FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Victorie pentru conducerea lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat

Articol de , - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 09:04 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 12:41

La sediul firmei RTZ, administratorul judiciar al lui Dinamo, s-a votat azi noul plan de reorganizare al clubului.

Conducerea lui Dinamo a obținut azi o victorie importantă. Creditorii au votat noul plan de reorganizare, care va șterge o parte importantă din datorii. Acum, urmează ca Tribunalul București să aprobe noul plan de reorganizare pentru ca acesta să intre în vigoare.

Noul plan depus la tribunal pe 16 martie 2023, conceput și asumat de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, presupune tăierea datoriilor de 5 milioane de euro de la creditorii din categoria „chirografari”. Astfel, la masa credală ar mai rămâne doar creanțele garantate, salariale și cele bugetare, în valoare totală de aproximativ 2,5 milioane de euro. 

În această sumă este inclus și împrumutul APCH în cuantum de aproximativ 1,2 milioane de euro, care, potrivit unei înțelegeri cu noul acționar majoritar Red&White ar urma să fie rambursat după ieșirea din insolvență.

Ce spun șefii lui Dinamo 

După decizie, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.ro: „Planul de reorganizare modificat a trecut. Este bine. S-a votat foarte mult prin corespondență. Acum, așteptăm să fie un vot favorabil și din partea judecătorului sindic. Avem speranțe”.

Pentru moment nu se știe data la care planul de reorganizare va fi judecat la Tribunal.

Cum a fost votat noul Plan modificat de Adunarea Creditorilor SC Dinamo 1948

Planul de reorganizare modificat, al doilea după cel respins de instanță în decembrie 2022, a fost aprobat de creditorii care dețin creanțe însumând 50,62% din totalul valoric înscris în Tabelul Definitiv Actualizat al Creditorilor, informează site-ul Radio Dinamo 1948

Potrivit sursei citate, planul a trecut cu votul pozitiv a trei grupe din patru:

  • Grupa creditorilor garantați, respectiv, Asociația Peluza Cătălin Hîldan (APCH) și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București - Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii Bucureşti au aprobat în unanimitate Planul de reorganizare.
  • Majoritatea absolută a creditorilor din categoria creanțelor salariale a decis că aprobă Planul.
  • În unanimitate categoria creanțelor bugetare a decis că aprobă Planul de reorganizare.
  • În categoria creanțelor chirografare, cea mai afectată, nu s-au putut obține voturi suficiente pentru a se putea considera că Planul a fost aprobat.

Asociația Club Sportiv ”Fotbal Club Dinamo București” – Dinamo Badea, a votat împotrivă, așa cum a anunțat încă de ieri GSP

S-a votat noul Plan de reorganizare al lui Dinamo

UPDATE 09:50 » Planul de reorganizare a fost votat și aprobat în Adunarea Creditorilor! Urmează ca un judecător sindic să-l aprobe

UPDATE 09:30 » Cei mai mulți dintre creditorii lui Dinamo au votat prin mail, de aceea nu s-au mai prezentat azi la sediul RTZ

UPDATE 09:00 » Ședința Adunării Creditorilor SC Dinamo 1948 SA urma să înceapă la  ora 09:00, dar pentru moment a sosit doar Claudiu Balog, din partea RTZ.

„Dinamo a ajuns la momentul adevărului, atât sportiv, cât și financiar”, a spus Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, la GSP Live.

Sabin Ilie, dezvăluiri șocante: „Am pierdut 600.000 de dolari în două luni și jumătate”
DEZVĂLUIRI
Sabin Ilie, dezvăluiri șocante: „Am pierdut 600.000 de dolari în două luni și jumătate”

Citește și: 

Ovidiu Burcă e cu gândul la promovarea directă: „Mă uit la Liga 1 și nu văd o diferență mare față de Dinamo”

GSP a aflat cum va vota Nicolae Badea pentru noul plan de reorganizare de la Dinamo » El a intermediat tranzacția dintre noii acționari și Dorin Șerdean

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (101)
Catalynn_.._
Catalynn_.._  •  08 Aprilie 2023, 23:57
Postat de istet10 pe 08 Aprilie 2023, 22:40

Nu se opereaza cu sperante, cu contracte. Prietenii tai dinamovisti au greata sa respecta institutia contractului.

Asta e într-adevăr alta discuție! :-)))

istet10
istet10  •  08 Aprilie 2023, 22:43
Postat de concret pe 08 Aprilie 2023, 20:21

Plangi prostule, plangi! Acum, hai sa te intreb asa: ai idee cu cate zeci de milioane de euro a tepuit statul roman patronul echipei cu numele din initiale? O stim cu totii, voi gigistii sunteti pleava societatii!

Hai spune cu cate? Si cu ce prilej?

istet10
istet10  •  08 Aprilie 2023, 22:42
Postat de catalin.palcu pe 08 Aprilie 2023, 09:53

cand Hermanstadt si-a sters 95% din datorii ati fost la fel de revoltati?? Dinamo incearca sa le reduca cam cu 60%. am gasit articolul din noiembrie 2022 cu iesirea din insolventa a echipei din Sibiu( numai unul, nu ca acuma si multiple articole si editoriale) si niciunul din astia scandalizati azi de Dinamo, nu erati scandalizati si de Hermanstadt. putina ipocrizie poate? jucatorii si angajatii de acolo nu au pierdut si ei ? peste aia de ce nu ati cerut sa se intre cu buldozerele ?

E vorba si de structura datoriilor...

Vezi toate comentariile (101)
Comentează