FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Florin Talpan, mesaj acid după ce Steaua a promovat în Liga 2 » Nou atac la Ogăraru: „Unii câștigă mii de euro pe munca altora”

Florin Talpan
Florin Talpan

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 10:10 / Actualizat luni, 31 mai 2021 10:33

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei, a publict un mesaj acid pe contul său de Facebook, la scurt timp după ce Steaua și-a asigurat promovarea în Liga 2.

Coloneul care a câștigat în instanță procesele cu Becali și FCSB pentru numele, marca și palmaresul Stelei își arogă din meritele promovării și lansează o nouă „înțepătură” la adresa lui George Ogăraru.

Florin Talpan: „Munca mea a dat rezultate”

„Victoria de azi este o parte din rezultatul muncii mele de ani de zile! În anul 2014,  am început să întreprind demersurile necesare pentru reactivarea secției de fotbal, în vederea continuării tradițiilor glorioase ale acestei secții! 

Cu toate că am avut și încă am multe piedici, munca mea a dat rezultate (contestația de la AMFB din anul 2018, când am luptat pentru echipă, demersurile de anul trecut de la FRF pentru ca Steaua să fie declarată câștigătoarea Ligii a IV-a, de fiecare dată împotriva mea fiind depuse plângeri ca sa fiu sanctionaț)”, a scris Talpan. 

Florin Talpan: „Visul meu aproape că s-a realizat”

„Visul meu aproape că s-a realizat! Până în Liga I mai este doar un pas! Felicitări celor care au depus alături de mine eforturi pentru ca această echipă să promoveze și nicidecum celor care câstigă mii de euro pe munca altora!”, a scris Talpan pe Facebook.

Ultima parte a mesajului reprezintă un nou atac la adresa lui George Ogăraru, managerul celor de la CSA Steaua. Recent, juristul l-a atacat pe fostul fundaș al naționalei, nemulțumit că acesta încasează 4.000 de euro pe lună la CSA.

CSA Steaua a promovat în Liga 2, la 4 ani de la reactivarea secției de fotbal!

CSA Steaua a promovat în Liga 2! „Militarii” au trecut în finala barajului de CS Afumați, scor 4-1 la general

La 4 ani de la reactivarea secției de fotbal, CSA Steaua a promovat în Liga 2. „Militarii” și-au îndeplinit obiectivul, la Afumați, pe o ploaie teribilă și fără aportul fanilor.

VIDEO Panică în birourile CSA » Telefon disperat din mulțime, la sărbătoarea de promovare

Citește și alte știri despre Steaua: 

UPDATE Veste-ȘOC în direct la TV: „CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 timp de doi ani!”

CSA Steaua în Liga 2 » Balint trage un semnal de alarmă: „Atenție, să nu vină alt Becali!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (58)
gicab
gicab  •  01 Iunie 2021, 22:56

Respect Talpan

tataika
tataika  •  01 Iunie 2021, 07:27

Omu' e mitoman!

solomon87
solomon87  •  31 Mai 2021, 22:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează