FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

EXCLUSIV Cum s-a trăit inaugurarea stadionului Steaua: „M-au speriat” » Îndemn pentru fani

Miodrag Belodedici (57 de ani), glorie a Stelei, a vorbit despre inaugurarea noului stadion al „militarilor”. Belo a fost prezent miercuri în Ghencea. +43   FOTO
Miodrag Belodedici (57 de ani), glorie a Stelei, a vorbit despre inaugurarea noului stadion al „militarilor”. Belo a fost prezent miercuri în Ghencea.

Articol de - Publicat joi, 08 iulie 2021 18:34 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 14:25

Miodrag Belodedici (57 de ani), glorie a Stelei, a vorbit despre inaugurarea noului stadion al „militarilor”. Belo a fost prezent miercuri în Ghencea.

  • Noua arenă din Ghencea a găzduit miercuri, 7 iulie, primul ei meci. CSA Steaua a câștigat fără emoții amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0 - detalii, pe larg, AICI.

„A fost foarte bine, ne-am simțit onorați să fim acolo, bucuroși că am inaugurat un stadion nou, unul foarte frumos. Ne-am simțit bine că ne-am întâlnit cu foștii colegi, am mai glumit, am mai povestit.  

Stadionul e superb, seamănă cu Arena Naționala din multe puncte de vedere, și la interior, dar e mai micuț și fanii sunt astfel mai aproape de jucători. M-au impresionat difuzoarele, au fost foarte, foarte puternice, se auzeau foarte tare, câteodată te și speriau! Impresionantă acustica!”, a declarat Belodedici pentru Gazeta Sporturilor.

Miodrag Belodedici: „Vreau s-o văd pe Steaua în Liga 2, OFK Belgrad a fost modestă”

Belodedici nu și-a putut forma o părere despre trupa lui Oprița în amicalul contra celor de la OFK Belgrad (a 3-a ligă din Serbia) și așteaptă să-i vadă la treabă pe roș-albaștri în „B”.

„Steaua a avut un adversar modest ieri, trebuie să-i vedem pe jucători în Liga 2, unde sunt câteva formații solide. Dacă tot nu pot promova, măcar să facă o figură frumoasă și, de ce nu?, să termine cât mai sus în clasament”.

De asemenea, „Belo” are un mesaj pentru fanii steliști: „Trebuie să vină într-un număr la fel de mare lângă echipă și de-acum înainte! Dacă iubesc clubul și vor să-l susțină, trebuie să fie prezenți și să fie un exemplu pentru toți suporterii din România, un exemplu pozitiv. Asta e clar, suporterii trebuie să susțină Steaua la fiecare partidă”.

Cum s-a trăit inaugurarea stadionului Steaua: „M-au speriat” » Îndemn pentru fani

235 de meciuria adunat Belodedici la Steaua, unde a strâns 12 trofee: 5 titluri, 5 Cupe, Liga Campionilor și Supercupa Europei

Imagini de la inaugurarea noului stadion „Steaua”

CSA Steaua
+39 FOTO

Tudorel Stoica: „Stadionul din Ghencea este bijuteria fotbalului românesc! Sunt emoționat”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Ștefan Iovan, probleme cu poliția în drum spre stadionul Steaua: „M-a amenințat, nu m-a lăsat să trec”

Ups, au comis-o din nou! Gafă uriașă în timpul amicalului CSA Steaua - OFK Belgrad

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
parang
parang  •  09 Iulie 2021, 11:34
Postat de hristo8 pe 09 Iulie 2021, 07:25

e brostu' benedikDUCK, daca ai vede ce mecla are)) se explica tot. unu din petrosani care a vazut Steaua doar la tv.

Prost ești tu ,bai *** *** ***.dacă ar durea prostia tu ai fi sirenă pe mașina Poliției. Stai in banca ta că nu ai nici calitate și nici vocabular să băigui.De fapt ești doar un prost cu clopote, care nu-i in stare să poarte dialog ,ci doar să jigneasca,așa că te bag de unde ai ieșit și să mai ieși când oi zice eu!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doar...titi
doar...titi  •  09 Iulie 2021, 11:21
Postat de catalynn pe 08 Iulie 2021, 23:28

Omul se referea la steliști nu la fcsbisti, noi am fost lângă echipa și pe “coclaurile” L4, chiar 3 ani la rând!, evident ca vom merge meci de meci in Templu! Ce, la Afumați a jucat Messi!? Nu tot Pacionel!? L3 din Serbia nu este sub L3 de la noi, la acel nivel sigur fotbalul românesc este in cel mai fericit caz la un nivel comparabil cu cel de la SV de Dunăre, dar cred ca la “firul ierbii” sârbii sunt peste cam la orice sport, noi pur și simplu suntem puturoși și ne lipsește ambiția! Nu a discutat nimeni despre “setul” făcut de Steaua ieri, însă dpdv fotbalistic mie mi-a plăcut meciul, Steaua a arătat un nivel care îmi da speranțe ca vom prinde play offul! Pt ca asta e obiectivul, oficial nu îl spune nimeni (versiunea pt prostime e “Steaua nu are drept de promovare”): parcurs cât mai lung in Cupa și ocuparea unui loc promovabil! Dacă îl vom ocupa și NU vom promova îmi închid oficial acest cont cu care am băgat groaza in fcsbisti! :-)))

n-ai tu de unde sa stii si sa intelegi ''la ce se referea belo ''..pentru simplu motiv ca nu te duce cascheta !!oricum daca ai fi avut vreo urma de bun simt ..pe langa tupeul din dotare ai fi citit declaratiile anterioare ale lui belo!!in alta ordine de idei ..voi o mana de talpanisti sunteti asa de disperati sa va identificati ..incat tarati numele stelei din namolul mintilor voastre prin noroaiele ligii satelor de care apartineti doar voi si din care STEAUA NU A FACUT PARTE NICIODATA !!! voi vorbiti despre meciurile cu afumati , mostistea sau tunari ..noi despre ajax , chelsea sau valencia ..voi nu sunteti stelisti ..sunteti doar o formatiune maligna pe pedigree-ul stelei care vremelnic se numeste FCSB !!!si n7u va mai vopsiti in stelisti ..ca nu ati fost , nu sunteti si nu veti fi niciodata stelisti ..doar niste fripturisti care alearga la comanda ..unde se castiga mai bine !!!

hristo8
hristo8  •  09 Iulie 2021, 07:25
Postat de steaua1986. pe 09 Iulie 2021, 07:19

Alt gigist ***

e brostu' benedikDUCK, daca ai vede ce mecla are)) se explica tot. unu din petrosani care a vazut Steaua doar la tv.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează