FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM REȘIȚA - UTA ARAD 2-3

CSM REȘIȚA - UTA ARAD 2-3 // FOTO+VIDEO Astra o să îl vrea înapoi! Romario Moise a înscris golul anului în Liga 2

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 15:10

UTA Arad a câștigat în prelungiri meciul cu CSM Reșița (3-2) din etapa a 14-a a Ligii 2, datorită unei super execuții a lui Romario Moise (24 de ani). 

În minutul 90+2, la scorul de 2-2, Romario Moise i-a lăsat mască pe toți cei prezenți în Valea Domanului. Nu doar că a adus cele trei puncte echipei sale, ci a și făcut-o într-un mare fel. 

Mijlocașul împrumutat de la Astra Giurgiu a marcat de pe linia careului mare, din foarfecă și nici lui nu i-a venit să creadă ce execuție a reușit. Portarul reșițenilor n-a avut răspuns, iar colegii au fugit să îl felicite pe Romario Moise. Antrenorul Laszlo Balint a respirat ușurat.  

Această victorie o duce pe UTA pe locul 2 în clasamentul Ligii 2. UTA are 26 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul CS Mioveni, deși arădenii au trei meciuri în minus, amânate.

VEZI ȘI:

LIGA 2, etapa #14 // UTA e pe locul 2 cu 3 meciuri amânate! FOTO Surprize mari: Rapid, egal cu Ripensia, liderul Mioveni pierde pentru prima dată » Rezultatele + clasamentul actualizat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
arad4ever
arad4ever  •  27 Octombrie 2019, 18:45

Normal ca le-ar bate , dar da-i tu milionul din televizare UTE-i sau chiar Resitei si maruntisul de 20k euro ce primesc echipele ligii a doua Voluntariului sa vezi atunci diferenta de valoare

magic4ever
magic4ever  •  27 Octombrie 2019, 18:01

Nu stiu de ce la împrumut Astra in divizia B pe Romario Moise cand el este peste multi jucători ofensivi de la Astra...

sib89
sib89  •  27 Octombrie 2019, 17:29
Postat de ishhhhhhhh pe 27 Octombrie 2019, 17:09

UTA merita sa reintre in Liga 1. Si chiar si Resita ar merita mai mult sa joace acolo decat FC Voluntari sau Hermannstadt.

Si cam de ce ar merita mai mult ? Intr-un meci direct si Voluntari si Hermannstadt le-ar bate pe cele doua. Sa promoveze daca merita, nu le impiedica nimeni.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează