FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Florin Talpan atacă din nou: „Fără mine nu se auzea de Steaua! Rămânea anonimă! Clubul mi-a luat 2.440 de lei din salariu” + se ia din nou de Ogăraru

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 10:40 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 11:16

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei, a avut din nou o serie de declarații dure la adresa celor din club.

Coloneul, care a câștigat în instanță procesele cu Becali și FCSB pentru numele, marca și palmaresul Stelei, i-a atacat pe cei din conducerea CSA Steaua, recent câștigătoare a Ligii a 3-a, acuzând că i-au oprit bani din salariu.

„Consider că, în ultimii 20 de ani, am făcut și eu ceva pentru acest club și poate meritam o simplă urare. Am readus numele, marca și palmaresul! Fără mine acest lucru nu ar fi fost posibil, datorie mie au clubul de fotbal. Acolo sunt oameni buni să-mi bage bețe în roate.  Să am pretenții la o urare de la cei din club, când mi-au tăiat salariul și din ianuarie, lună de lună, mi-au luat 2440 lei din banii mei munciți?

Eu îmi vreau acești bani înapoi! Nu e posibil să lupți atât, să ai rezultatele mele... Fără mine nu se auzea de numele Steaua, iar ei îmi taie din salariu! Nu o să renunț! Nu te atingi, frate, de banii mei! E munca mea, nu știe nimeni câtă suferință este în spate.

Ce motivație să mai am când merg la proces când avocații lui Gigi Becali sunt plătiți cu miliarde, iar eu, au fost cazuri, nu am avut cinci lei în buzunar? Fără munca mea, Steaua rămânea anonimă. Și așa este anonimă!”, a declarat Talpan pentru playsport.

Florin Talpan: „Nu se poate ca Ogăraru să ia 4.000 de euro pe lună”

Juristul CSA a continuat și cu atacurile la adresa lui George Ogăraru, team managerul echipei de fotbal.

„Ogăraru ia 4000 de euro pe lună! Pentru ce? Sunt oameni care-i fac munca lui Ogăraru, se calcă lumea pe picioare în club. Nu e posibil să câștigi 4000 de euro la un club de Liga a 3-a! Sunt bani publici, nu se poate așa ceva! Am văzut că, acum, Ogăraru merge la Monetăria Statului să facă niște medalii, monede, o nouă cupă pentru sărbătoarea de 7 mai”, a adăugat Talpan.

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua: 

Fanii CSA Steaua râd de Dinamo! Le-au promis jucătorilor o primă pentru retrogradare: „Suma poate ajuta la destinderea lor în diferite cluburi de manele”

CSA Steaua București, ghinion la tragerea la sorți » FRF a stabilit ordinea pentru barajele de promovare

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (197)
csaba
csaba  •  24 Aprilie 2021, 20:11

Prea puțin i-au retras din salariu, nu sunt accetate echipe departamentale, așa că steaua lui talpan nu poate fi finanțată de armată, normal Steaua e cea lui gigi, numaai că la noi miliția, armata și magistrații au altă legislație ca noi oamenii de rând !

3374675502640955
Olaru Alin-Andrei  •  24 Aprilie 2021, 19:53

Da Talpane, știm, FCSB este Steaua

maldini_1986
maldini_1986  •  24 Aprilie 2021, 18:27
Postat de cata255 pe 24 Aprilie 2021, 18:07

Aici te înșeli, noi nu am jignit gloriile ( acum na, nu poti sa imi impui ca Miu si Ogararu sunt importanți pentru istoria Stelei ca mai mult i-am împrumutat decât folosit ). Desigur, dacă vrei sa te convingi de respectul pe care îl poarta suporterii CSA lui Lăcătuș este de ajuns sa vezi reacția suporterilor CSA de la meciul cu Carmen, de “nepromovare”

Numele complet este CSA Steaua, nu CSA, asa se numeste clubul inca de cand castiga cupe europene, dar si mai recent la finele anilor ‘90 cand avea participari consecutive in UCL dar n-ai de unde sa stii asta vad, probabil esti mai tanar. Total fals ce zici, evident ca Laca a fost contestat dupa ratatea promovorii, dar supararea pe situatie, nu pe el, a tinut doar o zi. Ba da, ii injurati (cel putin in mediul online, pt ca o voce unitara a galeriei nu exista pt ca nu aveti asa ceva) pe toti stelistii pe care i-am enumerat, inclusiv pe Tudorel Stoica, Piturca, care au facut ceva pt clubul asta. De fapt nu mai stiu vreun stelist cu nume care sa mai ia parte la inventia asta ridicola si absurda, cum ca o echipa infiintata in ‘03, care nu se numeste Steaua- sa fie si sa se numeasca asa doar pt ca vor unii.

Vezi toate comentariile (197)
Comentează