FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

FOTO Ultima găselniță în fenomenul ultras! Cum au „fentat” suporterii lui U Cluj forțele de ordine

Suporterii lui U Cluj  au păcălit forțele de ordine la ultimul meci
Suporterii lui U Cluj au păcălit forțele de ordine la ultimul meci

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 20:04 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 21:08

Suporterii lui U Cluj au trecut peste restricțiile cauzate de pandemie, au păcălit vigilența forțelor de ordine și au aprins torțe la partida de azi cu Dunărea Călărași, încheiată 2-1.

S-au împlinit șapte luni de când meciurile din România se desfășoară fără spectatori. Astăzi, fanii lui U Cluj au găsit o metodă inedită de a-și arăta atașamentul față de echipa favorită. Puși pe fapte mari, ultrașii „Șepcilor Roșii” au „colorat” o peluză de pe „Cluj Arena” la partida cu Dunărea, aprinzând cu o telecomandă câteva torțe amplasate în stadion înainte de meci. Ei au afișat și un mesaj sugestiv: „Fotbalul fără fani nu înseamnă nimic”

Totuși, gestul suporterilor nu a rămas nesancționat. Forțele de ordine au amendat clubul cu 5.000 de lei. 

U Cluj, victorie cu Dunărea Călărași

U Cluj a învins-o în ultimul meci al rundei pe Dunărea Călărași, scor 2-1. Deschiderea de scor a venit în minutul 26, grație unui supergol reușit de Gavra. Șandru a egalat în minutul 78, dar „Șepcile Roșii” au pus punct seriei negative și au înscris golul victoriei în minutul 84, prin Ribeiro.

VIDEO George Simion despre FRF, LPF și Legea 4: „Nu știu cine l-a inventat pe Răzvan Burleanu”

Clasament Liga 2:

Citește și alte știri din Liga 2:

VIDEO. Suporterii lui ASU Poli, amendați de Jandarmerie la sărbătoarea de 99 de ani de la înființarea clubului » Comunicatul clubului: „Condamnăm lipsa de tact și excesul de zel”

ASU Poli - Rapid 0-2 » Victorie mare a giuleștenilor, care își continuă forma impresionantă din ultima vreme și la debutul lui Nicolae Grigore!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steffanel
steffanel  •  09 Decembrie 2020, 05:53

In nicio tara civilizata nu vezi asa ceva. Doar la noi, in Serbia, Bulgaria etc si alte tari est-europene mai sunt “ultrasi” care arata ce le poate capul, adica nimic. De ce nu poate arata o galerie din Romania ca cea de la Dortmund de exemplu. Decat sa vad asa ceva mai bine stau acasa. Pe langa faptul ca avem un fotbal foarte slab astfel de manifestari tin spectatorii acasa. Din pacate nimeni din galeria lui “U” nu se intreaba de ce joaca acasa cu 3000 de oameni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează