SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ion Țiriac scoate peste o sută de milioane de euro din buzunar! „Nu sunt chiar atât de tâmpit” + „E gata în doi ani”

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 19:08 / Actualizat luni, 25 martie 2024 19:52

Omul de afaceri Ion Țiriac (84 de ani) e gata să dea o nouă lovitură și să investească și mai mulți bani în sportul românesc. Și e la un pas să semneze un contract cu oficialii Primăriei Brașov. Mai mult, a anunțat noi proiecte importante de infrastructură în Otopeni.

„Sunt în măsură de a termina deal-ul cu primăria din Brașov. Dacă dumnealor semnează contractul cu mine, le fac ce le-am promis. Le-am promis stadion de hochei, sală de judo și Covaliu să-și facă culoare de scrimă.

Eu le plătesc. 8-10 milioane de euro! Însă în momentul în care le-am terminat, le dau cheia. Nu pot să-mi asum să fiu manager. Nu prea mai am timp” a fost mesajul transmis de Ion Țiriac la „Prietenii lui Ovidiu”.

Imagini impresionante cu noua Sală Polivalentă de 72 de milioane de euro!
PROIECT
Imagini impresionante cu noua Sală Polivalentă de 72 de milioane de euro!

Ion Țiriac, donație pentru sportul de masă din Brașov

Săli de sport care să fie folosite în principal de copii, apoi să fie și închiriate.

„Copiii până la 12 ani gratis, echipele de copii până la 13 ani gratis, patinaj artistic gratis, patinaj viteză gratis. Iar două ore pe zi la public. Și le dau pe 49 de ani. Le dau cheia în mână. Mai bine dau pentru copii decât să dau la Dinamo și nu știu unde sunt”, a mai spus omul de afaceri.

Fără să fiu megaloman, fără să fiu naționalist sau extra patriot, tare mi-ar conveni să se facă o lege în România. Că 80 la sută din jucători trebuie să fie români. Și-atunci oi avea și-o națională ceva mai bună.

Ion Țiriac, fost jucător de tenis

Țiriac face Polivalentă de 15.000 de locuri în Otopeni

Iar legat de o Sală Polivalentă, omul de afaceri, fost jucător important de tenis, a răspuns: „Sunt pe drumul bun, bun de tot! O fac francezii în Otopeni. Am teleconferință cu ei! Undeva între 13.000 și 15.000 de locuri. O sală ca asta costă o sută de milioane de euro bune”.

„Nu sunt chiar atât de tâmpit. Am cinci hectare pentru parking, pentru trei mii de mașini. Plus că trebuie să văd cum scot 15.000 de oameni de acolo noaptea. Plus că au început să lucreze pentru metrou, în doi ani trebuie să fie gata. Sala e gata în doi ani! Nu contează că n-a început”, a mai spus omul de afaceri.

Citește și:

Ion Țiriac și-a donat toată averea! „Am dat-o cu plăcere! Ce fac eu astăzi e că am avut mai mult noroc în viață”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ion Țiriac și-a donat toată averea! „Am dat-o cu plăcere! Ce fac eu astăzi e că am avut mai mult noroc în viață”
Ion Țiriac: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!” » Omul de afaceri cu o avere de 1,75 miliarde de euro, comparație cu Steve Jobs: „Îmi spun ăștia că o să mor”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ion Țiriac: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!” » Omul de afaceri cu o avere de 1,75 miliarde de euro, comparație cu Steve Jobs: „Îmi spun ăștia că o să mor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  26 Martie 2024, 13:44

Asa : Frumosule , Chiparosule , Marinimosule .... Scote banii din banca si fa Romania sa infloreasca , a venit primavara ... "Dar din dar , se face Rai " ...

aress123
aress123  •  26 Martie 2024, 09:16
Postat de elgabri pe 25 Martie 2024, 19:46

Asta devine Scarbos poate ne scutiti de niste comentarii.

Pai...de ce comentezi postache ?

pixelplus
pixelplus  •  25 Martie 2024, 23:42

De cati ani tot spune ca investeste? 100 milioane, ba 200 milioane samd. Vorbe goale de adormit copiii. Da a investit in complexul Stejarii si pe unde o mai fi facut case. Ca de aici vin banii. In rest PR. S-au scurs 35 de ani de vorbe goale si proiecte virtuale. Dar inschimb la contracte cu statul este miliardar. Acesta este Dl Tiriac. Un

Vezi toate comentariile (12)
Comentează