FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - ULMU

ULTIMA ORĂ Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu returul barajului CSA Steaua - Mostiștea Ulmu

Mostiștea Ulmu a decis să se prezinte în cele din urmă la barajul pentru promovare în Liga 2, contra celor de la CSA Steaua.
Mostiștea Ulmu a decis să se prezinte în cele din urmă la barajul pentru promovare în Liga 2, contra celor de la CSA Steaua.

Articol de - Publicat joi, 13 mai 2021 19:02 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 21:31

Mostiștea Ulmu a decis să se prezinte în cele din urmă la barajul pentru promovare în Liga 2, contra celor de la CSA Steaua.

„Din respect pentru jucătorii și staff-ul nostru, pentru toți fanii vechi și noi și pentru toți telespectatorii, am decis prezentarea la returul barajului de Liga 2”, este un anunț de ultimă oră făcut de Vasile Tîrșolea, patronul celor de la Mostiștea Ulmu.

Prima manșă a barajului de promovare în Liga a 2-a, dintre Mostiștea Ulmu și Steaua, s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor cu 2-0, dar și cu un imens scandal. N-a fost deloc un meci ușor pentru „militari", cel puțin în prima repriză adversarii având mai multe ocazii mari de gol. 

Penalty-ul inventat de arbitrul Eduard Ioniță (Galați), la simularea lui Pacionel, a înclinat balanța, iar cei din Ulmu au spus, la nervi, că nu se vor prezenta la retur. Acum s-au răzgândit.

+12 FOTO

CSA Steaua, cale liberă spre promovarea în Liga 2? Ce spune Gigi Becali

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și-a schimbat abordarea și pune în plan secund blocarea promovării celor de la CSA Steaua. Asta cât timp echipa lui rămâne în joc pentru titlu.

Nedelcu, Oaidă, Buziuc nu vor mai fi la echipa a doua. Era un fel de revelație, de distracție să-i trimit acolo. Oricum, cei de la CSA Steaua vor fi opriți de lege, de bani, de legile sportului. Ei trebuie să licențieze sigla. Nu mai risc. Oaidă și-a revenit, mi-a plăcut aseară (n.a - cu Academica Clinceni, 2-2)”, a spus Becali la Pro X.

Așadar, pentru un prim meci teoretic mai ușor în finală, steliștii vor fi avantajați dacă FCSB rămâne în calcule la titlu până în ultima etapă. La retur însă, după ce lucrurile din Liga 1 se vor fi limpezit, e de așteptat ca Becali să trimită tot ce are mai bun la „satelit”.

George Ogăraru, „la cald”, după victoria Stelei cu Mostiştea Ulmu

Citește mai multe știri de actualitate:

OUT până la finalul campionatului! Veste teribilă pentru FCSB

Aici e „zona crepusculară” a diviziei secunde » Cum a ajuns Comuna Recea „sperietoarea” cluburilor din Liga 2

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (37)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  14 Mai 2021, 08:54
Postat de Claude SH pe 14 Mai 2021, 07:10

Probabil Steaua va avea suporteri numeroși la meci, mai ales ca în prezent e legal.

Din cate am inteles, avem voie 300 pe terenul 5. Dar poate meciul cu fc fcsb 2 se va juca pe un alt teren din Bucuresti, pentru a avea voie cu mai multi suporteri.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  14 Mai 2021, 08:52
Postat de toarta pe 13 Mai 2021, 21:18

E CSA STEAUA BUCUREȘTI, prostovan gigist ce ești! Ia uită-te pe emblemă!

Lasa-l in voia domnului. Probabil este milenial. Nu are de unde sa stie asa ceva. Este crescut cu gb pe masina, dana budeanu, prodanca si salam. Bine ca s-a intamplat 2014 si am scapat de aceste specimene rezultate din proasta calitate a contentului dat la TV si in presa. Ma lua durerea de cap cand veneau in peluza pentru selfie-uri si spart seminte.

189254898748309
Claude SH  •  14 Mai 2021, 07:10

Probabil Steaua va avea suporteri numeroși la meci, mai ales ca în prezent e legal.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează