FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

FOTO CSA Steaua a anunțat primele 3 transferuri ale verii » Oprița și-a adus un expert în promovări

Gugu, Trică și Balgiu/ foto  Facebook @CSA Steaua
Gugu, Trică și Balgiu/ foto Facebook @CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 15:52 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 16:09

CSA Steaua, club care nu îndeplinește deocamdată condițiile legale pentru a promova în Liga 1, a anunțat oficial că a transferat 3 jucători noi pentru sezonul viitor: Costinel Gugu (29 de ani), Atanas Trică (17 ani) și Cristian Balgiu (27 de ani).

Gugu, fundaș central, vine de la U Cluj, echipă proaspăt promovată în Liga 1. De altfel, stoperul vine la Steaua după ce a reușit două promovări succesive cu două echipe diferite! El a jucat și la FCU Craiova în sezonul 2020-2021, la finalul căruia oltenii au promovat în Liga 1. În acea stagiune, Gugu a fost căpitanul echipei. 

Dezvăluiri halucinante » Aroganța președintelui FRF: „Și eu, dacă mă dezbrac și iau treningul de antrenor, bat Muntenegru!”
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
Dezvăluiri halucinante » Aroganța președintelui FRF: „Și eu, dacă mă dezbrac și iau treningul de antrenor, bat Muntenegru!”

CSA Steaua i-a transferat pe Gugu, Atanas Trică și Cristian Balgiu

CSA Steaua a anunțat primele 3 transferuri ale verii » Oprița și-a adus un expert în promovări
Costinel Gugu

„În vârstă de 29 de ani, Costinel Gugu evoluează pe postul de fundaș central. Este un fost internațional de junior și tineret al României, care a debutat în prima ligă pentru Universitatea Craiova la vârsta de 18 ani. A mai jucat pentru FCM Târgu Mureș, Turnu Severin, Metalul Reșița, Le Havre, CS Mioveni, FC Argeș și FC U Craiova 1948”, a transmis CSA Steaua pe pagina oficială de Facebook.

În sezonul trecut, Gugu a jucat 17 meciuri în Liga secundă. Acesta a bifat și 11 minute în cele două manșe ale barajului cu Dinamo, scor 3-1 pentru U Cluj.

CSA Steaua a anunțat primele 3 transferuri ale verii » Oprița și-a adus un expert în promovări
Atanas Trică

„În vârstă de 17 ani, Atanas Trică este un atacant masiv și va fi împrumutat pentru un sezon de la CS Universitatea Craiova. Fiul lui Eugen Trică și nepotul lui Ilie Balaci a adunat trei apariții în sezonul trecut pentru prima echipă a Universității Craiova și a reușit să marcheze un gol contra celor de la Dinamo”, a comunciat echipa din Ghencea.

CSA Steaua a anunțat primele 3 transferuri ale verii » Oprița și-a adus un expert în promovări
Cristian Balgiu

Steaua a anunțat că l-a adus și pe Cristian Balgiu, un alt fotbalist care a jucat la U Cluj în stagiunea precedentă: „În vârstă de 27 de ani, Cristian Balgiu este un mijlocaș central, care a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, CS Afumați, ASA Tg Mureș, Juventus București, Academica Clinceni, Turris Turnu Măgurele și Gloria Buzău. 

În sezonul trecut, a jucat în 23 de meciuri pentru Universitatea Cluj”.

Citește și alte știri despre fotbalul românesc:

CFR Cluj și-a aflat posibilul adversar din turul doi preliminar al Ligii » Campioana își poate reîntâlni coșmarul din 2018!

Tragere la sorți Conference League: FCSB, Craiova și Sepsi și-au aflat adversarele din turul II

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
hristo33
hristo33  •  16 Iunie 2022, 02:16
Postat de popescu.dzn pe 15 Iunie 2022, 19:12

:))))))) ce prosti

nu fi rau))

hristo33
hristo33  •  16 Iunie 2022, 02:16
Postat de 19sevilla86 pe 15 Iunie 2022, 18:37

Nu se prea înțelege ce vrei sa spui dar e normal pt un cazarmist! Apropos de emailul fals de la UEFA: niciun om normal nu are nevoie de un email pt a vedea pe site-ul UEFA și FIFA ca Steaua este acum FCSB ( continuitate, palmares, coeficient!). E extrem dd simplu! Scrisori cu ștampila și parafe, sigilii sunt necesars doar pentru a lumina bezna din trecutul toxic in care s-au refugiat cazarmistii bolșevici!

ok. fie cu zici matale.

popescu.dzn
popescu.dzn  •  15 Iunie 2022, 19:12

:))))))) ce prosti

Vezi toate comentariile (12)
Comentează