FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - PETROLUL 2-1

FOTO CSA Steaua - Petrolul Ploiești 2-1 » „Militarii” întorc scorul după pauză, într-o atmosferă de vis în Ghencea » Cum arată clasamentul din Liga 2

Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +49   FOTO
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 15:18 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 22:35

CSA Steaua a reușit să învingă liderul Petrolul, pe teren propriu, 2-1, iar lupta pentru promovarea în Liga 1 este tot mai încinsă.

Aflată pe locul 5 înainte de acest meci, CSA Steaua i-a administrat Petrolului a treia înfrângere din acest sezon, revenind de la 0-1 la pauză.

Echipa din Ploiești a început mai tare meciul, iar în minutul 9 a deschis scorul, la prima ocazie importantă. Golgeterul Sory Ibrahim Diarra a preluat pasa venită de la Cioiu și a înscris grație unui plasat din interiorul careului, spre bucuria celor 2.000 de suporteri ploieșteni care au făcut deplasarea în Ghencea.

Chipriliu, erou pentru CSA Steaua în meciul cu Petrolul

 

În minutul 55, după o acțiune a roș-albaștrilor, arbitrul Vidican a dictat penalty după un presupus henț al lui Eugen Cebotraru. (Detalii AICI)

Bogdan Chipirliu a fost cel care a transformat fără emoții penalty-ul primit și a egalat scorul. Ulterior, tot Chipirliu a marcat pentru 2-1. În minutul 69, portarul lul Petrolul, Avram a scăpat în poartă șutul stelistului, trimis de la marginea careului.

Până la final, Petrolul a încercat să egaleze, dar steliștii s-au apărat foarte bine, iar portarul Bălbărău nu a avut emoții.

Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+45 FOTO

Petrolul este în continuare lider, dar nu are nicio victorie în primele două partide din play-off. Petroliștii au 50 de puncte, cu 3 peste Hermannstadt. CSA Steaua, care nu are drept de promovare, este pe locul 4, cu 41 de puncte.

Clasamentul live din Liga 2

FINAL » CSA Steaua - Petrolul Ploiești 2-1

„Găzarii” au luat cu asalt Bucureștiul! Imagini incendiare surprinse în Gara de Nord
CSA STEAUA - PETROLUL
„Găzarii” au luat cu asalt Bucureștiul! Imagini incendiare surprinse în Gara de Nord

Desfășurarea liveTEXT a partidei: 

  • min. 90+4. Final. CSA Steaua câștigă, scor 2-1.
  • min.80: Petrolul caută egalarea, dar CSA Steaua se apără exact, iar oaspeții nu pun pericol la poarta lui Bălbărău
  • Min.69: GOL Steaua! Ce gafă a goalkeeper-ului Avram! Portarul oaspeților scapă în poartă șutul lui Chipirliu de la marginea careului, iar Steaua trece în avantaj. 2-1. 
  • min.68: Măzărache speculează un moment de derută al fundașilor Stelei, pătrunde vijelios, dar șutează în peluză.
  • min.64: Șut năprasnic, de mare fotbalist, expediat de la 25 de metri de Adi Popa. Mingea se duce pe lângă poarta lui Avram.
  • min.57. GOL Steaua, gol Remus Chipirliu! Atacantul Stelei înscrie din penalty și restabilește egalitatea. Nicio șansă pentru Avram! 1-1.
  • min.55: Arbitrul Vidican dictează un penalty în favoarea Stelei, după un presupus henț al lui Eugen Cebotraru. „Din reluările pe care le văd, mie nu mi se pare henț”, a opinat Dragoș Caretaș, comentatorul Digi Sport.
  • min.54: Se joacă din nou pe contre. Diarra trimite spre poartă dintre doi fundași de-ai gazdelor, Wallace reușește să respingă din apropierea liniei porții.
  • min.53. Steaua dă semne de viață. Adi Popa centrează perfect din corner, Deian Beța plonjează spectaculos, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă stâlpul din stânga al porții lui Avram.
  • min.47: Prima oportunitate a reprizei secunde le aparține tot oaspeților. După un atac prelungit, mingea ricoșează norocos la Măzărache, care nu stă pe gânduri și șutează din prima de la 14-15 metri. Atent, Bălbărău reține mingea în doi timpi.
  • min.46: A început repriza secundă!
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+45 FOTO
  • PAUZĂ în Ghencea! Petrolul intră în avantaj la cabine, 1-0, după reușita lui Sory Diarra din minutul 9. Revenim peste 15 minute!
  • Min.45: Un singur minut suplimentar e arătat de la margine.
  • Min.44: Încă o ocazie mare ratată de Petrolul. Veteranul Takayuki Seto e angajat în careu, preia elegant, dar șutează pe lângă poartă. „Lupii galbeni” sunt periculoși de fiecare dată când se apropie de poarta lui Bălbărău.
  • min.40: Ritm de Liga 1 în confruntarea din Ghencea! Roș-albaștrii cer penalty la un posibil henț comis de un fundaș de-ai oaspeților. Arbitrul Rareș Vidican nu acordă nimic, iar pe contraatac Petrolul e aproape de golul secund. Diarra, cel care a deschis scorul, șutează năprasnic dintr-o poziție bună, mult peste poartă.
  • min.39: Vasile Buhăescu reia superb, cu capul, de la 14 metri, dar Avram intervine salvator și păstrează intact avantajul oaspeților.
  • min.32: Uriașă ocazie ratată de „militari”, consecință a dominării din ultimele minute. Rareș Enceanu pătrunde din lateral, șutează periculos, însă mingea se duce puțin pe lângă poarta lui Avram.
  • min.31: Crește presiunea la poarta ploieștenilor. Roș-albaștrii s-au instalat în treimea adversă și beneficiază de două faze fixe la rând.
  • min.24: Raul Avram, goalkeeper-ul Petrolului, e doborât de un adversar și are nevoie de intervenția echipei medicale.
  • min.12: Vine imediat și replica steliștilor. Enceanu prinde un șut grozav de la marginea careului de „16”, Avram se întinde și reține balonul.
  • min.9: GOL Petrolul! Oaspeții deschid scorul la prima ocazie importantă de gol, prin golgeterul Sory Ibrahim Diarra. Acesta a preluat pasa venită de la Cioiu și a înscris grație unui plasat din interiorul careului. Cei 2.000 de suporteri ploieșteni care au făcut deplasarea în Ghencea sunt în extaz și domină în acest moment fondul sonor.
  • min.6: Îndrăzneț, internaționalul moldovean Cebotaru își încearcă și el norocul de la distanță, fără să amenințe poarta lui Bălbărău.
  • min.2: Neacșu încearcă o execuție în forță de la distanță, balonul se duce mult pe lângă poarta oaspeților.
  • min.1: Începe meciul! Florea Voinea, fostul mare jucător al Stelei, a dat lovitura de start.
  • Ne pregătim de startul partidei! Atmosferă spectaculoasă în Ghencea, ultrașii roș-albaștrilor au aprins torțe și fumigene, pregătind și o scenografie pentru duelul de azi.
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+45 FOTO
Vasili Hamutovski a revenit în România! Cu cine a semnat: „Mă simt ca acasă”
CONTRACT
Vasili Hamutovski a revenit în România! Cu cine a semnat: „Mă simt ca acasă”

CSA Steaua - Petrolul, echipele de start: 

CSA Steaua București: 1. Bălbărău - 17. Oroian, 55. Wallace, 4. Beța, 14. Neacșu - 8. Bărbulescu (cpt.), 10. Enceanu, 19. Drăghici, 77. Chipirliu, 88. Popa - 21. Buhăescu
Rezerve: 22. Iancu - 20. Răsdan, 6. Mihăescu, 27. Ș.Pacionel, 80. Dragu, 18. Răducan, 90. Zaharia, 9. E.Pacionel, 5. Bactăr.
Antrenor: Daniel Oprița

Petrolul Ploiești: 12. Avram - 22. Pîrvulescu, 2. Huja, 3. Meijers, 5. Țicu - 11. Seto, 37. Cebotaru, 98. Bratu, 24. Cioiu, 93. Măzărache, 29. Diarra
Rezerve: 29. Moroz, 26. Pashov, 19. Jarovic, 95. Constantinescu, 17. Șaim-Tudor, 89. Sabău, 21. Duță, 77. Tucaliuc, 33. M.Chindriș.
Antrenor: Nicolae Constantin

Stadion: Ghencea
Arbitru: George Rareș Vidican (Satu Mare) / A1: Alexandru Filip (Constanța) / A2: Marius Ionuț Bobe (București)

CSA Steaua nu are dreptul să promoveze în Liga 1

Federația Română de Fotbal a transmis clar că CSA Steaua, club care aparține Ministerului Apărării Naționale, nu poate promova în Liga 1, conform Legii Sportului.

CSA Steaua a prins play-off-ul la primul sezon de la promovarea în Liga 2. Dar nu poate urca în primul eșalon. Motivul? Legea Sportului spune că un club de drept public, așa cum este acum Steaua, nu poate juca într-o competiție organizată de o Ligă Profesionistă, așa cum este Liga 1.

VIDEO „Găzarii” au luat cu asalt Bucureștiul! Imagini incendiare surprinse în Gara de Nord

Citește și alte știri din Liga 2:

OFICIAL Vasili Hamutovski a revenit în România! Cu cine a semnat: „Mă simt ca acasă”

Aliat-surpriză » Porumboiu cere drept de promovare pentru Steaua: „E multă șmecherie în fotbalul românesc”

„Mergem în Ghencea cu un singur gând!” » Mobilizare generală la Petrolul, înaintea derby-ului cu CSA Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (222)
1297613470747388
Tibor Szoltan  •  02 Aprilie 2022, 20:07
Postat de fcsbesteaua pe 02 Aprilie 2022, 19:04

Echipa infiintata pentru un proces si nimic mai mult!

Hai steluță… hai cu promovarea

catalynn
catalynn  •  02 Aprilie 2022, 19:25
Postat de fcsbesteaua pe 02 Aprilie 2022, 19:04

Echipa infiintata pentru un proces si nimic mai mult!

Cu asta te amăgești tu!? :-))) Așa-i ca atunci când vezi clasamentul și știi ca șansele ca Steaua sa vina in L1 peste FC fcsb in sezonul următor te trec transpirații reci!? :-))) Mai ții tu minte cât te rugai la D-zeu sa rămână Steaua in L4!? Dar ca o “blochează” ne-a jjijji cu FC fcsb 2 in L3!? Dar ca te amăgeai ca Steaua va fi la retrogradare in L2!? Sau ca MApN scade bugetul!? Ei!? Cum e!? Câte din astea s-au întâmplat!? :-))) Io va tot spun din Iulie 2016 încoace, le vremea când secția de fotbal a CSA nu exista și procesul pt nume era încă pe rol ca Steaua va reînvia in Ghencea și încet încet va ajunge in L1!? Acum doar nu vei spune ca nu știai, nu!? :-)))

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  02 Aprilie 2022, 19:04

Echipa infiintata pentru un proces si nimic mai mult!

Vezi toate comentariile (222)
Comentează