FOTBAL  »  LIGA 2  »  CULISE

FCSB se implică la Unirea Constanța, clubul umilit azi în Liga 2: „Mai mulți jucători și un antrenor vin la noi”

Unirea Constanța urmează să se reinventeze / Sursă foto: Facebook@ Unirea Constanța
Unirea Constanța urmează să se reinventeze / Sursă foto: Facebook@ Unirea Constanța

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2021 15:06 / Actualizat sambata, 28 august 2021 15:51

Eșalonul secund a oferit, astăzi, un eveniment neverosimil la partida dintre FC Buzău și Unirea Constanța. Oaspeții au pierdut cu 0-14 într-o partidă în care antrenorul Dumitru Faitaș a aliniat doar jucători de 16 și 17 ani! 

„Tuturor jucătorilor seniori le vor fi reziliate contractele. Nu au dat dovadă de profesionalism în relația cu clubul”, a spus Faitaș la Metropola TV. 

5 motive din spatele unui 0-14 » Explicațiile pentru prestația umilitoare pe care Unirea Constanța a avut-o în deplasarea de la Buzău
FC Buzău - Unirea Constanța 14-0
5 motive din spatele unui 0-14 » Explicațiile pentru prestația umilitoare pe care Unirea Constanța a avut-o în deplasarea de la Buzău

Lucrurile se vor schimba, săptămâna viitoare, la formația de pe Litoral. ”Vom fi bine, veți vedea. Vor veni mai mulți jucători de la FCSB la echipa noastră care va continua activitatea în eșalonul secund și va juca, în continuare, la Techirghiol

De asemenea tot FCSB va trimite și un antrenor care va conduce divizioara secundă. Eu voi rămâne să lucrez cu juniorii, ceea ce îmi place cel mai mult”, a completat Faitaș, la Metropola TV.

Explicațiile pentru prestația umilitoare pe care Unirea Constanța a avut-o în deplasarea de la Buzău

Gazeta Sporturilor a explicat pe larg problemele cu care se confruntă Unirea Constanța. Acum mai bine de o săptămână, antrenorul principal al constănțenilor, Ianis Zicu, a părăsit echipa. El rămăsese, alături de grosul lotului de anul trecut al Farului, pentru a continua la noua grupare. 

În plus, fotbaliștii care au început campionatul 2020-2021 aveau datorii restante încă de pe vremea în care jucau la Farul Constanța, datorii care au fost moștenite la noua echipă.

Conform surselor GSP.ro, juniorii care au evoluat împotriva Buzăului nu vor rămâne și în etapele următoare. Așadar, clubul vrea să semneze contracte cu noi jucători, profitând și de pauza de săptămâna viitoare, în care se vor juca doar meciuri internaționale, iar pe plan intern se joacă partidele din Liga a 3-a.

Mai mult, ar urma să vină și fotbaliști împrumutați de la echipe din Liga 1 pe modelul Cernomoreț Odesa, care joacă în prima ligă ucraineană și are 15 fotbaliști împrumutați de la Kiev și Vorskla.

VIDEO Marian Neagu dezvăluie un incident bizar la Liga 2: „Nu ne-am mai dus la meci, eram neplătiți”

Vezi și: 

5 motive din spatele unui 0-14 » Explicațiile pentru prestația umilitoare pe care Unirea Constanța a avut-o în deplasarea de la Buzău

Liga 2, etapa #5 » Scor halucinant la Buzău + U Cluj obține victoria în prelungiri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  28 August 2021, 19:18

Iar face Becali o inginerie la care frf inchide ochii. Pai Unirea nu este echipa a doua a lui Hagi? Se pun bazele unei aliante anti chefere. Acuma, sa nu-i plandem nici pe ei, ca nu stau degeaba.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  28 August 2021, 18:31
Postat de fcsbesteaua pe 28 August 2021, 17:20

Tot sub dinamo raman la capitolul asta! Pentru ei se schimba regulamentul la sfarsit de an,se schimba orice,numai sa nu retrogradeze! Comisiile sunt cu dinamo!

***t! Dacă nu se schimba regulamentul, Dinamo trebuia programată, altfel câștiga fluierând la TAS.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_adevarata
steaua_adevarata  •  28 August 2021, 17:46
Postat de elgabri pe 28 August 2021, 17:06

FCSB se ''implica'' peste tot si pe la comisii pe la arbitrii chiar si la FRF si LPF

Doar asa spera la campionat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează