FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - UNIREA DEJ

VIDEO EXCLUSIV Unirea Dej vrea să dea lovitura cu CSA Steaua: „Dacă mergi cu gândul doar la un punct, degeaba o faci!”

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 12:34 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 13:00

CSA Steaua - Unirea Dej este derby-ul actual al etapei a 13-a din Liga 2, formațiile ce ocupau primele două locuri ale clasamentului înaintea rundei. Ambele sunt candidate certe la play-off-ul eșalonului secund, cu mențiunea că echipa din Ghencea nu are drept de promovarea.

  • CSA Steaua - Unirea Dej  se joacă de la 18:00. E live pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Gruparea din Cluj este marea surpriză a campionatului, continuă să fie printre cele mai tari formații din Liga 2. Are o singură înfrângere în actuala ediție, stă cel mai bine la acest capitol. Se întâlnesc, practic, formațiile cu cele mai bune ofensive.

Ardelenii au venit cu tupeu în Capitală și amenință să-i treacă pe „militari” pe lista celor care au pierdut în fața elevilor lui Dragoș Militaru. 

Gigi Becali, reacție xenofobă la adresa președintelui CNCD: „Du-te, băi Csaba, de aici! Cum să îl cheme el pe Becali? Uite ce frumos sună Becali, nume românesc. Prea multe mizerii fac în Ardeal”
FCSB - RAPID 3-1
Gigi Becali, reacție xenofobă la adresa președintelui CNCD: „Du-te, băi Csaba, de aici! Cum să îl cheme el pe Becali? Uite ce frumos sună Becali, nume românesc. Prea multe mizerii fac în Ardeal”

VIDEO Dorian Răilean, înaintea partidei cu CSA Steaua: „Nu ne gândim să luăm doar un punct, am face deplasarea degeaba”

Portarul Dorian Răilean este liderul de vârstă al echipei, la cei 29 de ani ai săi. Goalkeeper-ul a explicat care sunt așteptările lui și ale jucătorilor de la confruntarea din Ghencea.

„În primul rând, va fi un meci frumos, pe un teren bun, cu mulți spectatori. Galeria va împinge echipa gazdă. Nu mergem să ne apărăm, să ne dăm la o parte. Am demonstrat întregii României că jucăm fotbal, că nu suntem slabi, că nu jucăm cu baloane lungi.

Mergem să jucăm fotbal. Să câștige cel mai bun. Nu vreau să zic că ne-am mulțumi cu un egal. Mergem după toate cele 3 puncte. Obiectivul nostru e mereu victoria. Dacă mergi doar după un punct, degeaba mergi! Dacă luăm 3 puncte, este OK. Dacă luăm unul, vom vedea”, a declarat moldoveanul cu cetățenie română pentru Gazeta Sporturilor.

Clasamentul din Liga 2

Citește și: 

Primul fotbalist din România care a imitat noua invenție a lui Ronaldo :D

Dorinel Munteanu a „recidivat” » S-a luat de un suporter ca la titlul din 2011: „Băăă, du-te bă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează