelionul și te poți descătușa aici în liniște. Ai fantezii cu parade. Băi, toți sunteți dosniaci mă în cazarma aia? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Martie 2024, 23:56
Postat de D_veselu pe 27 Martie 2024, 22:24

E ca și cum m-ai face fecesebist în față să-mi spui treaba aia cu banii din taxe. În primul rând că io n-am zis nimic atunci de modul în care Armata cheltuie banii, ci doar m-am arătat dezamăgit că era al doilea an la rând în care dreptul câștigat pe teren nu putea fi valorificat prin accederea în prima ligă. Am zis că nu-i ok să joace degeaba și cu asta te-am indus atunci în eroare. Dar n-aveam cum să comentez de bani ca suporter U Cluj, știind prea bine că echipa mea e susținută din bani publici. Aia cu CL nu e MApN, că nu-s aceiași bani... e o vrăjeală. Altfel, e limpede că în general oamenii nu pot sau nu vor să fie obiectivi, să analizeze lucrurile și din perspectiva celuilalt. Și nu au nici răbdare să asculte sau să ia în calcul ideile altora. D-aia ajungem de multe ori în situația de a ne certa ca niște adolescenți înfierbântați. Uneori îți pui în cap că ar fi mai sănătos să fii echidistant, privești dezbaterile detașat, ca și cum nu te prea interesează, dar la un moment dat te saturi să aștepți, preferând să te implici și să alegi o tabără... iar asta îți știrbește imparțialitatea. ***

Noi nu mai aveam nimic de lamurit referitor la confuzia respectiva, care mi-a apartinut mie si de fapt eu imi aduc aminte ca am lamurit problema inca de atunci, cand tu mi-ai raspuns la comentariu explicandu-mi situatia, eu intelegand ca te considerasem malitios din greseala si recunoscand imediat acel lucru. Chiar nu consider ca situatia respectiva a constituit o problema, noi comportandu-ne in mod onest si cavaleresc unul fata de celalalt si lamurind lucrurile asa cum era normal si firesc intre doi oameni bine intentionati. Confuzii de genul acela sunt inerente si au aparut si pe acest articol intre noi, de exemplu cu poezia lui Baniciu si cu citatul din terranova si nu ar trebui sa afecteze cu nimic modul in care ne prezentam ideile. Referitor la partea a doua a comentariului tau, de acord cu tine ca e atat satisfacator cat si benefic sa faci parte dintr-o haita in comparatie cu a fi un lup singuratic, dar si lupii singuratici au avantajele lor, in primul rand libertatea si independenta neprihanite, tocmai de aceea lupul singuratic este un motiv al multor culturi stravechi. Si in plus, putem si noi sa intemeiem o haita a noastra, a celor carora ne place sa fim impartiali, o haita a lupilor singuratici care se aduna si schimba idei intre ei, dezbatandu-le si contrazicandu-se fara a tine partea nimanui, doar ca un exerciu de logica si imaginatie.

Silv1U
Silv1U  •  27 Martie 2024, 23:42
Postat de talpaiadului pe 27 Martie 2024, 22:11

Corectie la comentariul precedent: Mi-am adus mai bine aminte, eu de fapt nu te-am acuzat nici macar ca ai fi fost impotriva noii echipe a CSA, ci te-am acuzat de malitiozitate, crezand ca m-ai luat pe departe pe mine vorbind despre noua echipa a CSA si Otelul doar pentru a baga la sfarsit ideea referitoare la banii cheltuiti de armata.

Da... am înțeles. Erau niște concluzii pripite, bazate pe interpretări greșite. Bine că am rezolvat-o pe loc, atunci cu 'castraveții'. Oricum după un an jumate nici nu mai știai cine-i balo, darămite ce-ai mai discutat cu el p-aici. :-))) *** Așa-mi 3be, Tălpitză. Am zis că intru-n post, nu m-am ținut de el... mi-am luat galben pentru nimic și am rămas numai cu contul ăsta de fecesebist. :-((( E numai vina ta, Tălpitză tată! M-ai scos din post! Știai că nu mă pot abține! :-(((

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează