FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

VIDEO CSA Steaua face recurs după ce Comisia de Disciplină i-a suspendat terenul: „Vom recurge la toate căile legale de atac”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 12:28 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 12:36

CSA Steaua protestează, după ce Comisia de Diciplină le-a interzis să joace în Ghencea următoarele 4 meciuri de acasă din cauza incidentelor violente de la derby-ul cu Dinamo.

Arena Națională a fost un adevărat câmp de luptă la partida dintre Dinamo și CSA Steaua. Ultrașii „militari” au făcut prăpăd, s-au duelat de la distanță cu rivalii, prin intermediul torțelor, apoi s-au bătut cu jandarmii. Scenele reprobabile au fost taxate dur de Comisia de Disciplină.

FCSB se pregătește de o nouă lovitură » Becali vrea să transfere un om de bază de la revelația sezonului din Liga 1
FCSB
FCSB se pregătește de o nouă lovitură » Becali vrea să transfere un om de bază de la revelația sezonului din Liga 1

CSA Steaua a fost pedepsită extrem de dur. Penalitatea sportivă însumează 83.750 lei. Formația lui Daniel Oprița va trebui să se mute de pe arena din Ghencea pentru următoarele 4 meciuri considerate pe teren propriu și să joace meciurile de acasă la Mioveni.

CSA Steaua atacă decizia Comisiei de Disciplină: „Vom recurge la toate căile legale de atac”

„Militarii” nu sunt de acord cu decizia Comisiei și anunță că vor ataca FRF în instanțe pentru discriminare.

Vineri, pe 16 septembrie 2022, la ora 15:28, Comisia de disciplină și etică a Federației Române de Fotbal a trimis către clubul nostru, Hotărârea cu numărul 508, prin care eram înștiințați că, în conformitate cu prevederile articolului 45, aliniatul 3 din Regulamentul Disciplinar, Clubul Sportiv al Armatei Steaua va executa sancțiunea de interzicere a organizării jocurilor pe propriul stadion pentru 4 jocuri, dar și plata penalității sportive de 83.750 lei.

 Luni, 19 septembrie, am solicitat Comisiei de disciplină și etică să ne comunice, de urgență, motivarea hotărârii cu numărul 508. Joi, 22 septembrie, ora 16:10, am primit motivarea deciziei cu numărul 508, iar în termen legal, clubul Steaua București va formula recursul împotriva deciziei mai sus amintite. 

Considerăm că decizia comisiei de disciplină și etică a Federației Române de Fotbal este neîntemeiată, pentru că nu respectă prevederile statutului și regulamentului disciplinar. Drept urmare, Clubul Steaua București se consideră nedreptățit și discriminat de către Federația Română de Fotbal, care nu aplică aceeași unitate de măsură în luarea deciziilor pentru fapte similiare petrecute pe stadioane. 

În final, vă comunicăm că vom recurge la toate căile legale de atac, până la soluționarea finală a acestui dosar

- comunicat CSA Steaua

Citește și alte știri din Liga 2: 

Fotbalistul lui Dinamo își încheie cariera la doar 21 de ani. Acuzații nemiloase: „Mi-au stricat viitorul. Îmi dădeau 2.000 de lei pe lună, iar eu cheltuiam 2.500 pe transport”
DINAMO
Fotbalistul lui Dinamo își încheie cariera la doar 21 de ani. Acuzații nemiloase: „Mi-au stricat viitorul. Îmi dădeau 2.000 de lei pe lună, iar eu cheltuiam 2.500 pe transport”
Ovidiu Herea, dat afară de la Metaloblobus după 4 ani: „Am înțeles că sunt o problemă pentru noul antrenor. Nu mai stă nici frate-miu”
PLECARE
Ovidiu Herea, dat afară de la Metaloblobus după 4 ani: „Am înțeles că sunt o problemă pentru noul antrenor. Nu mai stă nici frate-miu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
Stars
Stars  •  24 Septembrie 2022, 12:54
Postat de talpaiadului pe 23 Septembrie 2022, 14:56

Nu contesta nimeni ce s-a intamplat pe stadion, cei de la CSA contesta suspendarea stadionului din Ghencea, din moment ce incidentele s-au intamplat pe stadionul National cu Dinamo echipa gazda si club responsabil pentru ceea ce se intampla pe stadion. Decizia FRF nu are nici un sens din moment ei au suspendat stadionul din Ghencea, iar CSA este nevoita sa joace urmatoarele 4 meciuri pe un stadion aflat la cel putin 100 km distanta de Bucuresti.

Dinamo si-a primit rasplata pt organizare, bataia cu jandarmii din incinta stadionului a talpanistilor (sau a oricarei galerii) trebuie penalizata exemplar, acesti huligani trebuie interzisi in masa ca deaia sunt organizati in brigazi si alte tampenii pe care le enunta, de pe orice stadion si pt o lunga perioada de timp! Imaginile stau marturie ca asta e solutia, preferam stadioanele goale din pandemie.....oricum stadionul Steaua e gol de la infiintare si asa o sa ramana cat timp acolo evolueaza o clona repudiata de toata lumea si alimentata din banii tuturor!

hristo33
hristo33  •  23 Septembrie 2022, 16:59
Postat de steauaefcsb pe 23 Septembrie 2022, 15:03

Ba tocmai,ca are sens! Au suspendat stadionul celir care au facut probleme,e simplu! Apropo,tot din bani publici se face si contestatia asta???? NU E NIMENI IN STARE sa scrie luna de luna cat ne costa aceasta clona,cate milioane de euro inghite aceasta clona anual????? Cate milioane de euro pierde Romania cu aceasta clona??? Cate sute de mii de euro din bani publici se pierd lunar cu stadionul din Ghencea?????

nu mai mult decit a inghitit nea-gigi din bugetul statului...

flick2020
flick2020  •  23 Septembrie 2022, 16:55
Postat de Catalynn___ pe 23 Septembrie 2022, 13:39

E firesc sa se facă recurs, o fac și cei care chiar au “făptuit”, in cazul de față CSA nu a avut nici cea mai mică implicare in evenimente dar s-au trezit cu ditamai amenda și terenul suspendat. Tocmai pt ca știau ca probabilitatea ca sa iasă cu nasoale era considerabila, CSA nu a semnat cu organizatorii acel protocol prin care își asuma prezenta galeriei la meci, Peluza Sud fiind acolo exclusiv pe cont propriu iar ultrașii care au încălcat legea vor răspunde pt faptele lor exact la fel, “pe persoana fizica”. E o țara liberă, dacă 5000 de cetățeni se organizează și vor sa meargă in grup la un eveniment e strict treaba lor și a organizatorilor evenimentului respectiv, nu a unui terț.

Mergeti la scoala lichelelor...la scoala de corectie.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează