FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - PETROLUL 2-1

VIDEO + FOTO Steliștii au sărbătorit cu fanii victoria cu Petrolul » Momente spectaculoase în Ghencea

Articol de - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 16:46 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 16:50

Deși a fost condusă la pauză, CSA Steaua s-a impus pe teren propriu, 2-1, în fața liderului din Liga 2, Petrolul.

Într-o atmosferă de vis în Ghencea, creată de 8.000 de fani, 2.000 veniți de la Ploiești, cele două formații au oferit un meci spectaculos.

VIDEO CSA Steaua a sărbătorit cu fanii victoria cu Petrolul

După meci, antrenorul Daniel Oprița și jucătorii de la CSA Steaua s-au dus să sărbătorească alături de fani victoria de azi. Ultrașii au apreciat evoluția favoriților, iar la final au continuat să cânte alături de jucători, rezultând momente spectaculoase.

Ne-am dorit să jucăm mereu într-o astfel de atmosferă. Ne simțim fotbaliști și suntem mai motivați
 –Bogdan Chipirliu, la LookSport

Vom juca la fel cu toți, vom încerca să-i batem pe toți. A fost o atmosferă foarte frumoasă. Dacă vom mai câștiga, cu siguranță vor veni mai mulți în viitor 
– Vasile Buhăescu, la Look Sport

CSA Steaua, victorie la limită cu Petrolul

Echipa din Ploiești a început mai tare meciul, iar în minutul 9 a deschis scorul, la prima ocazie importantă. Golgeterul Sory Ibrahim Diarra a preluat pasa venită de la Cioiu și a înscris grație unui plasat din interiorul careului.

În minutul 55, după o acțiune a roș-albaștrilor, arbitrul Vidican a dictat penalty după un presupus henț al lui Eugen Cebotraru. (Detalii AICI).  Bogdan Chipirliu a fost cel care a transformat fără emoții penalty-ul primit și a egalat scorul. Ulterior, tot Chipirliu a marcat pentru 2-1. În minutul 69, portarul lul Petrolul, Avram a scăpat în poartă șutul stelistului, trimis de la marginea careului.

Până la final, Petrolul a încercat să egaleze, dar steliștii s-au apărat foarte bine, iar portarul Bălbărău nu a avut emoții.

Citește și: 

Show în Ghencea! Ultrașii Stelei, scenografie 3D spectaculoasă: „Vrem Steaua în A!”

Penalty controversat primit de CSA Steaua în meciul cu Petrolul » Oaspeții au protestat vehement

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
adriann_
adriann_  •  04 Aprilie 2022, 11:42
Postat de fcsbesteaua pe 02 Aprilie 2022, 18:54

Cine sustine echipa,n-are treaba cu Becali,sau cu generalii care au furat toti banii din clubul Steaua!

Isi mai bat mult astia joc de tine cu template-urile astea? fcsb-becali, macar atata lucru ii e evident oricarui om din ceea ce spune si mai ales din ceea ce FACE BECALI. fcsb nu e un club de fotbal, este o firma a lui becali si atat. Nu isi propune performante sportive, isi propune sa produca bani pentru clanul becali. UN CLUB DE FOTBAL ARE ALT SCOP MA BAIETE. Stai jos, nota 1 ca de obicei.

steaua_1947
steaua_1947  •  04 Aprilie 2022, 01:32

Vrem Steaua în A

bjk86
bjk86  •  03 Aprilie 2022, 17:45

Crapa mm de ciuda cand vede ca Steaua desi e in liga a 2-a, are mai multi suporteri ca fcsb-ul lui.. Intr-un fel, e normal ca Steaua sa aiva mai multi suporteri, la Steaua nu e niciunul ca mm care sa-si bata proprii suporteri :))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează