FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - U CLUJ

VIDEO+FOTO Clipe de panică în Ghencea: fotbalistul lui Oprița, inert pe gazon! Ambulanța, chemată de urgență: fotbalistul a fost „faultat” și de medic

Au fost clipe de panică în Ghencea, în minutul 87 al confruntării dintre Steaua și U Cluj / Captură GSP Video +28   FOTO
Au fost clipe de panică în Ghencea, în minutul 87 al confruntării dintre Steaua și U Cluj / Captură GSP Video

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2022 20:50 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 21:29

CSA STEAUA - U CLUJ. Clipe de panică în Ghencea, în minutul 87 al confruntării dintre „militari” și „Șepcile Roșii”, 0-2. Brazilianul Wallace da Silva, fundașul roș-albaștrilor, a căzut urât într-un duel cu un fotbalist al oaspeților și a rămas inert pe gazon. 

5.000 de suflete au rămas împietrite în minutele de final ale duelului dintre CSA Steaua Steaua și Universitatea Cluj. Brazilianul din defensiva gazdelor, Wallace da Silva, 32 de ani, fotbalist cu ștate vechi în România, s-a prăbușit pe teren după o căzătură nefericită petrecută în urma unui duel pentru balon.

+24 FOTO

Impactul cu solul a fost brutal: Wallace și-a pierdut cunoștința, moment în care fotbaliștii celor două echipe au intrat în panică. Unii s-au grăbit să-i acorde fundașului primul ajutor, alții au fugit disperați spre marginea terenului pentru a-i chema pe doctorii de pe Ambulanță. În cele din urmă, mașina a pătruns pe gazon, însă Wallace își revenise în cele din urmă, după câteva zeci de secunde în care nu a schițat niciun gest.

Wallace, lovit involuntar de medicul Stelei

Lovitura încasată de Wallace la contactul cu gazonul n-a fost singura problemă a acestuia. Oamenii din staff-ul medical al Stelei au sprintat imediat pentru a-i acorda fotbalistului ajutor de specialitate, însă unul dintre doctorii echipei Armatei a alunecat și l-a acroșat în plin pe Wallace.

FOTO / Cele mai tari imagini ale derby-ului CSA Steaua - Universitatea Cluj 

+24 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Clipe de panică în Ghencea: fotbalistul lui Opriță, inert pe gazon! Ambulanța, chemată de urgență

Oprița este dezamăgit de numărul de spectatori din Ghencea: „Ne așteptam la măcar 7 mii la fiecare meci. În afară de galerie...”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  05 Mai 2022, 13:42
Postat de dora pe 04 Mai 2022, 21:13

Wallace i-a dat cu piciorul in cap jucatorului de la Cluj si arbitrul nu a vazut nimic....evident ca Wallace nu a primit măcar un cartonaș galben !

Arbitraj ca pe vremuri.

vladevalimoraru
vladevalimoraru  •  04 Mai 2022, 22:02
Postat de bobin pe 04 Mai 2022, 21:13

Clipe de panica in Ghencea! Echipa talpanista a ramas inerta pe gazon timp de 90 de minute! Bine ca stadionul a fost plin cu cei 20 de baieti din galerie!

Un comentariu specific unui fcsb-ist... era sa fac și un pleonasm:"fcsb-ist cu 4 clase"! Inainte de a fi suporteri suntem oameni, cel puțin partea aia cu mai mult de 2 neuroni! În rest, bravo Steaua București! P.s.: Vlad e vali moraru!

dora
dora  •  04 Mai 2022, 21:13

Wallace i-a dat cu piciorul in cap jucatorului de la Cluj si arbitrul nu a vazut nimic....evident ca Wallace nu a primit măcar un cartonaș galben !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează