FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Fanii CSA Steaua se revoltă după ce au aflat că echipa nu poate promova în Liga 1: „Din 2017 nu s-a făcut nimic”

Articol de - Publicat luni, 31 mai 2021 14:20 / Actualizat luni, 31 mai 2021 15:17

CSA Steaua a promovat în Liga 2, după o dublă victorie în finala barajului (2-0 și 2-1 cu CS Afumați) însă fanii sunt nemulțumiți de conducerea clubului și de MapN.

„Militarii” nu vor avea drept de promovare în Liga 1 în sezonul 2021-2022, pentru că un club de fotbal nu poate juca în urca în primul eșalon dacă societatea care administrează clubul e de drept public.

Fanii CSA Steaua se iau de Minister

Gazeta Sporturilor a stat de vorbă cu mai mulți lideri de galerie, care se declară deranjați de modul în care clubul și Ministerul au tratat această situație.

„Noi i-am anunțat încă de când a început acest proiect că va veni momentul în care trebuie să devină club privat pentru a putea juca în Liga 1. Dar din 2017 încoace nu s-a făcut nimic! Mulți dintre suporteri știau că cel mai probabil vom juca la anul în Liga 2 doar meciuri amicale și că nu vom avea drept de promovare în Liga 1, dar duminică seară, la petrecere, au preferat doar să se bucure și să lase pentru mai târziu discuțiile de acest gen.

Dar e foarte posibil ca după ce trece această euforie, fanii să-i ia la palete, cum spunem noi. Din păcate, cheia nu e la club, care poate doar să propună niște forme de asociere sau persoane. Decizia se află la Minister. Noi ne-am cam obișnuit cu ideea că cel puțin un an vom juca degeaba, fără drept de promovare.

Pentru obținerea licenței pentru Liga 2, tot noi, suporterii, le-am spus ce să facă. Au desemnat un om din conducere care s-a ocupat și a depus documentația la timp”, au spus fanii Stelei pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Imagini senzaționale: fanii Stelei au intrat pentru prima dată pe noul stadion

Citește mai multe știri despre CSA Steaua: 

Florin Talpan, mesaj acid după ce Steaua a promovat în Liga 2 » Nou atac la Ogăraru: „Unii câștigă mii de euro pe munca altora”

CSA Steaua în Liga 2 » Balint trage un semnal de alarmă: „Atenție, să nu vină alt Becali!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
ekneb
ekneb  •  01 Iunie 2021, 07:49

Incredibil unde a putut duce ura impotriva unui singur om... becali. Oare talpanistii nu vad ca in 2021 ei defapt sunt in situatia din sfarsitul anilor 90? Atunci, la fel ca si acum trebuia privatizat clubul, atunci solutia a fost paunescu, ulterior becali. De aceea va place sau nu, azi nu mai exista STEAUA, steaua s a divizat in steua fcsb, si steaua talpanista. Cu toata ura impotriva lui becali... imi poate spune cineva un singur investitor, patron de buna credinta , nu.... CORTAZERO....care sa fi aparut de dupa 89 , cu vechime de minim 10 ani si care sa activeze si azi, in afara de becali????

clod1971
clod1971  •  31 Mai 2021, 20:40
Postat de 1947_forumer pe 31 Mai 2021, 19:33

Stati asa, ca au intrat turmarele, care nu sunt preocupate de soarta Stelei, dar sunt prezente pe orice articol despre Steaua, because *** logic. Pana acum, atotstiutoarele ***, ne asigurau ca stam ne tine gigi 10 ani in L3, acum ne asigura ca stam 10 ani in L2. Tot ei ziceau ca vor inaugura stadionul Steaua, au luat-o in freza si cu asta, desigur. Vor mai urma suprize, gigistilor! HAI STEAUA!

Esti amabil, sa ne spui si noua in anul 2015, in ce esalon activa sectia de fotbal a CSA?

1947_forumer
1947_forumer  •  31 Mai 2021, 19:33

Stati asa, ca au intrat turmarele, care nu sunt preocupate de soarta Stelei, dar sunt prezente pe orice articol despre Steaua, because *** logic. Pana acum, atotstiutoarele ***, ne asigurau ca stam ne tine gigi 10 ani in L3, acum ne asigura ca stam 10 ani in L2. Tot ei ziceau ca vor inaugura stadionul Steaua, au luat-o in freza si cu asta, desigur. Vor mai urma suprize, gigistilor! HAI STEAUA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează