FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA #5

Liga 2, etapa #5 Hermannstadt - Csikszereda 4-1 » Victorie categorică pentru sibieni, care egalează liderul CSA Steaua+ Toate rezultatele și Clasamentul

Hermannstadt - Csikszereda, live de la 14:00 pe GSP.ro
Hermannstadt - Csikszereda, live de la 14:00 pe GSP.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 14:00 / Actualizat luni, 30 august 2021 15:54

Hermannstadt și Csikszereda se întâlnesc acum în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga 2. Partida poate fi urmărită live pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Plus.

La Mediaș s-a disputat ultimul meci al etapei cu numărul 5 din Liga 2. Gazdele de la Hermannstadt s-au impus de o manieră categorică în fața celor de la Csikszereda, scor 4-1.

După acest rezultat, sibienii egalează liderul CSA Steaua, în timp ce „ciucanii”rîmân fără punct după primele 5 etape.

Hermannstadt - Csikszereda 4-1

FC Hermannstadt: I. Pop – Pantea, Bejan, I. Stoica, Opruţ – Alhassan, Mino Sota, P. Petrescu – Balaure, Buhăcianu, Al. Oroian 
Rezerve: Muţiu – Antoche, Tomşa, Issah, Andr. Lungu, Buzan, I. Năstăsie, C. Popescu, Plazonja FK
Antrenor: Marius Măldărășanu

Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Kelemen, Vereguţ, Bor – Bara, Casiadi – P. Ivanovici, Schieb, Gal-Andrezly – Krusnauskas 
Rezerve: Rybansky – Bujdoso, Bărăbaş, Jelena, Gergely, Rodri Hernando, Rotar, Szondi, A. Meszaros
Antrenor: Valentin Suciu

Rezultate meciurilor din etapa 5:

FINAL. CSA Steaua - Ripensia Timișoara 2-0

Steaua: Bălbărău - D. Oroian, Walace, Beța, Ad. Ilie - Fl. Răsdan, Val. Bărbulescu, Băjenaru, Em. Pacionel - Huiban, Chipirliu
Antrenor: Daniel Oprița

Ripensia: I. Rus - Sturzu, Țeiranu, Lalic, Gladun - Vidrăsan, Coulibaly - Piftor, Mih. Ene, Mitrov - Golda
Antrenor: Constantin Petruescu

CSA Steaua și-a prezentat noile echipamente în disputa cu Ripensia. Înaintea partidei a avut loc și un moment special. Iosif Rotariu a primit un echipament din partea conducerii clubului militar. Tot el a dat și startul partidei. 

În fața unei audiențe sub așteptări, dar cu Peluza Sud la datorie, bucureștenii au preluat treptat controlul partidei. Golurile au venit însă târziu. Florin Răsdan a semnat reușita de 1-0 în minutul 66, după o gafă imensă în defensiva oaspeților. Șutul mijlocașului, cu stângul, din interiorul careului, a fost plasat excelent. 

Rezultatul final a fost stabilit de veteranul Vasile Buhăescu, în primul minut al prelungirilor, cu o execuție ușoară, din 8 metri. 

CSA Steaua urcă pe primul loc în Liga 2 după această victorie, cu 13 puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna. Cele două mai pot fi egalate de FC Hermannstadt. 

FINAL. Concordia Chiajna - Viitorul Pandurii Tg. Jiu 0-0

FC Buzău, victorie incredibilă cu Unirea Constanța

Un rezultat neverosimil, care va intra în istoria ligii secunde, s-a petrecut astăzi la Buzău. Unirea Constanța, echipa care a preluat locul Farului în liga secundă, a fost umilită. La propriu, fiindcă gazdele s-au impus cu 14-0! Din cauza problemelor care s-au abătut asupra echipei, dobrogenii au fost obligați să folosesscă doar jucători născuți în 2005 și 2006.

Tot astăzi, U Cluj, alungată din Cluj de festivalul Untold, a jucat la Sânmartin cu Metaloglobus. „Șepcile Roșii” au revenit de la 0-1, obținând golul victoriei în al cincilea minut al prelungirilor.

Petrolul - Dacia Unirea Brăila 4-0 a fost decis de un singur jucător. Atacantul de 21 de ani Sory Ibrahim Diarra a reușit toate cele 4 goluri ale întâlnirii! Fotbalistul din Mali a venit în această vară la Petrolul și a mai jucat în România pentru Unirea Slobozia și CSM Ceahlăul.

FINAL: Poli Timișoara - Poli Iași 0-1

La Timișoara, în primul meci al etapei 5, Poli Iași s-a impus în fața celor de la ASU Poli grație unui gol înscris la una dintre ultimele faze de poartă ale partidei. Sekou Camara le-a adus victoria moldovenilor în minutul 90+2 cu un gol marcat cu capul după o lovitură liberă a lui Francisc Cristea.

Am trăit intens meciul, au fost momente în care am avut noi șanse, altele în care adversarul a pus presiune, dar am gestionat bine momentele defensive, nu cred că au fost multe oportunități la poarta noastră. Nu prea am avut nici noi, dar ghinionul din meciurile trecute s-a întors cu o fază bine lucrată. Ne bucurăm din multe puncte de vedere, avem nevoie de încredere, de energie pentru drum și de o stare de spirit bună pentru partea în care campionatul e întrerupt. 

- Costel Enache, antrenor Poli Iași

FINAL: Astra - Unirea Slobozia 1-1

FINAL: CSC Șelimbăr - Dunărea Călărași 1-0

FINAL: FC Buzău - Unirea Constanța 14-0

FINAL: FC Brașov - Unirea Dej 1-0

FINAL: U Cluj - Metaloglobus 2-1

FINAL: Petrolul Ploiești - Dacia Unirea Brăila 4-0

Luni

Hermannstadt - Csikszereda, live de la 14:00

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

OFICIAL FRF s-a spălat pe mâini în „cazul Petrolul” » Decizie de neînțeles, după ce un oficial a încercat să mituiască un arbitru

Momente tensionate la Slobozia » Ultrașii Stelei, răfuială cu un mare dinamovist: „Înseamnă că am făcut ceva pentru România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  05 Septembrie 2021, 10:57

Ce e cu pauza asta la Liga a - 2-a ??? Radoi sau alti antrenori de nationale nici se uita la meciuri sa vada jucatori pe aici ! Lasa-i sa joace nu le da pauza ! Mai bine joci iarna cu zapada la glezne???

steauab
steauab  •  30 August 2021, 14:40
Postat de 1947forumer pe 30 August 2021, 00:03

Turnicheti* spectatori*

Si daca ar fi 2000 este rusinos ca oamenii nu vin sa vada un stadion nou. La Lia Manoliu 1 an veneau oameni sa vada stadionul. Aici este boicot. Sa nu mai vorbim de sutele de bilete gratuite. CSA are 600-700 de suporteri in Peluza Sud, atat. Dezolant mai ales ca se vede deja mana gestiunii proaste, gazonul arata incredibiil de prost dupa 3 meciuri

1947forumer
1947forumer  •  30 August 2021, 00:03

Turnicheti* spectatori*

Vezi toate comentariile (58)
Comentează
Close