FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

FOTO Ups, au comis-o din nou! Gafă uriașă în timpul amicalului CSA Steaua - OFK Belgrad

Noua arenă din Ghencea a găzduit primul ei meci. CSA Steaua a câștigat fără emoții amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0. Site-ul „Livescore” a comis o eroare regretabilă. +43   FOTO
Noua arenă din Ghencea a găzduit primul ei meci. CSA Steaua a câștigat fără emoții amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0. Site-ul „Livescore” a comis o eroare regretabilă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 22:19 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 22:29

Noua arenă din Ghencea a găzduit primul ei meci. CSA Steaua a câștigat fără emoții amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0. Site-ul livescore.com a comis o eroare care îi va enerva pe ultrașii „roș-albaștrilor”

Disputa dintrea CSA și FCSB continuă să producă momente confuze. Astăzi, unul dintre cele mai respectate site-uri de rezultate în direct, livescore.com, a încurcat cele două rivale. În secțiunea destinată meciurilor amicale a apărut rezultatul „FC FCSB - OFK Belgrad 6-0”. Evident, victoria a fost obținută de Steaua. 

Ups, au comis-o din nou! Gafă uriașă în timpul amicalului CSA Steaua - OFK Belgrad
Livescore a confundat CSA Steaua cu FCSB

În același timp, FCSB câștiga la rândul ei un meci-test, împotriva prim-divizionarei CS Mioveni, scor 1-0. 

Gigi Becali, insultat de fanii Stelei la amicalul cu OFK Belgrad

Fanii Stelei s-au ridicat la înălțimea evenimentului, au fost autorii unei scenografii impresionante, dar au și comis un derapaj.

În minutul 80 al meciului, la scorul de 4-0 pentru favoriții lor, steliștii din peluză au început să îl înjure pe Gigi Becali, patronul de la FCSB. „Gigi Becali, m**e Gigi Becali”, au strigat fanii.

VIDEO Legendele Stelei, prezente la inaugurarea noului stadion din Ghencea

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

FOTO CSA Steaua, echipament special la inaugurarea noului stadion! Imagini spectaculoase din interiorul arenei

CSA Steaua - OFK Belgrad » Eveniment special în Ghencea: noua „bijuterie” de 100 de milioane de euro va fi inaugurată

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  08 Iulie 2021, 10:12
Postat de bombon pe 08 Iulie 2021, 08:43

Doresc succes echipei Steaua și să ajungă iar in Liga 1 să se bată la titlu! Insă ultimul ei țel ar trebui să fie eliminarea completă și definitivă a lui Becali din sport, din mafia fotbalului românesc și din societatea românească.

Pai mafia a fost la Csa,de la inceput,nu ei au facut ce-au facut de au dat echipa care ajunsese aproape de faliment? O sa ajunga in liga 1 (nu iar,ca n-a mai fost acolo) cand o sa apara coada aia de 8nvestitori care pentru a folosi numele si desenul,o sa dea 5,3 mil euro pe an + eventuala chirie pentru stadion! Eu zic ca in 60-70 de ani,sigur vei afla ca ieri nu s-a jucat nici un meci,stai sa vezi!

bombon
bombon  •  08 Iulie 2021, 08:43

Doresc succes echipei Steaua și să ajungă iar in Liga 1 să se bată la titlu! Insă ultimul ei țel ar trebui să fie eliminarea completă și definitivă a lui Becali din sport, din mafia fotbalului românesc și din societatea românească.

doar...titi
doar...titi  •  08 Iulie 2021, 05:56

hahaha!! s-au bucuratl si talpanistii ca au fost in liga 1 pentru 10 minute!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează