FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA Steaua va mai „toca” între 15.000 și 50.000 de euro din bani publici pentru o acțiune în care are șanse minime de câștig

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 12:43 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 13:13

CSA Steaua, echipă fără drept de promovare în Liga 1, a depus actele pentru obținerea licenței. Dacă îi va fi refuzată, va merge la TAS.

„Militarii” sunt acum pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2, loc de promovare, dar nu pot accede în prima ligă la finalul acestui sezon. 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua e o societate de drept public și nu poate juca în Liga 1, potrivit Legii Sportului. Cu toate acestea, conducerea clubului intenționează să conteste la TAS decizia previzibilă de refuzare a licenței. 

Dacă nu se mișcă urgent, nu promovează până în 2025! CSA Steaua riscă să joace degeaba încă un sezon
CSA STEAUA
Dacă nu se mișcă urgent, nu promovează până în 2025! CSA Steaua riscă să joace degeaba încă un sezon

CSA Steaua mai toacă niște bani cu un proces 

Procesul de la Lausanne va fi, însă, unul în care Steaua va fi lipsită de șanse de câștig, doar va mai consuma niște bani publici. 

Un proces în Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv costă între 15.000 de euro și 50.000 de euro, în funcție de numărul arbitrilor implicați în judecare. 

CSA ar ataca la TAS hotărârea Federației, numai că FRF poate argumenta ușor în Elveția, din moment ce există o lege națională pe baza căreia instituția nu le poate oferi licența „militarilor". 

Burleanu a vorbit la un moment dat despre situația în care se găsește Steaua și le-a oferit roș-albaștrilor o soluție pentru a căpăta dreptul de promovare fără să aibă nevoie de asocierea cu vreun privat: să fie înființată o societate pe acțiuni în care Ministerul Apărării să fie acționarul unic. 

Oficialii din Clubul Sportiv al Armatei nu doresc să intre într-o asociere cu vreun privat, ei consideră că o astfel de afacere ar semăna cu acelea pe care le-au făcut cu Păunescu și cu Becali în urmă cu 25 de ani, dar nici planul lui Burleanu nu l-au aplicat. 

Citește și:

Ministrul Sportului îi dă lecții lui Talpan, în scandalul FCSB în Ghencea: „La Arcul de Triumf suntem pe plus! Să-și schimbe atitudinea”

Victorie pentru conducerea lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  07 Aprilie 2023, 21:38
Postat de A.Nonim pe 07 Aprilie 2023, 13:52

Acuma sa fim seriosi. Pe un individ ca ala nici sa rupa bilete la stadion nu l-ar pune o firma privata, ca are sanatatea fragila si incepe sa se ia de oameni. In spatele caraghiosului asta sunt generalii din generatia care n-a apucat sa-si faca vile cu banii fraierului de becali. Si vor si ei. Ce, doar Zisu sa aiba?

Generalii nu cred vor. Steau ar avea nevoie de finatare serioasa. Clubul nu poate sustine la nivel onorabil echipa. Ar ajunge ca FC Arges. Ce sa mai si fure?

Vali1951
Vali1951  •  07 Aprilie 2023, 18:58

Opriți această ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iri_
iri_  •  07 Aprilie 2023, 16:32
Postat de Alex_Fota pe 07 Aprilie 2023, 14:58

Încă nu exista o secție de arși după atâția ani de Colectiv si totuși sunt bani sa-i faceți toate mofturile lui talpan..Mi-e mila de cei care se bat cu morile de vânt sa facă ceva bun în România.

Mofturile lu Talpan... Dar de retrocedarea de 60 de milioane de euro de la statul roman, cumparata si castigata de Becali, cam cate spitale de arsi se faceau?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează